مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، در یادداشتی با عنوان «آیا هنوز هم به مذاکره ادامه میدهید؟!» ضمن اشاره به سفر دونالد ترامپ، رئیسجمهور امریکا، به عربستان، به تهدیدهای او درباره اینکه اینکه «ایران نباید سلاح هستهای داشته باشد»، واکنش نشان داده و خواستار توقف مذاکرات شده است.
مخاطب۲۴- حسین شریعتمداری نوشت: او در این زمینه نوشت: ۱- دیروز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سفر به ریاض بار دیگر و برای چندمینبار زبان به تهدید ایران گشود و اراجیف همیشگی خود علیه کشورمان را تکرار کرد. «من از اینکه ایران، «خلیج» را به عنوان «خلیجفارس» بنامد، جلوگیری کردم (!) …اگر ایران «شاخه زیتون» ما را رد کند، به مقابله از طریق تحریمها ادامه خواهیم داد (!) … هرگز به ایران اجازه نخواهم داد که آمریکا و متحدان ما را با تروریسم یا حمله هستهای تهدید کند، الان دقیقاً زمان تصمیمگیری آنهاست (!) … ما میخواهیم ایران کشوری امن و مرفه باشد و اکنون زمان انتخاب است. من جنگ را دوست ندارم (!) … پیشنهاد ما به ایران برای همیشه سر جایش نخواهد ماند (!) …»! ۲- ترامپ در نخستین روزهای بعد از پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری خود گفته بود: «اگر عربستان سعودی با خرید محصولات آمریکایی به ارزش ۴۵۰ میلیارد دلار موافقت کند، این کشور را به عنوان اولین مقصد سفرهای خارجی خود انتخاب خواهد کرد»!
دیروز روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: «ترامپ میلیاردها دلار برای مقابله با انصارالله هزینه کرد، اما شکست خورد و حالا رفته به منطقه تا پولهایی را که هزینه کرده بود از کشورهای منطقه بگیرد»! او در اولین دور ریاست جمهوری خود در سفر به عربستان یک توافقنامه ۵۰۰ میلیارد دلاری با بنسلمان امضاء کرد و در مقابل متعهد شده بود که از عربستان در مقابل تهدیدهای دشمنان منطقهای این کشور دفاع کند (!) ولی در مقابل حمله مقاومت یمن به دو نفتکش عربستان در دریای سرخ و حمله به تاسیسات نفتی آرامکو، هیچ اقدامی نکرد و بنسلمان برای یادآوری تعهد ترامپ به رئیسجمهور فرانسه و نخستوزیر انگلیس متوسل شد ولی ترامپ همچنان به سکوت خود ادامه داد و…
۳- تهدیدهای ترامپ علیه کشورمان به آوازهای معروف به «آواز کوچه باغی»! کسانی شبیه است که هنگام عبور شبانه از خیابانهای خلوت تهران قدیم، برای غلبه بر ترس خود از تاریکی، زیر آواز میزدند! و، اما سؤال این است که آیا در اینسو میتوان رجزخوانیها (بخوانید قمپز درکردنهای) رئیسجمهور آمریکا را بیپاسخ گذاشت؟!
آمریکا همین دیروز (سهشنبه) و روز قبل از آن (دوشنبه) دو زنجیره دیگر از تحریمهای جدید را علیه ایران وضع کرد و در مجموع از آغاز دور اول مذاکرات غیرمستقیم تاکنون ۶ زنجیره جدید از تحریمها را علیه کشورمان وضع کرده است. با این حال آیا ادامه مذاکرات با آمریکا، غیر از نادیده گرفتن اقتدار ایران اسلامی و بیتوجهی به امنیت ملی و حاکمیت سرزمینی ایران میتواند مفهوم و معنای دیگری داشته باشد؟!
کمترین انتظار از مسئولان محترم کشورمان، این است که رسماً اعلام کنند مادام که ترامپ از نظام و مردم ایران عذرخواهی نکرده است، به مذاکرات ادامه نخواهند داد. ترامپ با چه زبانی باید اعلام کند که مذاکره را به بازی گرفته است تا باورمان شود؟!
عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالاهای اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامدهای منفی به سلامت و سبد غذایی خانوارها میگذارد.
بررسی صورتهای مالی ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ بانک گردشگری نشان میدهد این بانک خصوصی و بورسی با چالشهای جدی و نگرانکنندهای در زمینه سودآوری، کنترل هزینهها و مدیریت منابع مواجه شده است؛ چالشهایی که تداوم آنها میتواند آینده این بانک را در معرض تهدید جدی قرار دهد.
عضو هیئت تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تشریح دلایل مجلس برای تفحص از این سازمان، گفت: اعضای هیئترئیسه این هیئت هفته آینده در جلسهای انتخاب میشوند.
سومین اجلاس همکاریهای اقتصادی میان ایران و آفریقا درشرایطی به پایان رسید که این دوره نیز مانند دورههای گذشته به جز هزینههای هنگفت برای هیات آفریقایی دستاورد خاصی برای ایران به ارمغان نداشت ضمن آنکه باتوجه به محدودیتهای پیش روی تجارت دو قاره بعید است که سودی برای تجارت خارجی ایران داشته باشد.
در یکی از بزرگترین توافقهای اقتصادی و راهبردی جهان، آمریکا و عربستان سعودی قراردادهایی به ارزش ۶۰۰ میلیارد دلار امضا کردند. این همکاری تاریخی که در دوران ریاستجمهوری دونالد ترامپ صورت گرفت، فصل نوینی از روابط اقتصادی، امنیتی، فناوری و فرهنگی میان دو کشور را رقم میزند.
سومین اجلاس همکاریهای اقتصادی میان ایران و آفریقا درشرایطی به پایان رسید که این دوره نیز مانند دورههای گذشته به جز هزینههای هنگفت برای هیات آفریقایی دستاورد خاصی برای ایران به ارمغان نداشت ضمن آنکه باتوجه به محدودیتهای پیش روی تجارت دو قاره بعید است که سودی برای تجارت خارجی ایران داشته باشد.