کد خبر: ۶۲۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹

عراقچی حال اروپایی‌ها را جا آورد!

وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با شبکه الشرق اعلام کرد: غنی‌سازی در ایران یک بحث اصولی و بنیادین است. یک دستاورد بزرگ علمی در یک حوزه بسیار پیچیده است که توسط دانشمندان ایرانی کسب شده است.
عراقچی حال اروپایی‌ها را جا آورد!

مخاطب ۲۴- سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان بار دیگر بر حفظ حق غنی‌سازی از سوی ایران تاکید کرد و گفت: غنی‌سازی در ایران یک بحث اصولی و بنیادین است.

وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با شبکه الشرق اعلام کرد: غنی‌سازی در ایران یک بحث اصولی و بنیادین است. یک دستاورد بزرگ علمی در یک حوزه بسیار پیچیده است که توسط دانشمندان ایرانی کسب شده است.

بیشتر بخوانید

وی خاطر نشان کرد: غنی‌سازی ایران وارداتی نیست و از جایی وارد نشده است بلکه توسط خود ما تولید و ایجاد شده است؛ بنابراین برای مردم ایران از ارزش بالایی برخوردار است.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: به خصوص که ما به دلیل غنی‌سازی سال‌ها تحت تحریم قرار گرفتیم و مردم ایران رنج تحریم‌ها را به خاطر غنی‌سازی تحمل کردند.

عراقچی در ادامه عنوان کرد: از همه اینها مهم‌تر تعدادی از دانشمندان ما به‌دلیل نقشی که در غنی‌سازی داشتند ترور شده و به شهادت رسیدند. از این رو، خون شهیدان ما پای این درخت تناور غنی‌سازی وجود دارد و به هیچ‌وجه قابل صرف‌نظر کردن نیست.

وی در خصوص شرایط حاکم بر مذاکرات غیر مستقیم بین ایران و آمریکا گفت: موقعیتی که ما الان در آن قرار داریم، به هیچ وجه تقصیر ایران نیست بلکه تقصیر آمریکاست که از برجام خارج شد و تقصیر کشور‌های اروپایی است که نتوانستند بیرون رفتن آمریکا را جبران کنند.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: تهدید ایران به استفاده از مکانیسم اسنپ بک، یک تهدید کاملا غیرمنطقی است که هیچ وجه حقوقی و سیاسی ندارد. اگر اروپا به دنبال این کار برود، یک اقدام اشتباهی است و مسلما تبعات این اقدام را اروپا باید قبول کند.

وزیر امور خارجه در خصوص روابط با عربستان بیان کرد: روابط با ریاض الان در شرایط بسیار خوبی قرار دارد.

وی افزود: ما از زمانی که روابط خود را تجدید کردیم، به خوبی با همدیگر همکاری داشتیم و فهم بیشتری بین ما وجود دارد. در موضوعات بسیار زیاد منطقه و جهان اسلام نیز اشتراک نظر داریم.

عراقچی همچنین اضافه کرد: می‌توانم بگویم ما با قاهره و منامه ارتباطات نزدیکی داریم که چیزی کنار از روابط سیاسی بین کشورهایمان ندارد.

وی عقیده دارد: هنوز روابط دیپلماتیک بین کشور‌ها برقرار نشده است ولی اراده لازم در هر طرف است. منتظر آماده شدن شرایطی هستیم که منجر به تحقق روابط دیپلماتیک ما شود.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر