کد خبر: ۶۱۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲

ترامپ صدای حسین شریعتمداری را درآورد!

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، در یادداشتی با عنوان «آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!» ضمن اشاره به سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، به عربستان، به تهدید‌های او درباره اینکه اینکه «ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد»، واکنش نشان داده و خواستار توقف مذاکرات شده است.
ترامپ صدای حسین شریعتمداری را درآورد!

مخاطب۲۴- حسین شریعتمداری نوشت: او در این زمینه نوشت: ۱- دیروز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سفر به ریاض بار دیگر و برای چندمین‌بار زبان به تهدید ایران گشود و اراجیف همیشگی خود علیه کشورمان را تکرار کرد. «من از اینکه ایران، «خلیج» را به عنوان «خلیج‌فارس» بنامد، جلوگیری کردم (!) …اگر ایران «شاخه زیتون» ما را رد کند، به مقابله از طریق تحریم‌ها ادامه خواهیم داد (!) … هرگز به ایران اجازه نخواهم داد که آمریکا و متحدان ما را با تروریسم یا حمله هسته‌ای تهدید کند، الان دقیقاً زمان تصمیم‌گیری آنهاست (!) … ما می‌خواهیم ایران کشوری امن و مرفه باشد و اکنون زمان انتخاب است. من جنگ را دوست ندارم (!) … پیشنهاد ما به ایران برای همیشه سر جایش نخواهد ماند (!) …»!
۲- ترامپ در نخستین روز‌های بعد از پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری خود گفته بود: «اگر عربستان سعودی با خرید محصولات آمریکایی به ارزش ۴۵۰ میلیارد دلار موافقت کند، این کشور را به عنوان اولین مقصد سفر‌های خارجی خود انتخاب خواهد کرد»!

بیشتر بخوانید

دیروز روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: «ترامپ میلیارد‌ها دلار برای مقابله با انصارالله هزینه کرد، اما شکست خورد و حالا رفته به منطقه تا پول‌هایی را که هزینه کرده بود از کشور‌های منطقه بگیرد»! او در اولین دور ریاست جمهوری خود در سفر به عربستان یک توافقنامه ۵۰۰ میلیارد دلاری با بن‌سلمان امضاء کرد و در مقابل متعهد شده بود که از عربستان در مقابل تهدید‌های دشمنان منطقه‌ای این کشور دفاع کند (!) ولی در مقابل حمله مقاومت یمن به دو نفتکش عربستان در دریای سرخ و حمله به تاسیسات نفتی آرامکو، هیچ اقدامی نکرد و بن‌سلمان برای یادآوری تعهد ترامپ به رئیس‌جمهور فرانسه و نخست‌وزیر انگلیس متوسل شد ولی ترامپ همچنان به سکوت خود ادامه داد و…

۳- تهدید‌های ترامپ علیه کشورمان به آواز‌های معروف به «آواز کوچه باغی»! کسانی شبیه است که هنگام عبور شبانه از خیابان‌های خلوت تهران قدیم، برای غلبه بر ترس خود از تاریکی، زیر آواز می‌زدند! و، اما سؤال این است که آیا در این‌سو می‌توان رجزخوانی‌ها (بخوانید قمپز درکردن‌های) رئیس‌جمهور آمریکا را بی‌پاسخ گذاشت؟!

آمریکا همین دیروز (سه‌شنبه) و روز قبل از آن (دوشنبه) دو زنجیره دیگر از تحریم‌های جدید را علیه ایران وضع کرد و در مجموع از آغاز دور اول مذاکرات غیرمستقیم تاکنون ۶ زنجیره جدید از تحریم‌ها را علیه کشورمان وضع کرده است. با این حال آیا ادامه مذاکرات با آمریکا، غیر از نادیده گرفتن اقتدار ایران اسلامی و بی‌توجهی به امنیت ملی و حاکمیت سرزمینی ایران می‌تواند مفهوم و معنای دیگری داشته باشد؟!

کمترین انتظار از مسئولان محترم کشورمان، این است که رسماً اعلام کنند مادام که ترامپ از نظام و مردم ایران عذرخواهی نکرده است، به مذاکرات ادامه نخواهند داد. ترامپ با چه زبانی باید اعلام کند که مذاکره را به بازی گرفته است تا باورمان شود؟!

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.