کد خبر: ۶۲۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۶

دراگان تا ۱۴۰۶ در تبریز می‌ماند

نتیجه جلسه دراگان اسکوچیچ با مالک تراکتور اعلام شد: تمدید قرارداد دو ساله.
دراگان تا ۱۴۰۶ در تبریز می‌ماند

به گزارش مخاطب ۲۴: در حالی که شایعات پیرامون آینده دراگان اسکوچیچ و جدایی احتمالی او از تراکتور بالا گرفته بود، او امروز در استانبول به دفتر کار مالک باشگاه رفت تا به درخواست محمدرضا زنوزی، در جلسه با او شرکت کند و در مورد آینده خود و نیمکت تراکتور تصمیم نهایی را بگیرد.

اسکوچیچ که با کسب قهرمانی لیگ بیست و چهارم، فصل را به پایان رسانده و اولین جام قهرمانی را به ویترین افتخارات باشگاه برده بود، در این جلسه برای اضافه کردن یک فصل به قراردادش با زنوزی به توافق رسید تا قرارداد جدید او دو ساله شود.

به این ترتیب سرمربی تیم قهرمان تا پایان فصل ۰۶-۱۴۰۵ در جمع قرمز‌ها ماندنی شده و به کارش ادامه خواهد داد. این در حالی است که اسکوچیچ پیشنهاداتی از خارج کشور و حاشیه خلیج فارس برای ادامه مربیگری خود داشت.

حفظ اسکوچیچ در میان شایعات جدایی او، یک پیروزی مهم برای محمدرضا زنوزی خواهد بود و باتوجه به حضور ۱۰ بازیکن ثابت تراکتور برای فصل آینده، او عملا تیم لیگ بیست و پنجم را نیز آماده حضور در میدان کرده است.

اسکوچیچ که فصل گذشته حدنصاب ۶۸ امتیازی را به دست آورد و با مدال طلا راهی کشورش شد، برنامه خود را نیز در اختیار زنوزی قرار داده و باشگاه تراکتور در روز‌های آینده وارد بازار نقل و انتقالات خواهد شد.

این در حالی است که با حضور اسکوچیچ ممکن است بازیکنانی که فرصت زیادی برای حضور نداشتند، از تراکتور جدا شوند و اسکو احتمالا ۳-۴ بازیکن جدید برای نیمکت جذب خواهد کرد. البته محمدرضا زنوزی اعلام کرده که تیم او فعالیت خاصی در بازار نقل و انتقالات داخلی نخواهد داشت.

با حضور اسکوچیچ، تیم تراکتور نیز مانند پرسپولیس و سپاهان و فولاد و گل‌گهر که رتبه اول تا پنجم را در اختیار داشتند، سرمربی خود را حفظ کرده و با ثبات به استقبال فصل جدید رقابت‌ها خواهد رفت.

منبع: ورزش ۳

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
این مطلب برای بازنشستگان است فقط آن‌ها بخوانند! این مطلب برای بازنشستگان است فقط آن‌ها بخوانند!
طی هفته گذشته و پس از صدور فیش‌ها و احکام بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی، سوالاتی در مورد نحوه متناسب‌سازی و احتمال تغییر فرمول‌های آن مطرح شده است..
چرا محققان ایرانی از ترامپ شکایت کردند؟ چرا محققان ایرانی از ترامپ شکایت کردند؟
یک تارنمای آمریکایی اعلام کرد: ۱۵ دانشجو و محقق ایرانی از دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به دلیل توقف کامل مصاحبه‌های مربوط به روادید دانشجویی در حالی که دولت در حال بررسی حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی تمام متقاضیان است، شکایت کردند.
دبیرکل جدید سازمان جهانی گردشگری کیست؟ دبیرکل جدید سازمان جهانی گردشگری کیست؟
شیخه ناصر النوایس» نامزد معرفی شده از سوی امارات متحده عربی، به‌عنوان دبیرکل جدید سازمان جهانی گردشگری انتخاب شد.
خبر‌های جدید درویش از پرسپولیس خبر‌های جدید درویش از پرسپولیس
مدیرعامل پرسپولیس با اعلام جدایی وحید امیری گفت: کارتال پیشنهاد حضور امیری در کادرفنی را داد، اما این بازیکن نپذیرفت.
کارنامه نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد منتشر شد کارنامه نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد منتشر شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ خبر داد
مشاوران املاک رتبه‌بندی می‌شوند؟ مشاوران املاک رتبه‌بندی می‌شوند؟
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از آغاز فرآیند رتبه‌بندی و تقدیر از مشاوران املاک فعال در اجرای قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول خبر داد.
کاردار اتریش به وزارت امور خارجه احضار شد کاردار اتریش به وزارت امور خارجه احضار شد
در پی ادعای بی‌اساس مطرح شده راجع به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در ارزیابی سالانه نهاد اطلاعاتی اتریش، امروز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ خانم میشائلا پاخر کاردار سفارت جمهوری اتریش در تهران (در غیاب سفیر) توسط رییس اداره اول غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید کشورمان به وی ابلاغ شد
برگزیده
خبر‌های جدید درویش از پرسپولیس خبر‌های جدید درویش از پرسپولیس
مدیرعامل پرسپولیس با اعلام جدایی وحید امیری گفت: کارتال پیشنهاد حضور امیری در کادرفنی را داد، اما این بازیکن نپذیرفت.
قرارداد پنج بازیکن پرسپولیس تمدید شد قرارداد پنج بازیکن پرسپولیس تمدید شد
بازیکنان باتجربه پرسپولیس که در لیست اسماعیل کارتال برای تمدید قرارداد بودند به توافق با باشگاه رسیدند.
خبر جدید برای قلعه نویی! خبر جدید برای قلعه نویی!
تمرین تیم ملی با اضافه شدن ۴ بازیکن جدید در حالی پیگیری شد که مجید حسینی اردو را از دست داد
صفحه خبر بالای تصاویر