کد خبر: ۶۱۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۷

مدنی زاده گزینه نهایی وزارت اقتصاد

پس از بیش از دو ماه بلاتکلیفی در وزارت اقتصاد، طبق پیگری‌های دنیای اقتصاد، قرار است فردا علی مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس شورای اسلامی معرفی شود.
مدنی زاده گزینه نهایی وزارت اقتصاد

به گزارش مخاطب ۲۴: فردا -۲۱ اردیبهشت- علی مدنی‌زاده به عنوان وزیر اقتصاد معرفی خواهد شد.

پس از بیش از دو ماه بلاتکلیفی وزارت اقتصاد، به نظر می‌رسد گزینه نهایی دولت برای این سمت فردا معرفی خواهد شد.

روز گذشته -۱۹ اردیبهشت- علی احمدنیا، رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت در حساب کاربری خود در شبکه ایکس اعلام کرد: «هفته آینده، وزیر پیشنهادی اقتصاد توسط معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مجلس معرفی خواهد شد.

امید است نمایندگان محترم مجلس، با توجه به شرایط حساس کشور و اهمیت نقش وزارت اقتصاد در جنگ اقتصادی، با رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی، از دولت در مسیر بهبود معیشت و تقویت اقتصاد مردم حمایت کنند.»

با این حال، پیگیری‌های دنیای اقتصاد حاکی از آن است که فردا مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی خواهد شد.

استیضاح همتی

عبدالاناصر همتی، وزیر پیشین اقتصاد و دارایی در ۱۲ اسفند سال گذشته توسط بهارستان استیضاح شد.

کمتر از هفت ماه پس از تشکیل کابینه مسعود پزشکیان؛ امروز نخستین وزیر دولت او با استیضاح، از هیات وزیران دولت چهاردهم خارج شد. به این ترتیب عمر وزارت عبدالناصر همتی در راس وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی به ۲۰۰ روز نرسیده، خیلی زود به سر آمد و حالا پزشکیان باید فرد دیگری را برای تصدی این مسوولیت به مجلس شورای اسلامی معرفی کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۸۲ رای موافق استیضاح در برابر ۸۲ رای مخالف و یک رای ممتنع؛ رای اعتماد شهریورماه خود به عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد دولت پزشکیان را پس گرفتند؛ وزیری که پیشتر سابقه حضور در راس بانک مرکزی همزمان با دولت دوم حسن روحانی را در کارنامه داشت.

بررسی تاریخی نشان می‌دهد که مسعود پزشکیان نخستین رئیس‌جمهوری است که هنوز سال نخست دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش به پایان نرسیده وزیرش با تیغ استیضاح از کابینه جدا می‌شود.

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر