کد خبر: ۶۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰

ادامه پرداخت نقدی کمک‌معیشتی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی

رئیس‌جمهور: تا زمانی‌که نظام عادلانه کالابرگ الکترونیکی راه‌اندازی شود، پرداخت نقدی کمک‌معیشتی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی را ادامه می‌دهیم.
ادامه پرداخت نقدی کمک‌معیشتی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی

به گزارش مخاطب۲۴ _ دو دسته مردم به اصلاح نظام یارانه‌ها معترض هستند. یک عده تاکنون یارانه دریافت نمی‌کرده اند که بیش از۲/۵ میلیون نفر هستند که درخواست یارانه داده اند که یارانه تعداد قابل توجهی از آن‌ها پرداخت شده و تعداد کمی در حال بررسی است.

ادامه پرداخت نقدی کمک‌معیشتی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی

عده‌ای نیز می‌گویند یارانه آن‌ها قطع شده است و معترضند. به اعتراض تعداد قابل توجهی از آن‌ها رسیدگی شده و یارانه به آن‌ها اختصاص داده شده است. تا نوبت بعدی که یارانه می‌خواهد پرداخت شود حتما باید وضعیت همه روشن شود. مسئولان باید شبانه روزی کار کنند تا وضعیت آن‌ها روشن شود.

 

دولت از نقد رنجیده نمی‌شود. ما دولت صادق الوعد هستیم و انتقاد همراه با پیشنهاد را برای خود مغتنم می‌دانیم.

رئیس‌جمهور: تا زمانی‌که نظام عادلانه کالابرگ الکترونیکی راه‌اندازی شود، پرداخت نقدی کمک‌معیشتی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی را ادامه می‌دهیم.

وی در ادامه سخنان خود درباره کسانی که برای دریافت یارانه درخواست بررسی دارند و پرداخت یارانه‌ها و کالابرگ الکترونیکی گفت عنوان کرد: حدود ۲ میلیون نفر درخواست بررسی وضعیت داشتند که متقاضی دریافت یارانه هستند و بخش دیگری هم هستند که تاکنون یارانه نگرفته‌اند که بررسی می‌شود. هم‌چنین برخی می‌گفتند ما یارانه می‌گرفتیم و الان یارانه ما قطع شده و برای این عزیزان بررسی و یارانه پرداخت شده و از مسئولان خواسته و می‌خواهم که مسئله را به‌صورت شبانه‌روزی پیگیری کنند و این مسئله باید همیشگی انجام بگیرد.

رئیس‌جمهور گفت: تا زمانی که کالابرگ الکترونیک قطعیت یابد که مطمئن بشویم که کالا به‌دست مردم می‌رسد، پرداخت یارانه‌ها را ادامه می‌دهیم.

رئیسی درخصوص سرانجام یارانه دارو و نان گفت: دارو باید به سمت بیمه‌ها برود و زیرساخت این امر آماده نیست و تا زمانی که آماده بشود، یارانه و ارز را پرداخت می‌کنیم. قیمت نان تغییری نخواهد کرد و تا وقتی که نسبت به در این‌باره هم مطمئن بشویم آن‌چه به‌صورت آزمایشی در برخی استان‌ها اجرا کردیم، مناسب است، این وضع را ادامه می‌دهیم و این کار آزمایشی تاکنون روند مناسبی داشته است. نان، دارو و بنزین هیچ تغییر قیمتی نخواهد داشت؛ مردم بدانند که اگر قرار باشد کاری انجام بگیرد، مسئله را با مردم عزیزمان در میان می‌گذرانیم.

منبع : سلام نو 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر