کد خبر: ۶۲۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۷

کاردار فرانسه احضار شد

کاردار فرانسه در اعتراض به موضع‌گیری‌های مداخله‌جویانه وزیر خارجه این کشور علیه ایران به وزارت امور خارجه کشورمان احضار شد.
کاردار فرانسه احضار شد

به گزارش مخاطب ۲۴: به نقل از وزارت امور خارحه، به دنبال اظهارات موهن و طرح ادعا‌های بی‌اساس وزیر امور خارجه فرانسه علیه جمهوری اسلامی ایران، کاردار این کشور در تهران از سوی محمد تنهایی رئیس اداره دوم غرب اروپای وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید کشورمان در این رابطه به وی ابلاغ گردید.

در این جلسه احضار، رئیس اداره دوم غرب اروپای وزارت امور خارجه ادعا‌های مطرح شده از سوی وزیر خارجه فرانسه را مداخله آشکار در امور داخلی ایران توصیف کرد و ضمن محکوم‌دانستن چنین موضع‌گیری‌های غیرمسئولانه و تحریک‌آمیزی، خواستار توضیح رسمی وزارت امور خارجه فرانسه در این خصوص شد.

محمد تنهایی همچنین با تقبیح سوء استفاده دولت فرانسه از فرصت میزبانی یک رویداد سینمایی برای پیشبرد اغراض سیاسی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد دولت فرانسه به‌عنوان یکی از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی در استمرار نقض‌های فاحش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه، خصوصا حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین، به‌هیچ‌عنوان از صلاحیت اخلاقی برای طرح ادعا‌های حقوق بشری و اتهام‌زنی علیه دیگران برخوردار نیست.

کاردار فرانسه اظهار داشت مراتب را به دولت متبوعش منتقل خواهد کرد.

منبع: تابناک

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت