کد خبر: ۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۲

افزایش یارانه نقدی با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت که دولت با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی یارانه جدیدی پرداخت می‌کند، پس عملا تفاوتی برای مصرف‌کننده نخواهد داشت.
افزایش یارانه نقدی با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت که دولت با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی یارانه جدیدی پرداخت می‌کند، پس عملا تفاوتی برای مصرف‌کننده نخواهد داشت.

افزایش یارانه نقدی با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی
مخاطب ۲۴- جعفر قادری با اشاره به جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: در بخش مالیات‌ها، دولت معافیت‌های مالیاتی را افزایش داده و مافیات مالیاتی برای کارکنان ۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است، پس از نظر مالیاتی فشاری بر مجموعه و گروهی وارد نمی‌شود.

وی درباره طرح مباحثی پیرامون حذف وام ازدواج گفت: با توجه به قانون جمعیت دولت می‌خواهد بحث وام ازدواج را پیش ببرد پس موضوع حذف وام ازدواج مطرح نیست و همچون سال‌های گذشته پرداخت می‌شود و منعی برای آن وجود ندارد.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در بودجه اظهار کرد: دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به جز گندم و دارو حذف کرده است، پس قیمت نان و دارو تغییر نمی‌کند. درست است که نانوا آرد را با قیمت آزاد خریداری می‌کند، اما عملا با قیمت قبلی می‌فروشد و مابه‌التفاوت را از دولت می‌گیرد پس تفاوتی به حال مصرف‌کننده ایجاد نشده و فقط از اتلاف گندم و نان و روانه شدن آن به سمت دامداری‌ها جلوگیری می‌شود.

قادری افزود: دولت برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته تا با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی یارانه به دهک‌های اول تا هفتم پرداخت کند. چهار دهک اول ماهانه حدود ۱۲۰ هزار تومان و سه دهک بعدی ماهانه حدود ۹۰ هزار تومان مازاد بر یارانه قبلی دریافت می‌کنند.

وی مجددا گفت: دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی را حذف کرده، اما به جای آن حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه جدید پرداخت می‌شود پس نگرانی از بابت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی وجود ندارد، چون دولت آن را در جای دیگر پرداخت می‌کند و قدرت خرید مردم حفظ می‌شود.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره فروش نفت گفت: دولت پیش‌بینی فروش روزانه ۱.۲ میلیون بشکه به قیمت حدود ۶۰ دلار را کرده است اکنون قیمت نفت در بازار ۷۰ دلار است از طرفی قیمت ارز هم ۲۳ هزار تومان در نظر گرفته شده است. به نظر می‌رسد در این حد امکان فروش نفت وجود دارد.

وی با بیان اینکه دولت به دنبال برقراری انضباط مالی در بودجه است، گفت: دولت تا آنجایی که توانسته انضباط مالی را رعایت کرده، همچنین تلاش کرده در جا‌هایی انضباط برقرار کند، طبیعتا اگر خلاء‌ها و مشکلاتی باشد مجلس ورود کرده و اصلاحاتی در بودجه اعمال خواهد کرد.

قادری درباره احتمال کسری بودجه در سال آینده گفت: بخشی از منابع دولت از طریق اوراق اسناد خزانه و اوراق قرضه تأمین می‌شود که ما آن را به عنوان کسری بودجه در نظر می‌گیریم. مهم این است که دولت تلاش کرده میزان استقراض و فروش اسناد خزانه را کم کند منتها پیش‌بینی شده اگر امکان فروش نفت یا فروش سهام در واحد‌های تولیدی فراهم نشود دولت کسری را از طریق انتشار اسناد خزانه تأمین کند.

وی در پایان و در جمع‌بندی اظهار کرد: طبیعتا دولت می‌توانست بودجه‌ای با اشکالات و ایرادات کمتر به مجلس ارائه کند، ولی در مجموع این بودجه به عنوان بودجه دولت سیزدهم در سال اول کاری‌اش قابل دفاع است. مجلس هم اشکالات و ایرادات آن را رفع می‌کند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟ نرخ بلیت اتوبوس تغییر کرده است؟
در پی اعلام برخی مسافران در خصوص افزایش نرخ بلیت اتوبوس در برخی مسیر‌ها و پرداخت وجه اضافه به رانندگان در طی مسیر، رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت­‌های تعاونی مسافربری کشور اعلام کرد که هیچ افزایش قیمتی در روز‌های اخیر در بلیت اتوبوس نداشتیم و هرگونه گران‌فروشی در این بخش تخلف است.
زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه زمان ارائه کارت ورود به جلسه آزمون‌های سمپاد و نمونه
نتایج امتحانات نهایی و داخلی دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی نه تنها اعلام شده بلکه در حال حاضر، پیش ثبت‌نام‌های پایه‌های اول و هفتم نیز آغاز شده است. همچنین از امروز داوطلبان آزمون سمپاد و نمونه دولتی می‌توانند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه اقدام کنند.
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
برگزیده
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
اعترافات سه جاسوس موساد اعترافات سه جاسوس موساد
اعترافات سه جاسوس موساد که یکی از آنها موقعیت محل سکونت رایان قاسمیان دو ماهه را به دشمن صهیونیستی داده بود و از صداوسیما پخش شده را می‌بینید.
صفحه خبر بالای تصاویر