کد خبر: ۶۱۰۴۳
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳

ترامپ با رسانه‌های مستقل درافتاد!

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا روز پنجشنبه به وقت محلی، فرمانی اجرایی را صادر کرد که طی آن به آژانس‌های دولت فدرال آمریکا دستور می‌داد تا بودجه شبکه «پی‌بی‌اس» و نیز «رادیو ملی امریکا» (رادیو ان‌پی‌آر) قطع شود.
ترامپ با رسانه‌های مستقل درافتاد!

مخاطب۲۴- ترامپ بودجه دو رسانه آمریکایی را که رویکردی مستقل داشتند، قطع کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا روز پنجشنبه به وقت محلی، فرمانی اجرایی را صادر کرد که طی آن به آژانس‌های دولت فدرال آمریکا دستور می‌داد تا بودجه شبکه «پی‌بی‌اس» و نیز «رادیو ملی امریکا» (رادیو ان‌پی‌آر) قطع شود.

این دو رسانه آمریکایی که رویکردی مستقل را پیگیری می‌کردند، از سوی جمهوری‌خواهان به انعکاس گزارش‌های جانبدارانه متهم شدند و مورد خشم آنها قرار گرفتند.

بنا بر گزارش پولیتیکو، این فرمان فوق‌العاده ترامپ که او سوار بر هواپیمای ایرفورس‌وان (هواپیمای رئیس جمهوری آمریکا) آن را امضا کرد و نیمه‌شب از سوی کاخ سفید اعلام شد، بزرگترین تنش دولت ترامپ در مواجهه با رسانه‌‎ها از زمان آغاز دور دوم ریاست جمهوری وی محسوب می‌شود.

در فرمان اجرایی ترامپ ادعا شده است که تولیدات رادیو ان‌پی‌آر و شبکه پی‌بی‌اس «جانبدارانه بوده و پوشش خبری آنها حزبی است» و به همین خاطر نیز از شرکت پخش عمومی که یک شرکت خصوصی است که کنگره سالانه به آن ۵۰۰ میلیون دلار اختصاص می‌دهد، خواست تا بودجه فعلی و مستقیم این دو رسانه را تا حد ممکنی که قانون اجازه می‌دهد قطع کرده و از ارائه بودجه آتی به این دو رسانه خبری خودداری کند.

در این فرمان اجرایی همچنین آمده است: «اینکه رادیو ان‌پی‌آر و شبکه پی‌بی‌اس کدام دیدگاه‌ها را ترویج می‌دهند، اهمیتی ندارد؛ آنچه مهم است، این است که هیچ‌کدام از این دو رسانه حوادث جاری را به شکلی منصفانه، دقیق و بی‌طرفانه به شهروندانی که مالیات می‌پردازند، ارائه نمی‌دهند.»

پیشتر نیز ترامپ بودجه بیش از ۲.۲ میلیارد دلاری دانشگاه هاروارد را به دلیل مخالفت با خواسته‌هایش قطع کرده بود. مسدود سازی بودجه ۲.۲ میلیارد دلاری دانشگاه هاروارد که یکی از محبوب‌ترین دانشگاه‌های جهان به شمار می‌رود، پس از آن صورت گرفته بود که این دانشگاه در نامه‌ای از اجرای خواسته‌های دولت ترامپ در محدودسازی اعتراضات و فعالیت‌ها در محوطه دانشگاه خودداری کرده بود.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پرسپولیس در این فصل در پست‌های دفاع، هافبک و مهاجم دچار ضعف‌های شدیدی بود پرسپولیس در این فصل در پست‌های دفاع، هافبک و مهاجم دچار ضعف‌های شدیدی بود
حمید درخشان به وضعیت تیم پرسپولیس اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر لیگ برتر هفته‌های پایانی خود را سپری می‌کند. به نظرم پرسپولیسی‌ها باید برای فصل آینده از همین حالا برنامه‌ریزی کنند، زیرا با توجه به اختلاف امتیاز با تراکتور و سپاهان، شانسی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا وجود ندارد.
قهرمانی تراکتور و واکنش مهدی پزشکیان قهرمانی تراکتور و واکنش مهدی پزشکیان
مهدی پزشکیان پسر رئیس جمهور با انتشار استوری در اینستاگرام قهرمانی تراکتور را به هواداران این تیم تبریک گفت.
تراکتور قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد تراکتور قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد
تیم فوتبال تراکتور با ثبت یک پیروزی درخشان برابر شمس‌آذر قزوین، برای اولین بار در تاریخ، قهرمان لیگ ایران شد تا نام همه ارکان باشگاه و تیم فوتبال، علاوه‌بر حک‌شدن در یاد و خاطره پرشورهای تبریز، در تاریخ لیگ نیز جاودان بماند
بازیگری که به اتهام آزار جنسی در دادگاه حاضر شد بازیگری که به اتهام آزار جنسی در دادگاه حاضر شد
راسل برند، کمدین جنجالی بریتانیایی، روز جمعه در اولین جلسه رسمی رسیدگی به اتهامات سنگین تجاوز و آزار جنسی حاضر شد و پس از تأیید هویت، با قرار وثیقه موقتاً آزاد شد.
استقلال رو دور برنده شدن افتاد! استقلال رو دور برنده شدن افتاد!
استقلال و آلومینیوم از ساعت ۱۸:۱۵ به مصاف هم رفتند
روز پیدا شدن پیکر رئیسی از زبان «حاج آقا هارداسان»! روز پیدا شدن پیکر رئیسی از زبان «حاج آقا هارداسان»!
ماجرای فریاد‌های «حاج آقا هارداسان» از زبان فردی که اولین نفر پیکر شهدای خدمت را پیدا کرد
ماتزاری مشکل سگش حل شد که با استقلال تا پایان تابستان ۲۰۲۶ بست؟ ماتزاری مشکل سگش حل شد که با استقلال تا پایان تابستان ۲۰۲۶ بست؟
رودی گالتی خبرنگار ایتالیایی امروز (جمعه) با انتشار توییتی جدید از امضای قرارداد یک ساله باشگاه استقلال با والتر ماتزاری تا پایان تابستان ۲۰۲۶ خبر داد.
برگزیده
آمریکا تا چه زمانی بر تهدید و فشار اصرار دارد؟! آمریکا تا چه زمانی بر تهدید و فشار اصرار دارد؟!
جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر تعهد به مسیر دیپلماسی و اعلام آمادگی برای ادامه مذاکرات، به هیچ عنوان رویکرد‌های مبتنی بر تهدید و فشار را - که همگی بر خلاف اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل بوده و با هدف ضربه‌زدن به منافع ملی ایران و تضییع حقوق انسانی هموطنان ایرانی طراحی شده است - برنمی‌تابد
امام جمعه‌ای که پرونده قضایی دارد در خصوص بندر شهید رجایی چه نظری دارد؟ امام جمعه‌ای که پرونده قضایی دارد در خصوص بندر شهید رجایی چه نظری دارد؟
کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، در خطبه‌های نماز جمعه تهران گفت: تقوا برای انسان توشه است؛ تقوا یکی از مسائلی است که باید یک حاجی با حساسیت در قربانگاه ابراهیم، مسلخ بریدن تعلق، دنبال کند.
ترامپ با رسانه‌های مستقل درافتاد! ترامپ با رسانه‌های مستقل درافتاد!
دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا روز پنجشنبه به وقت محلی، فرمانی اجرایی را صادر کرد که طی آن به آژانس‌های دولت فدرال آمریکا دستور می‌داد تا بودجه شبکه «پی‌بی‌اس» و نیز «رادیو ملی امریکا» (رادیو ان‌پی‌آر) قطع شود.
صفحه خبر بالای تصاویر