کد خبر: ۶۲۲۶۰
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳

کره‌شمالی به آمریکا هشدار داد!

کره شمالی به ایالات متحده آمریکا هشدار داد اگر امنیت سرزمینتان مهم است تهدید نظامی علیه دیگر کشور‌ها را کنار بگذارید.
کره‌شمالی به آمریکا هشدار داد!

مخاطب۲۴- کره شمالی روز یک‌شنبه از ایالات متحده خواست در صورتی که نگران امنیت سرزمین خود است، تهدیدات نظامی علیه دیگر کشور‌ها را کنار بگذارد. رئیس دفتر سیاست‌گذاری وزارت دفاع کره شمالی در بیانیه‌ای که خبرگزاری رسمی این کشور (KCNA) منتشر کرد، اعلام کرد: «تضمین امنیت سرزمین اصلی آمریکا به کنار گذاشتن تهدیدات نظامی و تلاش‌های تجاوزکارانه علیه دیگر کشور‌ها بستگی دارد.»

بیشتر بخوانید

در این بیانیه آمده است: «ارتش آمریکا به‌شدت در تلاش است تهدید کره شمالی علیه سرزمین اصلی خود را بزرگنمایی کند، در حالی که به طور همزمان در حال گسترش بی‌سابقه تسلیحات نظامی است.» کره شمالی در این بیانیه، مقام‌های نظامی آمریکا را به تحریک‌آفرینی متهم کرده و گفته آنها اقدامات دفاعی کره شمالی برای تقویت توان هسته‌ایرا بهانه کرده‌اند و «اظهارات تحریک‌آمیزی درباره احتمال وقوع جنگ با کره شمالی» مطرح می‌کنند.

این بیانیه همچنین به آزمایش اخیر یک موشک بالستیک قاره‌پیما توسط آمریکااشاره کرده و آن را نشانه‌ای از «تفکر غیرمنطقی» دانسته، زیرا اقدام آمریکا دفاعی تلقی می‌شود، اما اقدامات مشابه کره شمالی تهدید خوانده می‌شود. در پایان این بیانیه آمده است: «این تهدیدات، باج‌خواهی نظامی و تقویت یک‌جانبه قدرت نظامی توسط آمریکا است که باعث شده و همچنان باعث تشدید تهدیدات خارجی علیه سرزمین اصلی این کشور شده است.» کره شمالی تأکید کرده که در حال انجام «تلاش‌های مستمر و عملی» برای توسعه بازدارندگی جنگیدر برابر بی‌ثباتی امنیتی ناشی از توسعه تسلیحات هسته‌ای آمریکا است.

برچسب ها: کره شمالی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر