کد خبر: ۳۴۲۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷

ایران به بیانیه اتحادیه عرب واکنش نشان داد

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز بیانیه وزرای خارجه اتحادیه عرب را مردود خواند و گفت که ایران د ر برخورد بازدارنده با منابع تهدید کننده امنیت ملی و امنیت شهروندانش تردید نمی‌کند.
ایران به بیانیه اتحادیه عرب واکنش نشان داد

مخاطب 24- بیانیه اخیر وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه ایران را به همراه داشت.
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (جمعه) ۲۹ دی ماه با ابراز تأسف از صدور بیانیه اخیر وزرای خارجه اتحادیه عرب و مردود دانستن مفاد آن گفت که اقدام جمهوری اسلامی بر مبنای حق مشروع در مقابله با عناصر تروریستی و وابسته به رژیم صهیونیستی در اربیل عراق که امنیت ملی ایران و شهروندانش را در معرض تهدید و خطر قرار داده بودند، صورت گرفت.

او عنوان کرد که جمهوری اسلامی ایران در برخورد بازدارنده با منابع تهدید کننده امنیت ملی و نیز دفاع از امنیت شهروندان خود و تنبیه جنایتکاران تردید نخواهد کرد.

شامگاه دوشنبه ۲۵ دی ماه سپاه پاسداران در پی حمله تروریستی اخیر در کرمان، اقدام به شلیک ۲۴ فروند انواع موشک بالستیک به مرکز وابسته به موساد در اربیل و مقر وابسته به تروریست‌ها (داعش) در ادلب کرد. در این عملیات‌ها ۴ نفر از مسئولان ارشد موساد و چند فرمانده ارشد داعش به هلاکت رسیدند.

سخنگوی وزارت امور خارجه احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی عراق و حسن همجواری با آن را از اصول ثابت و اثبات شده جمهوری اسلامی ایران در رابطه با عراق خواند و افزود: در همین راستا در سال‌های گذشته خاصه از آغازین روز‌های حمله داعش و گروه‌های تکفیری به عراق، جمهوری اسلامی ایران با رویکرد مسئولانه خود برای حفظ امنیت، حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور، با تمام توان در کنار دولت، ملت و نیرو‌های مسلح عراق قرار گرفت.

کنعانی در عین حال خاطرنشان کرد از دولت عراق انتظار می‌رود به توافقنامه امنیتی که بین دو کشور در سال گذشته امضا شده متعهد باشد و مفاد آن را به صورت کامل اجرا کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه رابطه ایران و عراق را مستحکم، همه جانبه و مبتنی بر منافع و مصالح مشترک و نیز پیوند‌های ناگسستنی بین دو ملت خواند و گفت: انتظار می‌رود اتحادیه عرب تلاش‌ها و توان سیاسی، حقوقی و بین‌المللی خود را مصروف توقف حملات وحشیانه و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و رفع اشغال ۷۵ ساله از سرزمین فلسطین و حمایت از ملت مظلوم آن کند.

 

منبع: فارس

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.