کد خبر: ۶۱۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۹

ترامپ از تغییر نام خلیج فارس عقب نشینی کرد

بنابر اذعان یک شبکه آمریکایی، مخالفت ایران مانع اجرایی شدن تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا برای نامیدن خلیج فارس با نام‌های تقبلی و توهین‌آمیز شده است.
ترامپ از تغییر نام خلیج فارس عقب نشینی کرد

مخاطب۲۴- در روز‌های اخیر، منابع رسانه‌ای آمریکایی از تصمیم «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، برای نامیدن خلیج فارس با اسامی جعلی همچون «خلیج عربی» خبر دادند.

به گزارش سی‌ان‌ان، به‌طوریکه طبق گزارش خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» ترامپ برای «کسب حمایت و رضایت کشور‌های عربی پیش از سفر خود به خاورمیانه، به‌دنبال تغییر نام خلیج فارس بود.»
با این وجود، این شبکه آمریکایی اذعان کرد که «ترامپ قصد داشت را آمریکا از این پس خلیج فارس را خلیج عرب بنامد، با این حال، پس از مخالفت صریح مقامات ایرانی، او وادار به تغییر تصمیم خود شد.»

به اذعان شبکه آمریکایی، «ترامپ وادار به تغییر تصمیم خود شده است. زیرا مقامات ایرانی اعلام کردند که با تصمیم او مخالفت خواهند کرد.»

بیشتر بخوانید

با این وجود، ترامپ در طول سخنرانی خود در عربستان سعودی ادعا کرد: «هیچ تضادی شدیدتر از مسیری که شما در شبه‌جزیره عربستان در پیش گرفته‌اید، با فاجعه‌ای که آن‌سوی خلیج ایران در حال وقوع است، وجود ندارد. به این فکر کنید؛ آنها می‌خواستند این نام را بر آن بگذارند. من گفتم اجازه نخواهم داد چنین کاری بکنند.»

اظهارات تازه ترامپ با پاسخ مقامات ایرانی همچون «علی اکبر صالحی» رییس بنیاد ایران‌شناسی رو‌به‌رو شده است.

صالحی شامگاه سه‌شنبه در شبکه اجتماعی «ایکس» تأکید کرد: «نام خلیج فارس با اجازه کسی بر آن نهاده نشده و با توهم کسی هم برداشته نخواهد شد. خلیج فارس بوده، هست و خواهد بود.»

برچسب ها: خلیج فارس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر