کد خبر: ۶۱۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۹

آیا ایران می‌پذیرد برای سه سال غنی‌سازی نکند؟

روزنامه گاردین در گزارشی مدعی شد که میانجی‌ها از وزیر خارجه ایران خواسته‌اند که برای ۳ سال هیچ غنی‌سازی اورانیومی انجام ندهد.
آیا ایران می‌پذیرد برای سه سال غنی‌سازی نکند؟

به گزارش مخاطب ۲۴: روزنامه گاردین در گزارشی مدعی شد که میانجی‌ها از وزیر خارجه ایران خواسته‌اند: «برای ۳ سال هیچ غنی‌سازی اورانیومی انجام ندهد تا اعتمادسازی صورت بگیر و پس‌از آن ایران می‌تواند غنی‌سازی را تا سقف ۳.۷۵ درصد از سر بگیرد.»

گاردین مدعی شده که عراقچی این پیشنهاد‌ها را به تهران منتقل کرده؛ درحالی‌که که یک مقام ایرانی در گفت‌و‌گو با رویترز هرگونه پیشنهاد جدید ازسوی آمریکا در دور قبلیِ مذاکرات را رد کرده است.

ترامپ مدعی شد: ایران باید زود درباره پیشنهاد آمریکا تصمیم بگیرد

خبرگزاری فرانسه در گزارشی مدعی شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در ابوظبی و در پایان سفرش به خلیج فارس ادعا کرده که ایران باید به سرعت درباره پیشنهاد آمریکا برای توافق هسته‌ای تصمیم بگیرد، وگرنه اتفاق بدی خواهد افتاد.

ترامپ در ادامه ادعا کرد که دولت او پیشنهادی برای این توافق به ایران داده و ایران باید زود تصمیم بگیرد، وگرنه اوضاع خوبی در پیش نخواهد بود. این ادعا‌ها در شرایطی است که عراقچی روز پنجشنبه در اظهاراتی گفت: تا این لحظه هنوز هیچ پیشنهاد و متن مکتوب دریافت نکردیم، البته ممکن است در ادامه از طریق واسطه عمانی چیزی به ما منتقل بشود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت