کد خبر: ۶۱۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲

اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود

بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴: معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات مهم دولت در چند ماهه گذشته برنامه ریزی برای اصلاح، ساماندهی و کارآمدسازی زنجیره گندم، آرد و نان بوده است، تصریح کرد: توجه به مساله نان علاوه بر اولویت اصلی دولت، یک الزام است.

محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با اشاره به اینکه طبق گزارش‌ها شیوه فعلی توزیع نان و آرد به فساد‌هایی منجر شده است، افزود: سه کارگروه در وزارتخانه‌های کشور و امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه برای رسیدن به راه حل و طرح جامع ساماندهی زنجیره آرد و نان تشکیل شد که در نهایت با بررسی دبیرخانه ستاد تنظیم بازار بر راه حل و طرح جامع ساماندهی آرد و نان در کشور جمع‌بندی شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسئله نان در کشور در یک طرح جامع و با توجه به اقشار آسیب‌پذیر تا پایان نیمه اول سال جاری نهایی و اجرایی خواهد شد، گفت: رسیدگی به معیشت مردم به ویژه دهک‌های پایین درآمدی از اولویت‌های دولت از آغاز کار تاکنون بوده است.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین دستور داد تا زمان اجرایی شدن طرح جامع ساماندهی آرد و نان فساد‌های رخ داده در نحوه توزیع آرد و نان در شهر‌های بزرگ با جدیت پیگیری شود.

عارف همچنین با اشاره به بند آزادسازی در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد: آزادسازی قیمت به معنی رها کردن نیست بلکه نظم دهی در چهارچوب ضوابط و مقررات است.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری و دبیر هیئت دولت، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، مقرر شد اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار شود و هر استانی متناسب با وضعیت و شرایط استان، قیمت انواع نان را در یک دوره زمانی مشخص و تعیین کند.

در ادامه این جلسه که به ریاست معاون اول‌رئیس جمهور برگزار شد، قیمت آرد متناسب با قیمت گندم صنف و صنعت مطابق قانون بودجه ۱۴۰۴ و طبق محاسبات سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان در ستاد تنظیم بازار مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد تامین ارز پایه کالا‌های اساسی تا پایان سال ۱۴۰۴ بر مبنای نرخ ترجیحی صورت بگیرد و ارز مورد نیاز کلیه کالا‌های اساسی به طور کامل تامین خواهد شد.

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: قیمت نان نان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ نیمه اول مهر اعلام خواهد شد، گفت: دانشگاه‌ها برنامه آموزشی خود را از نیمه دوم مهرماه برنامه‌ریزی کنند.
نوای کلاهبرداری با نت موسیقی! نوای کلاهبرداری با نت موسیقی!
بازار فروش بلیت کنسرت هم طعمۀ کلاهبرداران شد؛ این‌بار ۱۱میلیارد تومان از جیب علاقه‌مندان موسیقی، تنها با یک آگهی جعلی در «دیوار» دود شد و رفت.
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۵/۴ هواشناسی ایران۱۴۰۴/۵/۴
سازمان هواشناسی از رگبار، صاعقه و وزش باد شدید موقتی طی ۵ روز آینده در شمال غرب و جنوب شرق خبر داد. از امروز در نوار شمالی کاهش نسبی دما روی می‌دهد.
پزشکیان: بسیاری از هم‌وطنان مایل هستند بدون دغدغه و مشکلات، به کشور بازگردند پزشکیان: بسیاری از هم‌وطنان مایل هستند بدون دغدغه و مشکلات، به کشور بازگردند
رئیس‌جمهور در جمع معاونان و مدیران وزارت امور خارجه تاکید کرد: باید چارچوب مناسبی طراحی کنیم تا ایرانی‌هایی که در خارج از کشور هستند بتوانند به راحتی به وطن خود بازگردند. لذا، آقای عراقچی وزیر خارجه این موضوع را پیگیری کنند و ما نیز هر اقدامی که لازم باشد انجام خواهیم داد.
حمله تروریستی به ساختمان دادگستری زاهدان حمله تروریستی به ساختمان دادگستری زاهدان
مرکز اطلاع رسانی قوه قضاییه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: صبح امروز شنبه افراد ناشناس مسلح به دادگستری استان سیستان و بلوچستان حمله کردند و هم اکنون درگیری در داخل ساختمان به پایان رسیده است.
تعطیلات یک هفته‌ای تابستانی در راه است؟ تعطیلات یک هفته‌ای تابستانی در راه است؟
احتمال تعطیلی یک هفته در تابستان وجود دارد
دلایل گرانی برنج عنوان شد! دلایل گرانی برنج عنوان شد!
عبور قیمت برنج اعلای ایرانی از مرز ۳۰۰ هزار تومان برای هر کیلوگرم، همه زنگ خطر‌ها را به صدا درآورده است. دولت، محتکران را عامل اصلی این وضعیت می‌داند و واردکنندگان، وضعیت موجود را نتیجه ممنوعیت غیرکارشناسی ثبت سفارش واردات برنج به‌دلیل اشتباهات محاسباتی در دولت و مجلس عنوان می‌کنند.
برگزیده
دلایل گرانی برنج عنوان شد! دلایل گرانی برنج عنوان شد!
عبور قیمت برنج اعلای ایرانی از مرز ۳۰۰ هزار تومان برای هر کیلوگرم، همه زنگ خطر‌ها را به صدا درآورده است. دولت، محتکران را عامل اصلی این وضعیت می‌داند و واردکنندگان، وضعیت موجود را نتیجه ممنوعیت غیرکارشناسی ثبت سفارش واردات برنج به‌دلیل اشتباهات محاسباتی در دولت و مجلس عنوان می‌کنند.
تفاوت قیمت ارز آزاد و ارز دولتی اربعین چقدر است؟ تفاوت قیمت ارز آزاد و ارز دولتی اربعین چقدر است؟
خرید ارز اربعین می‌تواند حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نسبت به بازار آزاد کمتر تمام شود
چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟ چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ودیعه مسکن تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان با اجاره ماهانه ۳۰ میلیون تومان با نوسان ۲۰ درصدی بر اساس متراژ برای ساکنان خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر