کد خبر: ۶۱۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹

حادثه در پل معلق سنندج توسط یک جوان

یک مهمان جوان در حین عبور از پل معلق سنندج بر اثر هیجانات زیاد اقدام به شکستن چند تخته از چوپ پل معلق کرده و حادثه آفرید.
حادثه در پل معلق سنندج توسط یک جوان

به گزارش مخاطب۲۴ _ سنندج یکی از شهر‌های زیبای استان کردستان است که در تمام فصول سال به ویژه فصل تابستان پذیرای گردشگران داخلی و خارجی زیادی است. این شهر زیبا جاذبه‌های دیدنی فراوانی دارد، اما دوستداران هیجان، علاقه زیادی به زیپ لاین و پل معلق سنندج آن دارند.

حادثه در پل معلق سنندج توسط یک جوان

پل معلق سنندج یکی از جا‌های دیدنی مرکز استان کردستان بوده که در دامنه کوه آبیدر و بالای پارک جنگلی این شهر ساخته شده است. طول مسیر این زیپ‌لاین ۳۲۰ متر و اختلاف سطح ذاتی آن ۲۲ متر از پارک مشاهیر تا پشت پرده سینما روباز بوده که سکوی مبدا آن ۹ متر (از سمت پارک مشاهیر) و سکوی مقصد ۳ متر (از سمت پرده سینما روباز آبیدر) است. این پل دارای طول ۳۲۰ متر و عرض ۱۲۰ سانتی‌متر بوده و ارتفاع آن از کف دره کوه آبیدر ۸۸ متر است.

 

این پل روزانه پذیرای شهروندان و مهمانان زیادی از سراسر کشور بوده و این بخش از شهر را توریستی کرده و افراد تجربه‌ای هیجان‌انگیز و متفاوت در این پل معلق خواهند کرد، اما هستند افرادی که حادثه‌آفرین نیز خواهند بود. در همین راستا یک مهمان جوان در حین عبور از پل معلق سنندج بر اثر هیجانات زیاد اقدام به شکستن چند تخته از چوپ پل معلق کرد.

شهردار سنندج در جزئیات این حادثه با بیان اینکه این جوان ۳۰ ساله جوانرودی حین عبور از پل معلق بر اثر هیجانات زیاد اقدام به شکستن چوپ پل معلق می‌کند، اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به اینکه این فرد از تجهیزات ایمنی استفاده کرده بود، بدون هیچ‌گونه آسیبی نجات یافت.

سید انور رشیدی با بیان اینکه پرونده فرد خاطی در کلانتری تشکیل و به مراجع قضایی معرفی می‌شود، گفت: این جوان طوری وانمود کرده بود که الزامات فنی این پل رعایت نشده و پل نقص فنی داشته در حالی‌که اصلاً اینگونه نبود.

این شهروند جوانرودی نیز در سنندج با ابراز پشیمانی از این حرکت روی پل معلق آبیدر اظهار داشت: از همه شهروندان سنندجی، مجموعه شهرداری و پیمانکار مجموعه تفریحی زیبلاین و پل معلق عذرخواهی کرده و امیدوارم اشتباهم را ببخشند.

وی با بیان اینکه بر اثر هیجانات این کار را انجام دادم، گفت: قبل از عبور از روی پل تذکرات لازم برای رعایت نکات ایمنی و دوری از حرکات هیجانی به بنده داده شد، اما متأسفانه رعایت نکردم.

این مهمان جوانرودی با ابراز تأسف از اینکه در این حادثه به شدت خود را مقصر و خطاکار دانسته و از اینکه به خاطر یک هیجان زودگذر موجب بروز چنین حادثه‌ای شدم، به شدت پشیمانم، تصریح کرد: خوشبختانه به واسطه داشتن کمربند ایمنی بدون کوچکترین مشکلی نجات پیدا کردم.

زیپ‌لاین وسیله‌ای است که در دو نقطه با استفاده از سیم بکسل به هم وصل شده و با بهره‌گیری از شیب و گرانش زمین فرد را از نقطه‌ای به نقطه دیگر انتقال داده و نحوه انتقال با حرکت قرقره روی سیم بکسل همراه با پوشیدن لباس ایمنی توسط فرد انجام می‌گیرد.

منبع : تسنیم 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر