کد خبر: ۶۲۰۲۶
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷

عفو و بخشش نادره خانم شامل خبرنگار شد!

گذشت معاون وزیر فرهنگ از شکایت علیه یک خبرنگار موسیقی
عفو و بخشش نادره خانم شامل خبرنگار شد!

مخاطب۲۴- معاونت حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: نادره رضایی معاون امور هنری این وزارتخانه، برای دومین‌بار از پیگیری قضایی علیه یک خبرنگار حوزه موسیقی، صرف‌نظر کرده است.

به گزارش روابط‌عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به تازگی شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان تهران، با تایید رأی دادگاه بدوی خبرنگار موسیقی به شش ماه حبس تعزیری به اتهام افترا و پنج ماه حبس بابت نشر اکاذیب محکوم شد، اما بر اساس این اطلاعیه، با وجود صدور حکم قطعی از سوی دادگاه تجدیدنظر، نادره رضایی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از اجرای حکم صرف‌نظر کرده و شکایت خود را پس گرفته است.

بیشتر بخوانید

این حکم در پی شکایت نادره رضایی نسبت به انتشار مطالبی کذب در کانال تلگرامی این خبرنگار صادر شده بود.

معاونت حقوقی وزارت فرهنگ در ادامه یادآور شده است: بهمن بابازاده سال گذشته نیز در پرونده‌ای مشابه، به دلیل انتشار مطالب کذب و اتهام‌زنی به نادره رضایی، در دادگاه محکوم شده بود، اما معاون وزیر در آن مورد نیز از اجرای حکم صرف‌نظر کرده بود.

در این اطلاعیه همچنین آمده است: در چارچوب سیاست تعامل با رسانه‌ها و با توجه به تأکید رئیس‌جمهور بر سعه‌صدر مسئولان در قبال نقد‌های رسانه‌ای، معاون امور هنری تصمیم گرفته است برای دومین‌بار از حقوق قانونی خود چشم‌پوشی کند.

معاونت حقوقی وزارت فرهنگ در پایان با اشاره به نقش مهم و سازنده رسانه‌ها در رشد فرهنگی کشور، ضمن استقبال از هرگونه نقد مبتنی بر واقعیت ابراز امیدواری کرده است که اهالی رسانه بنا بر رسالتشان با دقت و مسئولیت‌پذیری و با پرهیز از شایعه‌سازی و یا انتشار اخبار و مطالب تایید نشده، در مسیر اعتلای فرهنگ و هنر ایران نقش‌آفرینی کنند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.