کد خبر: ۶۱۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
سرمایه‌گذاران و کارآفرینان، نعمت و سرمایه کشور هستند

پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه پشتوانه خویشاوندی و یا وابستگی حزبی ندارم، گفت: حزب بد نیست؛ اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود به اصلاحات معتقدم، اما وابسته به کسی نبودم. در دولت خاتمی علی رغم اینکه به جناحی وابسته نبودم، وزیر شدم، این در حالی است که در تهران نیرو‌های حزبی بسیاری فعال بودند
پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم

مخاطب۲۴- رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه پشتوانه خویشاوندی و یا وابستگی حزبی ندارم، گفت: حزب بد نیست؛ اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود به اصلاحات معتقدم، اما وابسته به کسی نبودم.

بیشتر بخوانید

«مسعود پزشکیان» صبح امروز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دیدار با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران استان کرمانشاه، بار دیگر یاد و خاطره شهدای خدمت را گرامی داشت و تصریح کرد: تمام مشکلاتی که توسط شما کارآفرینان و فعالان اقتصادی مطرح کردید شد را با کمک هم حل خواهیم کرد، در حال کارسازی برای تولید نزدیک به ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی هستیم، از یک سو همواره می‌گوییم که مشکل کمبود برق داریم و از سوی دیگر ۶ برابر اروپا برق مصرف می‌کنیم.

پزشکیان با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی تولیدکنندگان، تاکید کرد: با قدرت برای حل مشکلات تلاش می‌کنیم، دولت در حال کارسازی برای تولید ۷ هزار مگاوات برق است، پنل‌های آن آماده است و تا ماه آینده با مدیریت معاونت علمی و فناوری، این پنل‌ها برای تمام وزارتخانه‌ها نصب خواهد شد. بخشی از پنل‌ها نیز توسط شرکت‌های خصوصی در حال کارسازی است، از سوی دیگر نزدیک به ۲ هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی بادی به ویژه در خاف در خراسان جنوبی که در واقع تونل باد کشور است در حال کارسازی است، این منطقه توان تولید برق از انرژی برق تا ۲۰ هزار مگاوات را نیز دارد.

ترامپ خوابش را ببیند نارسایی‌ها را به رخ ما بکشد

رئیس‌جمهور با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی تولیدکنندگان، تاکید کرد: با قدرت برای حل مشکلات تلاش می‌کنیم، دولت در حال کارسازی برای تولید ۷ هزار مگاوات برق است، پنل‌های آن آماده است و تا ماه آینده با مدیریت معاونت علمی و فناوری، این پنل‌ها برای تمام وزارتخانه‌ها نصب خواهد شد. بخشی از پنل‌ها نیز توسط شرکت‌های خصوصی در حال کارسازی است، از سوی دیگر نزدیک به ۲ هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی بادی به ویژه در خاف در خراسان جنوبی که در واقع تونل باد کشور است در حال کارسازی است، این منطقه توان تولید برق از انرژی برق تا ۲۰ هزار مگاوات را نیز دارد.

وی با تاکید بر اینکه ترامپ باید خواب آنرا ببیند که بتواند نارسایی‌ها و مشکلات را به رخ ما بکشد، افزود: با مردمان توانمند، کارآفرین و عالمان و دانشمندان ایران، همه مشکلات را با قدرت و توان حل خواهیم کرد، اما نیاز به زمان داریم. علت اصلی خاموشی‌های فعلی به واسطه ناترازی‌هاست که به امید خدا این موضوع نیز به سرعت حل خواهد شد.

وابسته به هیچ حزب و جناحی نیستم

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه پشتوانه خویشاوندی و یا وابستگی حزبی ندارم، گفت: حزب بد نیست؛ اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود به اصلاحات معتقدم، اما وابسته به کسی نبودم. در دولت خاتمی علی رغم اینکه به جناحی وابسته نبودم، وزیر شدم، این در حالی است که در تهران نیرو‌های حزبی بسیاری فعال بودند.

پزشکیان علت این انتخاب را کار‌های زیربنایی دانست که در استان آذربایجان انجام شده بود و تصریح کرد: معاون اجرایی رئیس‌جمهور را وزیر یا وکیل شما قرار خواهم داد تا هر کاری که لازم است را با هماهنگی شما انجام دهد، اما باید به توان و نیروی خود نظر کنید و چشم از تهران (مرکز) ببندید، شما در نیروی انسانی، در زمین، در مرز، در هوا و در معدن و امکانات پتانسیل‌های زیادی دارید، فقط کافی است که سرمایه‌گذار و کارآفرین جذب کنید.

وی تاکید کرد: اگر اراده و عزم لازم را داشته باشیم و به توانمندی‌های خود تکیه کنیم، قادر به انجام هر کاری هستیم. ترامپ تصور می‌کند که می‌تواند ما را تهدید و تحریم و دم از حقوق بشر بزند این در حالی است که ناآرامی و جنایت منطقه زیر سر اینهاست، چه کسی جرات داشت که اینگونه ۶۰ هزار انسان بیگناه را در غزه شهید کند؟ چه کسی جرات داشت که راه آب و نان و دارو را بر روی مردم یک منطقه ببندد؟ اینها دم از حقوق بشر می‌زنند بعد اگر در ایران به دلیل اشتباه ما و یا از دید آنها، برای کسی مشکلی پیش بیاید، زمین و زمان را بر هم می‌زنند که حقوق بشر را زیر پا گذاشته‌اید.

مردم منطقه را برادر خود می‌دانیم

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه با ضایع شدن حق هر انسانی مخالف هستم، گفت: نمی‌گویم که ما عیب نداریم، اما شما نامردان در مقابل دیدگان دنیا نسل کشی می‌کنید، دم از حقوق بشر نزنید، دم از صلح و آرامش می‌زنید، می‌گویید بهترین بمب‌ها و اسلحه‌ها را درست کردیم، برای چه این کار را کرده‌اید؟ برای انسان‌ها را بکشید، شما ما را خطر می‌دانید و خودتان را امنیت؟ اسلحه‌هایتان را به کشور‌های منطقه می‌فروشید و جنگ به پا می‌کنید چرا که اگر این کار را نکنید نمی‌توانید تجهیزات نظامی خود را بفروشید.

پزشکیان، ایران و کشور‌های منطقه را دوست و برادر و قوم و خویش دانست و افزود: کردستان، آذربایجان، ترکمنستان، بلوچستان و همه ما با هم یک خانواده هستیم ولی اینها می‌خواهند که ما با هم دعوا کنیم تا منافعشان تامین شود، ما با هم دعوا نخواهیم کرد چرا که مردم منطقه را برادران خود می‌دانیم، اگر تجارت و مرز‌ها را با مشارکت هم باز کنیم، بازار بزرگی در میان کشور‌های منطقه ایجاد خواهیم کرد که تامین کننده امنیت و صلح منطقه باشد. این منطقه برای همه ماست نه برای آنها.

وی اظهار کرد: به امید خداوند و با کمک شما، با جذب سرمایه‌گذران و ارایه تسهیلات، راه را برای شما باز خواهیم کرد. هر هفته با روسای قوا جلسه داریم، برادرمان آقای اژه‌ای و دکتر قالیباف نیز با تمام قوا در حال تلاش برای حل مشکلات هستند.

به چشم‌انداز نرسیدیم، چون آنرا ندیدیم

رئیس‌جمهور ادامه داد: برای توسعه کشور باید نقشه راه داشته باشیم، اما متاسفانه در حال حاضر چنین برنامه‌ای نداریم و هر کس هر گونه که دلش می‌خواهد اقدام می‌کند. قرار بود که در چشم انداز بهتر از کشور‌های حاشیه خلیج فارس باشیم، اما چشم انداز تمام شد و به آن نرسیدیم چرا که آن چشم انداز را ندیدیم، نگاهی که رهبر انقلاب داشت را ما نداشتیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه اگر بدانیم که بالاترین و بهترین هستیم، برای دستیابی به آن جایگاه تلاش خواهیم کرد، گفت: انسان خداگونه است و روح خدا در او دمیده شده است، همه ما می‌توانیم به جایی برسیم که تصور آنرا هم نداریم و ما نیز باید بهترین را بسازیم. شما می‌توانید پویایی، عزت و سربلندی را بسازید، ما ایرانی خواهیم ساخت که برترین و بالاترین باشد، با تمام ایرانیان خواهیم ساخت نه با یک دسته و جناح و گروه و یک حزب. همه ایرانیان می‌توانند و باید بتوانند برای عزت و سربلندی خاک خود تلاش کنند و ما نیز تا جایی که قدرت داریم موانع را از سر راه بر خواهیم داشت.

سرمایه‌گذاران و کارآفرینان، نعمت و سرمایه کشور هستند

وی خطاب به کارآفرینان و سرمایه‌گذاران استان کرمانشاه گفت: شما عزیزان نعمت و سرمایه کشور هستید. باید دست به دست هم دهیم و مشکلات را با هم حل کنیم، باید با وحدت و انسجام به چشم انداز موردنظر رهبر انقلاب دست پیدا کنیم.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: تا کنون شعاری نداده‌ام که به آن عمل نکنم، کار‌ها را طوری پیگیری می‌کنیم که با قدرت آنها را حل کنیم و انشالله با قدرت و همدلی همه مردم ایران از این بحران‌ها عبور خواهیم کرد.

پزشکیان با اشاره به اظهارات ترامپ افزود: ما به دنبال صلح هستیم نه جنگ، آنها جنگ آفرین هستند. ما در داخل کشور و با همسایگان به دنبال صلح و آرامش هستیم، با آذربایجان، روسیه، افغانستان، پاکستان، عراق و عربستان سعودی به دنبال برادری و برابری هستیم، عربستان سعودی کشور اسلامی است و اسلام از آنجا برخواسته است، مگر می‌توانیم با هم دعوا کنیم، اما او می‌خواهد عربستان را یک سو بگذارد و ما را یک سوی دیگر. او می‌خواهد در منطقه ناآرامی ایجاد کند، اما ما این اجازه را به او نخواهیم داد.

سفر به استان کرمانشاه، ششمین سفر استانی رئیس‌جمهور پزشکیان است؛ نشست با فرهیختگان، نخبگان و فعالان فرهنگی، دیدار با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، برگزاری نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، دیدار با جمعی از علما، نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی و برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی استان، از جمله برنامه‌های سفر دکتر پزشکیان به کرمانشاه است.

مسعود پزشکیان» در قالب سفر‌های استانی، پیش از این به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان، بوشهر و شهرستان‌های استان تهران سفر کرده است.

رئیس‌جمهور در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه ۵ دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.

پزشکیان سوم بهمن ۱۴۰۳ در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد و سپس ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در استان بوشهر دیار نخل و دریا حضور یافت.

رئیس‌جمهور همچنین در اسفندماه سال گذشته در چهار مرحله به شهرستان‌های استان تهران شامل قرچک، پاکدشت، ورامین، پیشوا، پردیس، فیروزکوه، دماوند، اسلامشهر، بهارستان، رباط کریم، شهریار، قدس و ملارد سفر کرد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.