کد خبر: ۶۲۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹

پزشکیان: اینجور نیست که اگر آنان نخواهند با ما مذاکره کنند ما از گرسنگی خواهیم مرد

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه همه نگاه می‌کنند با آمریکا توافق می‌کنیم یا نمی‌کنیم، اظهار کرد: ما اگر با نخبگان و مردم خود توافق کنیم و بر اساس عدالت کار را به کاردان بسپاریم و اجازه دهیم همه بر اساس شایستگی میدان کار پیدا کنند، نیازی به کسی نخواهیم داشت.
پزشکیان: اینجور نیست که اگر آنان نخواهند با ما مذاکره کنند ما از گرسنگی خواهیم مرد

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان در آیین سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: روند دانشگاه آزاد اینگونه بود که از پول شهریه‌ها اداره می‌شد، اما هرچه جلوتر رفته این وابستگی کمتر شده و در تلاش است روی پای خود بایستد.

وی ادامه داد: اساسا اگر دل به کسی ببندیم ممکن است روزی پشت تو را خالی کنند و نهایتاً شکست بخوریم. مباحثی که درباره کشور‌ها مطرح است که دل ببندیم یا نبندیم، اگر ما دل به خود ببندیم و جز خدا را پشتیبان نگیریم، راه پیدا می‌کنیم تا مشکلات را خودمان حل کنیم.

بیشتر بخوانید


رئیس‌جمهوری تأکید کرد: بچه‌هایی که در سختی زندگی می‌کنند و بالا می‌آیند از کسانی که در ناز و نعمت هستند، نخبه‌تر هستند و راحت‌تر کار می‌کنند و ایده می‌دهند و راحت‌تر می‌مانند و تسلیم نمی‌شوند، ولی کسی که در ناز و نعمت زندگی کند، وقتی گیر کند، تسلیم می‌شود و کاری نمی‌کند.

وی ادامه داد: ساختاری که در دانشگاه آزاد است اگر قرار است بماند باید زمینه دیگری ایجاد کند و چه بهتر که این استعداد‌ها و توانمندی‌ها در تغییر رفتار اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی قرار گیرد.

پزشکیان گفت: باورم بر این است که به‌جای اینکه در دانشگاه بنشینیم و درباره کشاورزی و درخت و گیاه تدریس کنیم، چرا در همین مسیر کار کنی و درآمد داشته باشی؟ یعنی دانشگاه باید در حل مشکلات درگیر شود.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه ما امروز دانشگاه، دانشجو، مغز و استعداد داریم، اما در اینکه چگونه از آن استفاده کنیم مانده‌ایم، یادآور شد: ما در این کشور زیر زمین و روی زمین و آسمان منابع بسیار داریم، اما در استفاده از آن مشکل داریم. اگر نخبگان ما بخواهند می‌توانند تغییر ایجاد کنند و این امکان‌پذیر است.

وی افزود: نخبگان دانشگاه و صنعت و تجارت و کارآفرینان همگی مغز‌های باارزشی هستند که اگر فکر کنند، راه‌هایی پیدا می‌کنند. اگر آنان درگیر میدان عمل شوند همه نابسامانی‌ها را قادریم حل کنیم. همه نگاه می‌کنند که بر فرض آمریکا می‌خواهد بیاید و توافق می‌کنیم یا نمی‌کنیم. ما اگر با نخبگان و مردم خود توافق کنیم و براساس عدالت کار را به کاردان دهیم، اگر اجازه دهیم همه بر اساس شایستگی میدان کار پیدا کنند، نیازی به کسی نخواهیم داشت.

رئیس‌جمهوری ادامه داد: فرض بگیریم که دنیا فقط ایران است، آیا باید مردم ما گرسنه و تشنه بمانند و در فقر و بیچارگی باشند؟ هر کدام از ما هرکاری بخواهیم می‌توانیم انجام دهیم. من هشت ماه پیش در همین‌جا حضور داشتم و چندان هم تحویلم نمی‌گرفتند، اما الان رئیس‌جمهور شدیم. در این مملکت هر کدام از ما می‌توانیم همانی بشویم که باید باشیم. همه شما این توان را دارید.

وی یادآور شد: اینجور نیست که اگر آنان نخواهند با ما مذاکره کنند یا اگر بخواهند ما را تحریم کنند ما از گرسنگی خواهیم مرد. ما راه پیدا خواهیم کرد و صد‌ها راه در مسیر برون‌رفت از مشکلات وجود دارد به شرطی که ما دست به دست هم دهیم و اجازه دهیم نخبگان فارغ از چپ و راست و قومیت‌ها در میدان باشند و عمل کنند.

پزشکیان اظهار کرد: کشور و مردم به دانشگاهیان و نخبگان نیاز دارد. باید انسان‌هایی در دانشگاه‌ها تربیت کنیم که باور داشته باشند از هیچکس کمتر نیستیم، کسانی که عشق به این مملکت هم داشته باشند و سختی‌ها را هم تحمل کنند و به جایی برسند که دیگران نرسیدند.

رئیس‌جمهوری افزود: باید این باور در جوانان ما به وجود بیاید که کشورمان را به جایگاهی که مردم ما لیاقت آن را دارند برسانیم. اینکه دعوا کنیم همه از سر «منیت» است و نباید به سمتش حرکت کنیم.

وی تاکید کرد: باید انسان‌هایی ترتیب شوند که عالم باشند و مهارت داشته باشند و ایمان و باور داشته باشند، نه اینکه درس بخوانند و مملکت خود را رها کنند و به خاطر پول به جای دیگری برویم. این مملکت را می‌توان چنان آباد کرد که هم در آن پول تولید شود و هم سرمایه در آن ایجاد شود.

پزشکیان تصریح کرد: کسانی که تصور می‌کنند ایران ضعیف شده با این همه نیروی جوان و نخبه که در کشور داریم هر روز قوی‌تر هم می‌شویم و کشور را به سمت آبادانی می‌بریم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وریا غفاری: خراب آن کس که آبادات نخواهد وریا غفاری: خراب آن کس که آبادات نخواهد
کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال در واکنش به تجاوز وحشیانه رژیم فاسد صهیونیستی به ایران ابراز امیدواری کرد که دشمنان ایران، نیست و نابود شوند.
بارش شبانه موشک‌ها روی سر تل آویو بارش شبانه موشک‌ها روی سر تل آویو
نیروی مسلح ایران در دهمین موج حملات موشکی در چارچوب عملیات وعده صادق ۳، اسرائیل را با بالستیک‌های فتاح در هم کوبید.
بخش زیرزمینی نطنز آسیب دیده است! بخش زیرزمینی نطنز آسیب دیده است!
تأسیسات نطنز حدود ۷۰ زنجیره سانتریفیوژ در دو کارخانه غنی‌سازی دارد که یکی از آنها زیرزمین است.
شرط اصلاح آیین نامه مشاغل سخت و زیان آور شرط اصلاح آیین نامه مشاغل سخت و زیان آور
یک کارشناس گفت: اگر قرار بر اصلاح مشروع و مؤثر آیین نامه مشاغل سخت و زیان آور است باید همزمان ۳ ویژگی شفافیت مالی، عدالت اجتماعی و مشارکت مؤثر و تضمین‌شده شرکای اجتماعی را در بر داشته باشد در غیر این صورت نتیجه‌ای جز بی‌اعتمادی بیشتر کارگران و تعمیق شکاف میان نهاد بیمه‌گر و بیمه‌پردازان نخواهد داشت.
فتاح را بهتر بشناسید! فتاح را بهتر بشناسید!
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد امروز (سه‌شنبه، ۲۸ خرداد) در اطلاعیه شماره ۱۰ عملیات «وعده صادق ۳» از شلیک نسل اول موشک فتاح به قلب تل‌آویو با انهدام سامانه‌های پدافندی دشمن خبر داد.
زمان واریز حقوق خرداد ماه بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته زمان واریز حقوق خرداد ماه بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته
طبق روال جاری، حقوق بازنشستگان کشوری در یکی از روز‌های پایانی خرداد به حساب‌ها واریز خواهد شد
واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل
زهرا رهنورد نوشت: ‏زنان همچون همیشه نخستین قربانیان از میانِ غیرنظامیان هستند زنان این بار قربانیانِ تجاوز و بمباران، به دستِ جنایت‌کاری شدند که شهرهٔ زن‌کُشی و کودک‌کُشی در سطحِ جهان، از غزه تا ایران است.
برگزیده
واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل
زهرا رهنورد نوشت: ‏زنان همچون همیشه نخستین قربانیان از میانِ غیرنظامیان هستند زنان این بار قربانیانِ تجاوز و بمباران، به دستِ جنایت‌کاری شدند که شهرهٔ زن‌کُشی و کودک‌کُشی در سطحِ جهان، از غزه تا ایران است.
نظر بابک زنجانی در خصوص بمب اتم نظر بابک زنجانی در خصوص بمب اتم
بابک زنجانی در توییتی خیلی عجیب از رونمایی بمب اتم در ایران گفت.
اعلام آمادگی تشکل‌های فرزندان شاهد برای فتح قدس اعلام آمادگی تشکل‌های فرزندان شاهد برای فتح قدس
تشکل‌های فرزندان شاهد کشور در بیانیه‌ای برای سربازی نایب امام زمان (عج) و فتح قدس شریف اعلام آمادگی کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر