کد خبر: ۶۱۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲

اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود

بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴: معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات مهم دولت در چند ماهه گذشته برنامه ریزی برای اصلاح، ساماندهی و کارآمدسازی زنجیره گندم، آرد و نان بوده است، تصریح کرد: توجه به مساله نان علاوه بر اولویت اصلی دولت، یک الزام است.

محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به اینکه طبق گزارش‌ها شیوه فعلی توزیع نان و آرد به فساد‌هایی منجر شده است، افزود: سه کارگروه در وزارتخانه‌های کشور و امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه برای رسیدن به راه حل و طرح جامع ساماندهی زنجیره آرد و نان تشکیل شد که در نهایت با بررسی دبیرخانه ستاد تنظیم بازار بر راه حل و طرح جامع ساماندهی آرد و نان در کشور جمع‌بندی شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسئله نان در کشور در یک طرح جامع و با توجه به اقشار آسیب‌پذیر تا پایان نیمه اول سال جاری نهایی و اجرایی خواهد شد، گفت: رسیدگی به معیشت مردم به ویژه دهک‌های پایین درآمدی از اولویت‌های دولت از آغاز کار تاکنون بوده است.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین دستور داد تا زمان اجرایی شدن طرح جامع ساماندهی آرد و نان فساد‌های رخ داده در نحوه توزیع آرد و نان در شهر‌های بزرگ با جدیت پیگیری شود.

عارف همچنین با اشاره به بند آزادسازی در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: آزادسازی قیمت به معنی رها کردن نیست بلکه نظم دهی در چهارچوب ضوابط و مقررات است.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری و دبیر هیئت دولت، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، مقرر شد اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار شود و هر استانی متناسب با وضعیت و شرایط استان، قیمت انواع نان را در یک دوره زمانی مشخص و تعیین کند.

در ادامه این جلسه که به ریاست معاون اول‌رئیس جمهور برگزار شد، قیمت آرد متناسب با قیمت گندم صنف و صنعت مطابق قانون بودجه ۱۴۰۴ و طبق محاسبات سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان در ستاد تنظیم بازار مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد تامین ارز پایه کالا‌های اساسی تا پایان سال ۱۴۰۴ بر مبنای نرخ ترجیحی صورت بگیرد و ارز مورد نیاز کلیه کالا‌های اساسی به طور کامل تامین خواهد شد.

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: قیمت نان نان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر