کد خبر: ۶۱۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
بورس تهران در آستانه اصلاح روند صعودی شاخص‌سازان!

پیش بینی بازار سهام امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس تهران روز سه‌شنبه با افزایش تراز شاخص کل و افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن به کار خود پایان داد. ارزش معاملات خرد دیروز کاهش ۳ درصدی داشت و در سطح ۱۶ همتی قرار گرفت. روند خروجی جریان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت و ورود پول به موقعیت‌های سهامی ادامه داشت.
پیش بینی بازار سهام امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل بورس تهران بود. معاملات سهام روز سه‌شنبه با قدرت بیشتر تقاضای حقیقی به نسبت عرضه حقیقی سهام آغاز شد که در نماد‌های سبک محسوس‌تر بود. با این حال پس از گذشت کمتر از نیم ساعت از شروع معاملات، روند قیمت سهم‌های شاخص‌ساز نزولی شد ولی در ادامه معاملات و از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه با افزایش تقاضای سهام در این نماد‌ها همراه شدیم. معاملات دیروز با جریان ورودی پول حقیقی در کنار سهم ۷۳ درصدی رنگ سبز در نقشه معاملاتی بورس تهران همراه بود؛ در حالی که در روز شنبه با مالکیت ۷۲ درصدی رنگ قرمز مواجه بودیم.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۲۱۲.۷ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت فرآورده‌های نفتی با ۱۲۰.۴ میلیارد تومان و صنعت فعالیت‌های کمکی به نهاد‌های مالی با ۱۱۲.۵ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع حمل و نقل و محصولات شیمیایی نیز به ترتیب ۱۰۲.۴ میلیارد تومان و ۹۸ میلیارد تومان ورود پول حقیقی داشتند. از سوی دیگر صنعت استخراج کانه‌های فلزی با ۴۶.۱ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت زراعت با ۴۴.۵ میلیارد تومان و صنعت سیمان با ۳۲.۲ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز سه‌شنبه را با روند ورودی ۹۱۱ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد سهام با ۳ درصد کاهش در سطح ۱۶ همتی قرار گرفت. این سطح از ارزش معاملات خرد در چند روز معاملاتی اخیر تثبیت شده که نشان از کاهش احتمال شکل‌گیری روند رکودی دارد. سه‌شنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و ۱۶۱ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت کاسته شد. روز سه‌شنبه نیز پول حقیقی ۵۴۹ میلیارد تومانی از صندوق‌های با پشتوانه طلا خارج شد.
سه‌شنبه ارزش صف‌های خرید سهام با افزایش ۴۴ درصدی به سطح ۳ هزار و ۷۰۷ میلیارد تومانی صعود کرد و ارزش صف‌های فروش نیز با ۸ درصد کاهش در سطح ۳۷۶ میلیارد تومانی قرار گرفت و شکاف ارزش صف‌های خرید و فروش در بازار سهام بیشتر شد.
روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۴۸.۴ میلیون تومان روز دوشنبه تا ۵۱ میلیون تومان افزایش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی افت کرد و بار دیگر در سطح ۳۴ میلیون تومان ایستاد. با این اوصاف معاملات روز سه‌شنبه شاهد غلبه بیشتر خریداران بود و این بار شکاف سرانه فروش و سرانه خرید افزایش داشت و از ۱۴.۱ میلیون تومان به ۱۷ میلیون تومان رسید.


پیش بینی بورس چهار‌شنبه

با توجه به روند معاملاتی روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ روز چهار‌شنبه با سطح حمایتی ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. در حال حاضر بورس تهران در مسیر صعودی قرار گرفته و اخبار مثبت دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم روز یکشنبه موجب شده تا تغییرات نرخ ارز و طلا در بازار‌های موازی نزولی باشد و جریان پول حقیقی به سمت موقعیت‌های سهامی سرازیر شود. شاخص کل بورس تهران به کانال ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی وارد شده و با این اوصاف، روند معاملاتی دیروز احتمالا تداوم داشته باشد. همچنان شاخص هم‌وزن و در واقع نماد‌های سبک بازار لیدر جریان صعودی هستند و بورس تهران شاهد عملکرد ضعیف‌تر نماد‌های شاخص‌ساز است. جو مثبت معاملات سهامی در این روز‌ها از اخبار سیاست بین‌الملل نشأت گرفته و احتمال تغییر آن با چرخش روند اخبار وجود دارد. محدودیت ۳ درصدی دامنه نوسان قیمتی سرعت‌گیر اصلی بورس تهران به شمار می‌رود و بازار سهام همچنان باید صف‌های خرید و فروش سهام سنگینی را تحمل کند.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۱۵ تا ۲۰ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز وجود دارد. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام احتمالا کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در بالای سطح ۴۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال
به منظور توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تحقق اهداف تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی، شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
پیام محسن تنابنده به ترامپ! پیام محسن تنابنده به ترامپ!
واکنش محسن تنابنده به اظهارات ترامپ
ساعت حرکت مترو از فردا تغییر می‌کند ساعت حرکت مترو از فردا تغییر می‌کند
زمان آغاز فعالیت متروی تهران همزمان با تغییر ساعات کار ادارات، تغییر یافت.
جشنواره بهار نارنج در گیلان جشنواره بهار نارنج در گیلان
جشنواره بهارنارنج به شماره ۱۰۵۸ در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت ملی رسیده است و از سه‌شنبه یازدهمین جشنواره ملی بهارنارنج در کومله لنگرود واقع در شرق گیلان آغاز بکار کرد.
ایران غنی سازی می‌کند ولی سلاح هسته‌ای ندارد ایران غنی سازی می‌کند ولی سلاح هسته‌ای ندارد
معاون سازمان انرژی اتمی ایران درخصوص اظهارات مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا که عنوان کرده ایران تنها کشوری است که سلاح هسته‌ای ندارد، اما از غنی‌سازی برخوردار است، گفت: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی می‌کند و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد.
فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد فیلترینگ یکی از بدترین‌ترین رفتار‌هایی است که با مردم ایران صورت می‌گیرد
رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است فیلترینگ یکی از بدترین رفتار‌ها در قبال مردم ایران است و به مخاطرات فرهنگی و امنیتی آن اشاره می‌کند؛ وی همچنین از ناکامی دولت‌ها در مقابله با مافیای فیلتر و تأثیرات منفی آن بر نسل جوان سخن گفت.
تشکر لهستانی‌ها از ایرانیان بابت مهمان نوازی آن‌ها در ۸۰ سال گذشته تشکر لهستانی‌ها از ایرانیان بابت مهمان نوازی آن‌ها در ۸۰ سال گذشته
پس از جنگ جهانی دوم ارتش شوروی ناحیه شرقی لهستان را خالی از سکنه کرد. حالا مردم لهستان مانده بودند و ویرانی‌های جنگ و آوارگی از شهر و دیارشان. لهستانی‌ها مجبور به کوچ شدند. بعضی از آنها راه ایران را در پیش گرفتند.
برگزیده
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام با هدف تحقق تحول دیجیتال
به منظور توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و تحقق اهداف تحول دیجیتال در صنعت پتروشیمی، شرکت مخابرات ایران و شرکت پتروشیمی بندرامام تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد
ساعت خدمت‌رسانی به مشتریان بانک‌ها از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۳ می‌باشد.
افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری
داده‌های منتشرشده برای ۱۱ ماه نخست سال ۱۴۰۳، تصویر نگران کننده‌ای از وضعیت تولید خودرو‌های تجاری و حمل ونقل عمومی در کشور ارائه می‌دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر