کد خبر: ۶۲۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳

وام ازدواج دست نیافتنی شد

رئیس فراکسیون حمایت از خانواده گفت:اکنون با شرایطی مواجه هستیم که نزدیک به ۱۴ میلیون نفر در سن ازدواج قرار دارند، اما در غیاب حمایت‌های مؤثر، ازدواج‌ها به تأخیر افتاده و این به معنی تأخیر در فرزندآوری و در نهایت ازدست رفتن فرصت طلایی جمعیتی کشور است.
وام ازدواج دست نیافتنی شد

به گزارش مخاطب ۲۴: فاطمه محمدبیگی، رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی با انتقاد از عملکرد دولت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از ۲ برابر شدن صف دریافت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری خبر داد و آن را نقض صریح سیاست‌های کلی جمعیت و قانون جوانی جمعیت دانست.

محمدبیگی گفت: متأسفانه با وجود افزایش هزینه‌های زندگی و تورم، مبلغ تسهیلات ازدواج در سال ۱۴۰۴ افزایش پیدا نکرده و همچنان ثابت مانده است. این در حالی است که باید متناسب با شرایط اقتصادی کشور، مبلغ این تسهیلات نیز افزایش می‌یافت.

وی با انتقاد از رویکرد دولت در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه خاطرنشان کرد: در زمان بررسی لایحه بودجه متاسفانه نماینده دولت با افزایش اعتبارات قانون جوانی جمعیت و تسهیلات بانکی مخالفت کرد و همین موضوع می‌تواند ضربه سنگینی به روند ازدواج جوانان وارد کند. ما اکنون با شرایطی مواجه هستیم که نزدیک به ۱۴ میلیون نفر در سن ازدواج قرار دارند، اما در غیاب حمایت‌های مؤثر، ازدواج به تأخیر افتاده و این به معنی تأخیر در فرزندآوری و در نهایت از دست رفتن فرصت طلایی جمعیتی کشور است.

خطر پیری جمعیت و بی‌اثر شدن مشوق‌های جمعیتی

رئیس فراکسیون جمعیت مجلس با اشاره به روند نزولی نرخ باروری افزود: با بسته شدن پنجره جمعیتی، دیگر فرصت فرزندآوری را از دست خواهیم داد و کشور با بحرانی به‌نام پیری گسترده جمعیت رو‌به‌رو خواهد شد. این مسئله هشداری جدی برای آینده اقتصادی و اجتماعی کشور است.

عملکرد ضعیف وزارت راه در طرح واگذاری زمین برای فرزند سوم

محمدبیگی در ادامه با اشاره به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در اجرای طرح واگذاری زمین به خانواده‌های دارای فرزند سوم، آن را نامطلوب توصیف کرد و گفت: در اجرای این طرح، مشکلات حقوقی، تعلل ادارات و کارشکنی‌های فراوانی وجود دارد. عملاً بسیاری از خانواده‌ها هنوز زمینی دریافت نکرده‌اند و این موضوع اعتماد خانواده‌ها به مشوق‌های دولتی را به شدت تضعیف کرده است.

وی تأکید کرد: ما به عنوان نمایندگان مردم، پیگیر اجرای کامل قانون جوانی جمعیت هستیم و از حقوق ملت عقب‌نشینی نخواهیم کرد. تمامی دستگاه‌ها موظف به اجرای قانون هستند و دولت باید پاسخگو باشد.

منبع: تسنیم

برچسب ها: وام ازدواج وام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر