کد خبر: ۲۵۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۴

سویه جدید کرونا علائم متفاوتی دارد؟

سویه جدید کووید به نام پیرولا که به سرعت در حال انتشار است، چهار علامت کلیدی دارد که به افراد توصیه می‌شود در صورت ناخوشی از آن آگاه باشند.
سویه جدید کرونا علائم متفاوتی دارد؟

مخاطب24:متخصصان، گلودرد، آبریزش یا انسداد بینی، سرفه (با خلط یا بدون خلط) و سردرد را به‌عنوان ویژگی‌های معمول سویه جدید ذکر کرده‌اند و در حال حاضر مشخص نیست که آیا علائمی ایجاد می‌کند که با سایر سویه‌های کووید متفاوت باشد یا خیر.



به گفته بهداشت عمومی اسکاتلند (PHS)، سویه BA.۲.۸۶ که برای اولین بار ماه گذشته از طریق آزمایش PCR شناسایی شد تاکنون در تعدادی از کشور‌های مختلف نیز کشف شده و قادر است به سرعت جهش یابد و موارد ابتلا بیشتری ایجاد کند.



دانشمندان کشف کرده‌اند که زیر متغیر امیکرون در مقایسه با سویه غالب قبلی، ۳۰ جهش بیشتر در پروتئین اسپایک دارد.



دکتر کریس پاپادوپولوس، مدرس اصلی بهداشت عمومی در دانشگاه بدفوردشایر انگلستان گفت: «در حال حاضر، ما اطلاعات خاصی در مورد اینکه آیا علائم سویه پیرولا به‌طور قابل توجهی با سایر سویه‌ها متفاوت است یا خیر، نداریم».



وی تاکید کرد: «بنابراین، برای شناسایی قطعی نشانه‌های منحصر به فرد این سویه بسیار زود است.»



برنامه واکسن آنفلوآنزا و کووید-۱۹ به دلیل کشف سویه پیرولا که به گفته مقامات سرویس سلامت ملی (NHS) نگران‌کننده‌ترین سویه جدید از زمان ظهور امیکرون است. وزارت بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی اعلام کرد که واکسیناسیون‌ها از ۱۱ سپتامبر به دنبال توصیه‌های UKHSA آغاز می‌شود البته پیش از این قرار بود واکسیناسیون در ماه اکتبر شروع شود.



پیرولا در زمانی که برای اولین بار در ۱۸ آگوست شناسایی شد، در چهار کشور حضور داشت، اما از آن زمان حداقل به ۹ کشور گسترش یافته است و احتمالا در جا‌های دیگر نیز حضور دارد. قبلا دو مورد شناخته شده یکی در انگلستان و دیگری در اسکاتلند وجود داشت، اما از آن زمان مورد دیگری نیز در انگلیس اعلام شده است و بر اساس گزارشها، چهارمین مورد در اسکاتلند نیز وجود دارد.



دکتر پاپادوپولوس گفت: پیرولا می‌تواند «به طور بالقوه قابل انتقال‌تر و شدیدتر» در مقایسه با سویه غالب قبلی باشد.



وی ادامه داد: با این حال باید در نتیجه‌گیری قطعی تا زمان انجام آنالیز‌های بعدی مانند تعیین توالی ژنومی و مطالعات آزمایشگاهی احتیاط کنیم.



این متخصص توصیه کرد در صورت داشتن هر یک از این علائم و مشکوک بودن به این بیماری، آزمایش کووید را انجام دهید و توصیه سرویس سلامت ملی بیان می‌کند که در صورت بروز علائم باید در خانه بمانید و تماس خود را با دیگران محدود کنید.

برچسب ها: ویروس کرونا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.