کد خبر: ۶۱۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۹

آیا ایران می‌پذیرد برای سه سال غنی‌سازی نکند؟

روزنامه گاردین در گزارشی مدعی شد که میانجی‌ها از وزیر خارجه ایران خواسته‌اند که برای ۳ سال هیچ غنی‌سازی اورانیومی انجام ندهد.
آیا ایران می‌پذیرد برای سه سال غنی‌سازی نکند؟

به گزارش مخاطب ۲۴: روزنامه گاردین در گزارشی مدعی شد که میانجی‌ها از وزیر خارجه ایران خواسته‌اند: «برای ۳ سال هیچ غنی‌سازی اورانیومی انجام ندهد تا اعتمادسازی صورت بگیر و پس‌از آن ایران می‌تواند غنی‌سازی را تا سقف ۳.۷۵ درصد از سر بگیرد.»

گاردین مدعی شده که عراقچی این پیشنهاد‌ها را به تهران منتقل کرده؛ درحالی‌که که یک مقام ایرانی در گفت‌و‌گو با رویترز هرگونه پیشنهاد جدید ازسوی آمریکا در دور قبلیِ مذاکرات را رد کرده است.

ترامپ مدعی شد: ایران باید زود درباره پیشنهاد آمریکا تصمیم بگیرد

خبرگزاری فرانسه در گزارشی مدعی شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در ابوظبی و در پایان سفرش به خلیج فارس ادعا کرده که ایران باید به سرعت درباره پیشنهاد آمریکا برای توافق هسته‌ای تصمیم بگیرد، وگرنه اتفاق بدی خواهد افتاد.

ترامپ در ادامه ادعا کرد که دولت او پیشنهادی برای این توافق به ایران داده و ایران باید زود تصمیم بگیرد، وگرنه اوضاع خوبی در پیش نخواهد بود. این ادعا‌ها در شرایطی است که عراقچی روز پنجشنبه در اظهاراتی گفت: تا این لحظه هنوز هیچ پیشنهاد و متن مکتوب دریافت نکردیم، البته ممکن است در ادامه از طریق واسطه عمانی چیزی به ما منتقل بشود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر