کد خبر: ۵۹۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸

پزشکیان: به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم

رئیس جمهور با بیان اینکه ما به مذاکره باور داریم، اما به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم، تصریح کرد: ما دنبال جنگ، ناآرامی و بمب هسته‌ای نیستیم، به دنبال مذاکره هستیم، اما آمریکایی‌ها هم باید ثابت کنند که به دنبال مذاکره هستند. اینکه ایران قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از توانمندی‌های هسته‌ای خود را ندارد، صرفاً حرف من نیست، بلکه فتوای شرعی رهبر معظم انقلاب است.
پزشکیان: به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان شامگاه یکشنبه در نشستی با نمایندگان احزاب و تشکل‌های مردمی، با اشاره به ضرورت تغییر رفتار سازمانی، درباره راهکار اصلی تحقق این هدف، اظهار داشت: دولت با تغییر افراد اصلاح نمی‌شود، تغییر رفتار سازمانی نیز در مدت یک یا دو سال محقق نخواهد شد، بلکه به یک دهه زمان نیاز دارد. براساس تحقیقات علمی، هیچ سازمانی بر اساس رفتار یک مدیر، تغییر رفتار نمی‌دهد.

پزشکیان در ادامه با اشاره به تلاش دولت برای حل مشکلات اجتماعی، تصریح کرد: مسائل اجتماعی به صرف نسخه نوشتن حل نمی‌شود. ما برای حل مشکلاتی از جمله کمبود مدارس، مشکلات معیشتی، اشتغال و ناترازی‌ها برنامه داریم، ولی صرف برنامه داشتن برای حل مشکلات کفایت نمی‌کند. دستورالعمل برای حل مشکلات وجود دارد، ولی اجرا چندان راحت نیست.

پزشکیان با بیان اینکه تلاش برای کسب قدرت، با تلاش برای حل مشکلات کشور تفاوت دارد، خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در دولت در زمینه‌های مختلف در حال انجام است و شخصاً در حال پیگیری برای جذب سرمایه از جمله جذب سرمایه‌های داخلی و حل مشکلات سرمایه‌گذاران هستم.

بیشتر بخوانید

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه برای رفع ناترازی در زمینه تامین برق، توسعه خطوط ریلی و تکمیل کریدور‌ها برنامه‌های خوبی تهیه شده است، افزود: همچنین برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا همه کمبود‌ها در عرصه فضا‌های آموزشی را با مشارکت مردم تامین کنیم، چون دولت به تنهایی منابع مالی کافی برای این منظور در اختیار ندارد. در زمینه تامین معیشت مردم نیز برنامه‌های لازم تهیه شده و در حال اجراست.

رئیس جمهور ادامه داد: هر کس می‌تواند کمکی کند به میدان بیاید، یک بخش را در اختیار بگیرد و مشکلات آن را حل کند. اگر کسی برنامه‌ای برای حل ناترازی‌ها دارد، آن را می‌پذیریم، ولی این مشکل صرفاً با دستورالعمل حل نمی‌شود، چرا که راه‌حل آن بسته به هر منطقه و اقلیم فرق دارد و نمی‌شود یک نسخه برای همه مناطق کشور نوشت و اجرا کرد. ما در حال تهیه برنامه براساس وضعیت هر منطقه کشور هستیم، ولی به هر حال ایجاد تیم‌های تخصصی و ایجاد نگاه واحد برای حل این مشکلات نیز زمان‌بر است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به برنامه دولت برای تفویض اختیار به استانداران، گفت: به استانداران اختیار می‌دهیم و از آنها برای استان برنامه راهبردی می‌خواهیم. دولت برای توسعه منطقه مکران هم برنامه دارد و قرار است از مشاوران خارجی نیز در این زمینه بهره بگیریم، ولی به نتیجه رسیدن این اقدامات به زمان نیاز دارد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش در زمینه سیاست خارجی نیز بیان کرد: به مناسبت عید سعید فطر با همه سران منطقه گفت‌وگوی تلفنی داشتم، اکنون ارتباط ما با این کشور‌ها خیلی بهتر از گذشته شده است، اما موضوع مذاکره با آمریکا متفاوت است؛ وقتی کشوری مثل آمریکا ما را تحت فشار همه جانبه گذاشته و هر روز هم تهدید می‌کند، چگونه می‌شود با او مذاکره کرد!

رئیس جمهور اضافه کرد: ما به مذاکره باور داریم، ولی نه با ذلت. ما با همه دنیا مذاکره می‌کنیم و با کسی دعوا نداریم، اما زیر بار ذلت نمی‌رویم و به هر قیمت مذاکره نمی‌کنیم. ما دنبال جنگ، ناآرامی و بمب هسته‌ای نیستیم، دیگر چگونه به دنیا اطمینان دهیم؟ ما به دنبال مذاکره هستیم، اما آنها هم باید ثابت کنند که به دنبال مذاکره هستند. اینکه ایران قصد استفاده غیرصلح‌آمیز از توانمندی‌های هسته‌ای خود را ندارد، صرفا حرف من نیست، بلکه فتوای شرعی رهبر معظم انقلاب است.

پزشکیان تصریح کرد: می‌توانیم در زمینه سرمایه‌گذاری، حل ناترازی‌ها، مدیریت‌های میانی و سیاست خارجی هم نشست برگزار کنیم و شما پیشنهاد و راه‌حل‌های خود را ارائه کنید. با این روند ناترازی‌ها، کشور قابل اداره نیست؛ ما این ناترازی‌ها را ایجاد نکرده‌ایم، بلکه وارث آنها هستیم، با این حال مردم به حق از ما توقع حل این ناترازی‌ها را دارند و دولت نیز در این زمینه در حال تلاش است.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه در حال عقد قرارداد با دانشگاه‌ها و دانشجویان، برای حل مشکلات کشور هستیم، خاطرنشان کرد: این قرارداد‌ها براساس مشکلات هر منطقه است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه معتقدم مسائل اجتماعی را نمی‌توان با امر و نهی حل کرد و باید با مردم با مهربانی و عطوفت صحبت کنیم، به موضوع برکناری معاون پارلمانی خود اشاره کرد و گفت: نمی‌خواستم معاون پارلمانی را کنار بگذارم، ولی مردم و اعتقاد خود را بر دوستی ترجیح دادم.

پزشکیان همچنین با بیان اینکه واقعیات جامعه و نارضایتی‌های مردم را قبول دارم، تصریح کرد: ما مشکلات زیادی داریم، ولی دولت به جای پاک کردن صورت مسئله دنبال حل مشکلات است.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه حامیان انتخاباتی خود را فراموش نکرده‌ام، گفت: آنها هم به میدان بیایند و به ما کمک کنند، اما نمی‌خواهیم ساختار اداری را بزرگ کنیم، بلکه دنبال کوچک کردن دولت هستیم؛ شما در این زمینه راه‌حل ارائه دهید.

پزشکیان در پایان اظهار کرد: هدف من جمع کردن رای و نگاه من معطوف به انتخابات بعدی نیست، من برای خدمت به کشور و مردم به صحنه آمده‌ام و علاقه دارم مردم و کشورم به عزت برسند. ما مشکلات متعددی داریم، به عنوان مثال ادامه توسعه تهران به شکل فعلی ممکن نیست و یا در زمینه تنش آبی، مشکل با انتقال آب از دریا به طور کامل قابل رفع نیست؛ باید همه کمک کنیم تا این مشکلات حل شود.

حاضران در این نشست نیز پیش از سخنان رئیس جمهور در سخنانی به تشریح دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند که انتقاد از سیاست‌های پولی و مالی دولت، کیفیت جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی، تداوم فروش تراکم در شهرها، انفعال در برابر کنار رفتن برخی چهره‌های مهم از دولت، عدم شایسته‌گزینی در برخی انتصابات، عدم تحقق وعده رفع فیلترینگ، ضعف بخش رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی، ضرورت نظارت دقیق و مستقیم بر پروژه‌های با ارزش بالاتر از ۱۰۰ میلیون یورو، ضرورت پایش دوره‌ای رضایتمندی مردم از عملکرد دولت و مدارای رئیس جمهور در برابر تیغ تند انتقادات بخشی از مهمترین مباحث مطرح شده در جلسه بود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر