کد خبر: ۵۳۱۶۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵

همتی: ۲ هزار همت به نقدیندگی کشور بزودی اضافه می‌شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بر اساس تصمیم ستاد اقتصادی دولت قرار بر این شد که یک‌هزار و ۷۰۰ همت به نقدینگی کشور اضافه شود و علاوه بر آن ۳۰۰ همت نیز طبق مصوبه همین ستاد به زودی اضافه می‌شود تا گشایشی در تامین مالی بانک‌ها ایجاد شود
همتی: ۲ هزار همت به نقدیندگی کشور بزودی اضافه می‌شود

مخاطب۲۴- وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی در عمارت کاخ استانداری آذربایجان شرقی اظهار کرد: براساس نظر رئیس جمهور و سیاستی که تیم اقتصادی دولت دارد به دنبال برقراری توازن در بین استان‌ها از نظر توزیع منابع و تسهیلات بانکی هستیم.

بیشتر بخوانید

وی افزود: بر اساس تصمیم ستاد اقتصادی دولت قرار بر این شد که یک‌هزار و ۷۰۰ همت به نقدینگی کشور اضافه شود و علاوه بر آن ۳۰۰ همت نیز طبق مصوبه همین ستاد به زودی اضافه می‌شود تا گشایشی در تامین مالی بانک‌ها ایجاد شود.
وزارت اقتصاد، نفوذی در بانک‌های خصوصی ندارد

وی با اشاره به پیشنهاد استاندار آذربایجان شرقی مبنی بر تشکیل صندوق توسعه استان، گفت: لزومی ندارد که این صندوق دولتی باشد و می‌تواند با پذیره‌نویسی و سایر روش‌ها تامین مالی کند.
همتی با اشاره به اینکه وزارت اقتصاد، نفوذی در بانک‌های خصوصی ندارد و بانک مرکزی در این زمینه سیاست‌گذار است، ادامه داد: وظیفه بانک مرکزی ثبات ارزش پول ملی است و نمی‌توان گفت که در بازار ارز دخالت نکند که البته دخالت بانک مرکزی برای این است تا از پیشی گرفتن تقاضا بر عرضه جلوگیری کند.
وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر لزوم تاسیس صندوق توسعه برای استان گفت: این اقدام بسیار خوبی است، اما مدیریت آن از اهم واجبات است.
وی گفت: برخی تجربه‌هایی داشتیم که سرمایه گذاری در شرکت‌هایی انجام شده، اما مدیریت ضعیف دولتی باعث شده منابع از بین برود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر لزوم تاسیس صندوق توسعه برای استان گفت: این اقدام بسیار خوبی است، اما مدیریت آن از اهم واجبات است.
وی گفت: برخی تجربه‌هایی داشتیم که سرمایه گذاری در شرکت‌هایی انجام شده، اما مدیریت ضعیف دولتی باعث شده منابع از بین برود.
وزیر امور اقتصاد و دارایی یادآور شد: به نظر من این شرکت دولتی تأسیس نشود بلکه یک صندوق توسعه تأسیس شود که هر صادرکننده بخشی از منابع را تأمین کند و حتی از بانک‌های خصوصی و شرکت‌های سرمایه گذاری نیز بخواهید مشارکت کنند، که این اقدام می‌تواند قطب خوبی برای توسعه ایجاد کند.

همتی ادامه داد: امروز در سفر خود به تبریز بحث‌های مفصلی مطرح شد، مهم‌ترین بحث‌ها پروژه‌هایی بود که در دولت گذشته تفاهم شده و بخشی از آنها شروع شده بود که قرار شد پشتیبانی مالی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه یکی از مطالبات، بحث ارز صادرکننده‌ها و تعهدات ارزی که مربوط بانک مرکزی بوده، اما بنده سیاست‌های دولت را عرض کردم، افزود: ان‌شاالله با حل مسائل ارز و نزدیک شدن ارز واردکننده‌ها به صادرکننده‌ها بخش مهمی از دغدغه صادرکننده‌ها رفع شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر