کد خبر: ۶۱۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵

کرونا این بار کشنده تر!

به گفته متخصص بیماری‌های عفونی در هفته‌های اخیر، موارد ابتلا به ویروس کرونا به‌ویژه با زیرگونه‌های جدید امیکرون، در کشور روندی صعودی به خود گرفته است.
کرونا این بار کشنده تر!

مخاطب۲۴- اخیراً انتشار نامه معاون بهداشت مبنی بر افزایش موارد ابتلابه ویروس کرونا، نگرانی‌هایی ایجاد کرده، اما رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید ویروس جدیدی در جهان شناسایی نشده و باید همان توصیه‌های بهداشتی قبلی را رعایت کرد.
در هفته‌های اخیر، شیوع زیرسویه‌های جدید اُمیکرون باعث رشد چشمگیر ابتلاء و بستری بیماران شده است. متخصصان هشدار می‌دهند که گرچه شدت بیماری نسبت به گذشته کمتر است، اما خطر برای سالمندان و بیماران زمینه‌ای همچنان بسیار جدی است. با توجه به روند صعودی موارد، رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی دوباره به یک ضرورت تبدیل شده است.
اخیراً انتشار نامه معاون بهداشت مبنی بر افزایش موارد ابتلابه ویروس کرونا، نگرانی‌هایی ایجاد کرده، اما رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید ویروس جدیدی در جهان شناسایی نشده و باید همان توصیه‌های بهداشتی قبلی را رعایت کرد.

بیشتر بخوانید

محمدرضا صالحی متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در رابطه با شیوع کووید ۱۹ در هفته‌های اخیر توضیح داد و گفت: در هفته‌های اخیر، موارد ابتلاء به ویروس کرونا به‌ویژه با زیرگونه‌های جدید اُمیکرون، در کشور روندی صعودی به خود گرفته است. همچنین آمار بستری بیماران در اردیبهشت‌ماه نسبت به فروردین افزایش محسوسی داشته است.

وی اذعان کرد: ویروس غالب فعلی همان کووید -۱۹ با زیرسویه‌های اُمیکرون است که علائمی شبیه به آنفولانزا دارد. سرفه، عطسه، گلودرد، سردرد و ترشحات سینوسی در کودکان و بزرگسالان مشاهده می‌شود و به صورت معمول ۷ تا ۱۰ روز به طول می‌انجامد.

صالحی افزود: با این حال شدت بیماری نسبت به موج‌های اولیه کرونا کمتر است و موارد حاد به‌ندرت دیده می‌شود. اما نگرانی اصلی درباره گروه‌های پرخطر است. بیشترین موارد بستری مربوط به بیماران دارای بیماری‌های زمینه‌ای نظیر سرطان، بیماران تحت شیمی‌درمانی، افراد با نارسایی قلبی، کلیوی یا ریوی، و سالمندان است.

وی ادامه داد: ما چندین مورد ابتلای شدید در سالمندان داشته‌ایم که وضعیت‌شان نگران‌کننده بوده است، البته در مورد کودکان، هنوز آمار دقیقی از میزان شیوع در دست نیست، اما گزارش‌های اولیه از روند افزایشی حکایت دارد.

توصیه‌های بهداشتی

صالحی بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی تأکید کرد و اظهار داشت: استفاده از ماسک، شست‌وشوی مکرر دست‌ها، و پرهیز از حضور در اماکن شلوغ مانند مترو، اتوبوس، کلاس‌های درس و مجامع عمومی، به‌ویژه برای افراد دارای بیماری زمینه‌ای، بسیار ضروری است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: اگر یکی از اعضای خانواده دارای بیماری زمینه‌ای است، در صورت بروز علائم سرماخوردگی مانند بدن‌درد، کوفتگی یا سردرد، ارتباط مستقیم با او محدود شود و در صورت نیاز، به‌سرعت به پزشک متخصص عفونی مراجعه شود.

برچسب ها: ویروس کرونا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر