کد خبر: ۶۲۱۶۳
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴

چرا خواب امتحان دادن می‌بینیم؟

روانشناسان معتقدند دیدن خواب امتحان دادن در بزرگسالی ممکن است مربوط به یک حس ناکافی بودن یا حس تردید نسبت به خود درباره‌ی مرحله‌ی بعدی زندگی شخصی تان باشد.
چرا خواب امتحان دادن می‌بینیم؟

به گزارش مخاطب ۲۴: به گفته‌ی متخصصان، ما بخش زیادی از زندگی خود را در مدرسه سپری می‌کنیم و به طور کلی تعجبی ندارد که درباره‌ی آن خواب ببینیم، حتی در دوران بزرگسالی که دیگر از آن موقعیت دور شده‌ایم.

راهروی منتهی به کلاس تان را با سرعت و دلشوره طی می‌کنید، چون می‌دانید کمی تأخیر داشته‌اید. وقتی وارد کلاس می‌شوید، همکلاسی هایتان را می‌بینید که همگی روی یک برگه خم شده‌اند. وحشت زده متوجه می‌شوید امتحانی داشته‌اید که به کلی آن را فراموش کرده بودید و اصلاً برایش درس نخوانده‌اید.

در کشاکش این موقعیت دلهره آور یکباره از خواب می‌پرید و متوجه می‌شوید که همه چیز صرفاً یک خواب بوده است. گرچه نفس راحتی می‌کشید، اما احتمالاً این سؤال برایتان پیش می‌آید که چرا با اینکه سال‌ها است دیگر مدرسه نمی‌روید، باز هم خواب امتحان دادن می‌بینید.

قبل از هر چیزی لازم است بدانید که شما تنها نیستید و بسیاری از افراد این خواب را تجربه می‌کنند. حتی شبکه‌های اجتماعی مملوء از کاربرانی است که از تجربه‌ی مکرر دیدن خواب امتحان صحبت کرده‌اند.

اما روانشناسان چه نظری درباره‌ی علت دیدن خواب امتحان دادن در دوران بزرگسالی دارند؟

به گفته‌ی متخصصان، ما بخش زیادی از زندگی خود را در مدرسه سپری می‌کنیم و به طور کلی تعجبی ندارد که درباره‌ی آن خواب ببینیم، حتی در دوران بزرگسالی که دیگر از آن موقعیت دور شده‌ایم.

در مدرسه ما خود را برای داشتن عملکرد درسی مناسب، پذیرفته شدن از سوی همکلاسی هایمان و گرفتن نمرات خوبی که باید آنها را به والدین خود نشان دهیم، تحت فشار می‌بینیم.

روانشناسان می‌گویند تمام آن اضطراب‌ها در مدرسه رخ می‌دهند و با جنبه‌های اجتماعی مربوط به دوستان و والدین ترکیب می‌شوند.

در حقیقت، ما در دوران کودکی بیش از همه در مدرسه در موقعیت قضاوت و ارزیابی شدن قرار می‌گرفتیم. به همین دلیل بعد‌ها در زندگی خود هر زمان که در موقعیتی قرار بگیرید که باید در آن عملکرد خود را نشان دهید و برای آن مورد قضاوت و ارزیابی قرار گیرید، تعجبی ندارد که شب خود را با دیدن خواب امتحان دادن صبح کنید.

به گفته‌ی کارشناسان، به طور کلی، اغلب افراد خواب‌های تکرارشونده می‌بینند که از میان آن خواب‌ها هم اغلب موارد، خواب‌های بد هستند. در حقیقت، این یک فرآیند فیزیولوژیک کاملاً طبیعی است. این خواب ها، بخصوص خواب‌های بد، انعکاسی از روز‌های بد زندگی مان هستند که اضطراب آور یا چالش برانگیز بودند؛ بنابراین هر زمان که در زندگی تان در موقعیت مشابهی قرار بگیرید که در آن باید پیروز شوید و بدرخشید و اضطراب مشابهی را تجربه کنید، این شرایط می‌تواند منجر به دیدن چنین خواب‌هایی شود.

همچنین روانشناسان معتقدند دیدن خواب امتحان دادن در بزرگسالی می‌تواند مربوط به تغییر و تحولی باشد که حالا در زندگی خود در حال تجربه‌ی آن هستید، و یا تغییر و رشدی در روابط شخصی تان. باید ببینید که چه چیزی است که احتمالاً برای آن احساس آمادگی نمی‌کنید. ممکن است مربوط به یک حس ناکافی بودن یا حس تردید نسبت به خود درباره‌ی مرحله‌ی بعدی زندگی شخصی تان باشد. ممکن است مربوط به تجربه‌ای در زندگی حال حاضرتان باشد که با عدم تعادل و فشار زیادی همراه است، یک حس درماندگی از وظایف و مسئولیت‌ها یا بازتابی از یک درگیری درونی. یا ممکن است مربوط به گذر از یک مرحله از زندگی به مرحله‌ای دیگر، مثلاً از جوانی به میانسالی باشد.

منبع: عصر ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مردی که فوتبال را به عشق ترجیح داد مردی که فوتبال را به عشق ترجیح داد
گزارش‌ها می‌گویند آگوئار تمایل داشته در پرتغال بماند، در حالی که گیوکرش تصمیمش برای مهاجرت به لندن را قطعی کرده. این اختلاف نظر به گمانه‌زنی‌هایی دامن زده که از پایان رابطه آنها حکایت دارد؛ اگرچه هیچ‌یک از منابع رسمی تاکنون این موضوع را تأیید نکرده‌اند.
مرگ در تب زیبایی مرگ در تب زیبایی
یک مثل رایجی در جهان هست که می‌گوید «بکش و خوشگلم کن» حال این اتفاق به واقعیت پیوسته و شفالی جاریوالا بازیگر و چهره شناخته‌شده دنیای سرگرمی هند در سن ۴۲ سالگی به دلیل استفاده از داروی جوان سازی درگذشت.
بزرگترین بدنساز تاریخ زیر تیغ جراحی بزرگترین بدنساز تاریخ زیر تیغ جراحی
رونی کلمن، بزرگترین بدنساز تاریخ، باید زیر تیغ جراحی برود.
چند بار سرماخوردگی در طول سال طبیعی است؟ چند بار سرماخوردگی در طول سال طبیعی است؟
فوق تخصص کودکان و نوزادان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: کودکانی که به مهد یا مدرسه می‌روند ممکن است سالانه هشت تا ۱۲ بار دچار سرماخوردگی شوند که طبیعی است.
لطفا پزشکیان را ترور کن! لطفا پزشکیان را ترور کن!
عضو شورای شهر رشت رسما از اسرائیل درخواست ترور رئیس جمهوری را مطرح کرده است!
ساپینتو: ۳ سال بود که منتظر بازگشت به استقلال بودم ساپینتو: ۳ سال بود که منتظر بازگشت به استقلال بودم
سرمربی استقلال در مراسم معارفه خود گفت: باعث خوشحالی من است که به کشور زیبای ایران بازگشتم. برگشتم به یکی از خانه‌هایی که کمتر جایی آن را تجربه کردم. سه سال بود که منتظر این موقعیت بودم
فرعباسی: می‌خواهم همراه با استقلال قهرمان شوم فرعباسی: می‌خواهم همراه با استقلال قهرمان شوم
حبیب فرعباسی پس از پیوستن به استقلال از علاقه کودکی خود به این تیم گفت و هدفش را قهرمانی با این تیم عنوان کرد
برگزیده
مرگ در تب زیبایی مرگ در تب زیبایی
یک مثل رایجی در جهان هست که می‌گوید «بکش و خوشگلم کن» حال این اتفاق به واقعیت پیوسته و شفالی جاریوالا بازیگر و چهره شناخته‌شده دنیای سرگرمی هند در سن ۴۲ سالگی به دلیل استفاده از داروی جوان سازی درگذشت.
بزرگترین بدنساز تاریخ زیر تیغ جراحی بزرگترین بدنساز تاریخ زیر تیغ جراحی
رونی کلمن، بزرگترین بدنساز تاریخ، باید زیر تیغ جراحی برود.
آغاز فعالیت استارلینک در قطر آغاز فعالیت استارلینک در قطر
اینترنت ماهواره‌ای استارلینک رسماً در قطر به آماده سرویس دهی به متقاضیان شد.
صفحه خبر بالای تصاویر