کد خبر: ۲۲۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۷

کره شمالی موشک بالستیک شلیک کرد

خبرگزاری یونهاپ چهارشنبه به نقل از ارتش کره جنوبی چهارشنبه اعلام کرد که کره شمالی یک موشک بالستیک به سمت «دریای شرق» شلیک کرد.
کره شمالی موشک بالستیک شلیک کرد

مخاطب۲۴ : به نقل از ایرنا ؛ گارد ساحلی و وزارت دفاع ژاپن شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی را تایید کرد.

کره شمالی عموما در واکنش به اقدامات تحریک‌آمیز و رزمایش‌های آمریکا و متحدانش در نزدیکی شبه‌جزیره کره اقدام به شلیک موشک کرده است.

پیونگ یانگ در تازه‌ترین دور تنش‌ها دوشنبه آمریکا را متهم به نقض حریم هوایی این کشور با انجام پرواز‌های شناسایی کرد و هشدار داد با وجود این که پیونگ یانگ خویشتن داری پیشه کرده چنین اقداماتی ممکن است به شلیک به سوی این هواپیما‌های آمریکایی منجر شود.

یکی از مقامات وزارت دفاع کره شمالی که نامش فاش نشده است، در بیانیه‌ی که در خبرگزاری رسمی این کشور منتشر شد گفت اقدامات نظامی تحریک کننده از سوی آمریکا شبه جزیره کره را به سوی نزاع هسته‌ای نزدیک و نزدیک‌تر می‌کند.

در این بیانیه همچنین آمده است آمریکا از هواپیما‌های جاسوسی و پهپاد استفاده می‌کند و واشنگتن با ارسال زیردریایی هسته‌ای نزدیک شبه جزیره کره موجب افزایش تنش‌ها نیز شده است.

سخنگوی وزارت دفاع کره شمالی افزود هیچ تضمینی وجود ندارد که تصادفا هواپیما‌های استراتژیک جاسوسی نیروی هوایی آمریکا مورد اصابت موشک از سوی کره شمالی قرار نگیرند و به آب‌های دریای شرق سقوط نکنند.

یو جونگ خواهر کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و از اعضای کمیته مرکزی حزب کارگران این کشور، به آمریکا در مورد نقض مکرر حریم هوایی کره شمالی هشدار داد.

وی گفت که در صورت تکرار این نقض، این یک موضوع جدی برای ارتش آمریکا خواهد بود.

خواهر کیم جونگ اون تاکید کرد که ارتش کره شمالی آماده است تا در پاسخ به تحریکات آمریکا وارد عمل شود.

در یک اقدام تحریک آمیز دیگر، یک زیردریایی هسته‌ای آمریکا که مجهز به موشک کروز است ماه گذشته به بندر بوسان کره جنوبی رسید.

سران کره جنوبی و آمریکا همچنین در ماه آوریل توافق کردند که یک زیردریایی هسته‌ای مجهز به موشک بالستیک نیروی دریایی ایالات متحده برای اولین بار پس از دهه ۱۹۸۰ به کره جنوبی برود، اما زمان اعزام این زیردریایی را اعلام نکردند.

برچسب ها: کره شمالی موشک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
احمد شریف: تخریب سرمایه‌های ملی، انسجام کشور را تهدید می‌کند احمد شریف: تخریب سرمایه‌های ملی، انسجام کشور را تهدید می‌کند
دبیرکل حزب همبستگی دانش‌آموختگان ایران تأکید کرد توهین و تخریب شخصیت‌های سیاسی، به ویژه سرمایه‌های ملی، موجب تضعیف انسجام و افزایش اختلافات داخلی می‌شود.
طوفان سرخ سر سبز را به باد می‌دهد؟! طوفان سرخ سر سبز را به باد می‌دهد؟!
امروز تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا یعنی تراکتور، در ورزشگاه یادگار امام تبریز از تیم الشرطه عراق پذیرایی می‌کند.
یاغی با لباس آبی روی سکو‌های سرخ تشویق شد یاغی با لباس آبی روی سکو‌های سرخ تشویق شد
۱۹ سال پیش در چنین روزی،پرسپولیس به یک برد خاطره انگیز و فوق‌العاده مهم، مقابل استقلال دست یافت.
پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد پرواز مستقیم تهران ـ وین دوباره از از سر گرفته شد
پرواز مستقیم تهران ـ وین پس از وقفه چندماهه با ورود اولین هواپیما از شرکت آسترین به فرودگاه امام خمینی از سر گرفته شد.
عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است عراقچی: ایران آماده مذاکره برابر با آمریکا است
وزیر خارجه ایران با تأکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای، گفت آمریکا عجله‌ای برای مذاکره ندارد و ایران هم تنها از موضع برابر وارد گفت‌و‌گو می‌شود.
رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان رمز ژنتیکی پروانه آبی اطلس گشوده شد؛ رکورددار کروموزوم‌ها در جهان
دانشمندان با رمزگشایی ژنوم پروانه نادر آبی اطلس دریافتند این حشره کوچک با ۲۲۹ جفت کروموزوم، بیشترین تعداد کروموزوم را در میان همه موجودات چندسلولی دارد و می‌تواند کلید درک تازه‌ای از تکامل و سازگاری ژنتیکی باشد.
عید فطر و قربان در یونسکو عید فطر و قربان در یونسکو
سازمان یونسکو دو عید بزرگ اسلامی، فطر و قربان، را به رسمیت شناخت؛ همزمان اخبار متنوعی از سلامت، محیط‌زیست، آموزش و اقتصاد ایران منتشر شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر