کد خبر: ۶۱۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۲

۳۲ فرودگاه در شمال هند تعطیل شدند

وزارت هوانوردی هند با صدور مجموعه‌ای از اطلاعیه‌ها به خلبانان، از تعطیلی موقت ۳۲ فرودگاه در شمال و غرب این کشور خبر داده است.
۳۲ فرودگاه در شمال هند تعطیل شدند

مخاطب۲۴- در پی افزایش تنش‌ها بین هند و پاکستان و همچنین حملات صبح شنبه پاکستان به مناطقی در خاک هند، دولت هند فرودگاه‌ها را در سراسر شمال این کشور تعطیل کرد.

به گزارش الجزیره انگلیسی، وزارت هوانوردی هند با صدور مجموعه‌ای از اطلاعیه‌ها به خلبانان، از تعطیلی موقت ۳۲ فرودگاه در شمال و غرب این کشور خبر داده است.

این تعطیلی‌ها از ۹ تا ۱۴ ماه مه (۲۰ تا ۲۵ اردیبهشت) اعمال خواهد شد و فرودگاه‌های ایالت‌های پنجاب، راجستان، هیماچال پرادش، هاریانا و گجرات هند و همچنین کشمیر تحت کنترل هند را در بر می‌گیرد.

تنش‌ها میان هند و پاکستان به عنوان دو همسایه مسلح به سلاح هسته‌ای این هفته تشدید شد.

عملیات موشکی پاکستان موسوم به «بنیان مرصوص» ساعاتی پس از حملات جدید موشکی هند به برخی از پایگاه‌های هوایی پاکستان آغاز شد و اسلام‌آباد مدعی انهدام چندین پایگاه کلیدی در داخل هند و حمله سایبری به شبکه ملی برق این کشور است.

بیشتر بخوانید

هند شب گذشته اعلام کرده بود که پاکستان دست به چند حمله موشکی و پهپادی به برخی از نقاط این کشور زده است با این حال ارتش پاکستان این مواضع هند را رد کرد و گفت که رسانه‌ها و مسوولان هندی به اخبار جعلی متوسل شده‌اند.

ارتش پاکستان اعلام کرد اهداف امروز پایگاه‌هایی در داخل هند بود که طی روز‌های اخیر از آن به خاک پاکستان حمله صورت گرفته بود.

تنش‌های نظامی میان دو همسایه اتمی شبه قاره به بالاترین سطح خود رسیده و همزمان بسیاری از کشور‌ها با ابراز نگرانی از این وضعیت، خویشتنداری و اجتناب از تنش را از هند و پاکستان مطالبه کرده‌اند.

برچسب ها: پاکستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر