کد خبر: ۶۱۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸

برای سفرا و وزرا تور‌های گردشگری خاص برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، از برگزاری تور‌های ویژه برای مقامات و سفرا، با هدف معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و میراث‌فرهنگی خبر داد.
برای سفرا و وزرا تور‌های گردشگری خاص برگزار می‌شود

مخاطب ۲۴- علی طلوعی، از برگزاری تور‌های ویژه برای مقامات و سفرا با هدف معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و میراث‌فرهنگی استان تهران خبر داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، با اشاره به اهمیت جذب سرمایه‌گذاری در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اظهار کرد: برگزاری این تور‌ها با هدف ایجاد حس تعلق و آشنایی عمیق‌تر مقامات و سفرا با ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی استان تهران انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید

او افزود: در این تورها، شرکت‌کنندگان از اماکن تاریخی، موزه‌ها و کارگاه‌های صنایع‌دستی بازدید می‌کنند و با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها آشنا می‌شوند.

طلوعی تأکید کرد: این اقدام در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «سرمایه‌گذاری در تولید» و با هدف توسعه پایدار گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران انجام می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران اظهار امیدواری کرد: برگزاری این تور‌ها منجر به جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و ارتقای جایگاه استان تهران در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شود.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر