کد خبر: ۶۲۱۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۳

ترسی که بعد از دور پنجم مذاکرات به جان رسانه عبری افتاد

یک رسانه عبری زبان نوشت مسئولان آمریکایی به دنبال دور زدن درخواست خود در مذاکرات هسته‌ای در رابطه با توقف غنی سازی اورانیوم در خاک ایران هستند.
ترسی که بعد از دور پنجم مذاکرات به جان رسانه عبری افتاد

مخاطب۲۴- یسرائیل هیوم عصر روز شنبه در گزارشی اعلام کرد ایالات متحده در حال بررسی کاهش برخی از تحریم‌ها علیه ایران در قالب بخشی از یک توافق موقت است، گرچه ایالات متحده از خواسته خود برای توقف غنی سازی اورانیوم دست نکشیده، اما به گفته یک مسئول آمریکایی امکان دستیابی به توافق اولیه وجود دارد در چارچوب آن ایران گام‌هایی را برای اثبات عدم تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای برداشته و در مقابل برخی از تدابیر و مجازات‌ها علیه ایران توسط دولت آمریکا به تعویق می‌افتد.
یسرائیل هیوم در قالب این گزارش به نقل از یک منبع دیپلماتیک آمریکایی مدعی شد، واشنگتن در دور اخیر مذاکرات در رم از خواسته نهایی خود از ایران در رابطه با توقف غنی سازی اورانیوم عقب نشینی نکرده است.

با این وجود این منبع اذعان کرد، در عین اینکه ما این مسئله را یک خواسته محوری و اساسی می‌دانیم، اما همزمان با آن در حال بررسی راه‌حل‌های دیگری هم هستیم.

بیشتر بخوانید

این منبع تاکید کرد، احتمال اینکه بتوانیم به یک توافق اولیه برسیم وجود دارد، در چارچوب طرح پیشنهادی مطرح شده ایران گام‌هایی را که بیانگر آمادگی‌اش برای چشم پوشی کامل و قاطع از گرایش به سوی سلاح هسته‌ای برداشته و در مقابل دولت آمریکا هم اقدامات تنبیهی را علیه این ایران به تعویق می‌اندازد.

به اعتراف این رسانه عبری زبان، این تصمیم دولت آمریکا بعد از سخنان رهبر ایران در رابطه با درخواست برای توقف غنی سازی غلط اضافی است، گرفته شده، بخصوص که رهبر ایران تاکید کرد چنین مذاکراتی به احتمال زیاد منجر به نتیجه نخواهد شد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت