کد خبر: ۶۱۶۳۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰

اعتراف پزشکیان درباره نحوه انتخاب برخی مدیران دولتی

یک نماینده مجلس شورای اسلامی، روایتی از دیدار اخیر اعضای فراکسیون مستقلان مجلس با رئیس‌جمهور ارائه و عنوان کرد که پزشکیان به انتخاب برخی مدیران دولتی خارج از چارچوب‌های دولت چهاردهم اعتراف کرد.
اعتراف پزشکیان درباره نحوه انتخاب برخی مدیران دولتی

به گزارش مخاطب 24: مهرداد لاهوتی نایب رئیس فراکسیون مستقلان مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار شب گذشته 50 تن از اعضای این فراکسیون با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، گفت: در این جلسه رئیس‌جمهور به موضوع غیرمستقیم ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت که از روند مذاکرات راضی است و براساس مصوبات شورای‌عالی امنیت ملی بوده است.

وی افزود: رئیس‌جمهور در این جلسه بر این موضوع تأکید کرد که منافع و عزت ملی ما در همه دوره‌های مذاکرات رعایت می‌شود و همه روند مذاکرات با مشورت رهبر معظم انقلاب صورت می‌گیرد.

این نماینده مجلس به بخش دیگر سخنان رئیس‌جمهور در نشست با اعضای فراکسیون مستقلان مجلس اشاره و تأکید کرد: در این جلسه درباره موضوع ناترازی نیز مسائلی مطرح شد که آقای پزشکیان گفت 30 هزار مگاوات ناترازی در بخش برق داریم که برای برون‌رفت از این موضوع 15 هزار مگاوات پنل خورشیدی با شرکت‌های ایرانی جهت سرمایه‌گذاری قرارداد بسته شده است.

لاهوتی تصریح کرد: رئیس‌جمهور در این جلسه گفت که ماهانه هزار مگاوات برق از طریق پنل‌های خورشیدی وارد مدار می‌شود که این موضوع نمایندگان را قانع نکرد.

وی اضافه کرد: در بخش دیگری از این جلسه به موضوع انتصاب مدیران در دولت چهاردهم اشاره شد که پاسخ آقای پزشکیان به سؤالات نمایندگان این بود که «ما در دولت تلاش کردیم مدیران براساس شاخص‌هایی که قبلا مشخص شده بود، انتخاب شوند»، اما اعتراف کرد که انتخاب برخی مدیران از دست تیم انتخاب‌کننده خارج شده و چارچوب‌های مدنظر دولت رعایت نشده است.

نایب رئیس فراکسیون مستقلان مجلس ادامه داد: نکته رئیس‌جمهور درباره انتخاب اسانداران نیز این بود که استان‌هایی که مطالبات بومی داشتند تلاش شده که مطالبه مردم در انتخاب استانداران این استان‌ها مدنظر قرار گیرد.

لاهوتی همچنین گفت: در این جلسه رئیس‌جمهور به سفرهایش به کشورهای عراق، آذربایجان و تاجیکستان اشاره و یکی از دستاوردهای این سفرها را گسترش مناسبات این کشورها با ایران عنوان کرد.

منبع: تابناک

برچسب ها: مدیرعامل دولت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پر آبی سد‌های تهران شایعه است پر آبی سد‌های تهران شایعه است
شرکت آب منطقه‌ای آب تهران اعلام کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و پشت سرگذاشتن ۵ سال خشکسالی، حجم سد‌های تهران از جمله امیرکبیر و لتیان به عنوان ۲ سد مهم تامین آب تهران به حدود نصف سال گذشته رسیده است.
عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود عفونت تدریجا به سرطان تبدیل می‌شود
در این مقاله، ارتباط میان عفونت ویروسی و سرطان کبد را بررسی می‌کنیم و می‌گوییم چه کسانی باید آزمایش بدهند و چگونه تشخیص زودهنگام می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد.
خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم
حسین ابرقویی، مدافع فصل گذشته خیبر خرم‌ آباد، پس از امضای قرارداد رسمی با پرسپولیس، در لایو باشگاه درباره احساسات خود از این انتقال صحبت کرد؛ انتقالی که با انتقاد برخی از هواداران همراه بود و باعث شد او نتواند جملاتش را تکمیل کند
آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند
رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس گفت.
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
شاهکاری از سینمای آسیا شاهکاری از سینمای آسیا
کوروساوا در سال ۱۹۹۰ جایزه اسکار یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. او پس از مرگ از سوی مجله ایژن‌ویک و سی‌ان‌ان به عنوان «آسیایی قرن» در رده «هنر، ادبیات و فرهنگ» معرفی شد و از او به‌عنوان یکی از پنج فردی که بیشترین سهم را در بهبود آسیا در سده بیستم داشتند، یاد شد.
قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود! قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود!
غیبت‌های طولانی‌مدت می‌تواند در خارج از چین، گمانه‌زنی‌هایی داغ را دربارۀ میزان اقتدار رهبر ایجاد کند.
برگزیده
هرکسی از رهبر تعریف کرد، فوری جذبش نکنیم هرکسی از رهبر تعریف کرد، فوری جذبش نکنیم
علی مطهری گفت: به نظر من باید هوشیار باشیم و اگر کسی از نظام و مقام‌های عالیرتبه کشور به ویژه رهبری تعریف و تمجید کرد فوری جذبش نکنیم اینها اشتباهاتی است که گاهی مرتکب شده‌ایم.
ممنوعیت دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوعیت دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون
در اختیار داشتن تلفن همراه برای نمایندگان در صحن علنی و کمیسیون‌های مجلس ممنوع شد.
فیلترشکن، مقاومت جمعی علیه تصمیمات نادرست فیلترشکن، مقاومت جمعی علیه تصمیمات نادرست
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاست‌گذاری‌های رسانه‌ای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر