کد خبر: ۶۱۲۸۸
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴

بدرقه موتورسواران لهستانی

رئیس کاروان موتورسواران لهستانی گفت: کاروان موتورسواران لهستانی با گذر از کشور‌های مختلف، پیام قدردانی از مردم ایران را با خود حمل می‌کنند.
بدرقه موتورسواران لهستانی

به گزارش مخاطب ۲۴: مراسم بدرقه کاروان بین‌المللی موتورسواران لهستانی، پیش از ترک تهران، با حضور محمدحسین صوفی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، و رافل بالکیویچ دبیر اول سفارت جمهوری لهستان در ایران، در هتل لاله تهران برگزار شد.

در این مراسم که روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد، رافل بالکیویچ با قدردانی از مهمان‌نوازی ملت ایران و هماهنگی‌های صورت‌گرفته برای این سفر، گفت: هشتاد سال پیش نیز ایرانیان با آغوش باز پذیرای هموطنان جنگ‌زده ما بودند. برای پناهندگانی که از ظلم گریخته بودند، ایران سرزمین موعود و بهشت بود. آنانی که در خاک ایران آرمیدند، اکنون یادگاران مشترک و پل ارتباطی بین دو ملت محسوب می‌شوند.

دبیر اول سفارت جمهوری لهستان در ایران با اشاره به اهمیت این رالی فرهنگی که با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی محقق شد، افزود: کاروان موتورسواران لهستانی با گذر از کشور‌های مختلف، پیام قدردانی از مردم ایران را با خود حمل می‌کنند. آنها در پاسخ به این سوال که مقصد سفرتان کجاست، با افتخار می‌گفتند «ایران». این گروه، واقعیت‌های ایران را با خود به اروپا برده و به‌عنوان سفیران فرهنگی، تصویر واقعی از ایران به دیگر کشور‌ها معرفی خواهند کرد.

محمدحسین صوفی در بخشی از این مراسم با بیان اینکه مهمان‌نوازی همواره بخش جدانشدنی از فرهنگ ایرانی بوده است، گفت: از سروده ماندگار سعدی «بنی‌آدم اعضای یک پیکرند» تا میزبانی تاریخی مردم ایران از پناهجویان لهستانی در جریان جنگ جهانی دوم، نشان می‌دهد که ایرانیان همواره به دنبال صلح و دوستی هستند.

او افزود: امروز نیز، در ادامه این سنت انسانی و فرهنگی، گروهی از گردشگران لهستانی در قالب رالی تور گردشگری موتورسواری به کشورمان سفر کرده‌اند تا، ضمن بهره‌مندی از جاذبه‌های گردشگری ایران، به‌عنوان «سفیران گردشگری» نقش‌آفرینی کرده و در راستای مقابله با جریان ایران‌هراسی، تصویری واقعی و مثبت از ایران به جهان منتقل کنند.

میرهوشلدیکا رئیس کاروان موتورسواران لهستانی نیز در ادامه، با ابراز خرسندی از تجربه این سفر گفت: این یک رویداد بزرگ و تاریخی برای ما لهستانی‌ها بود چرا که پیام صلح و دوستی بین دو کشور را به گوش جهانیان رساندیم.

او از شیشلیک، برنج و چای ایرانی به عنوان خوراکی‌های مورد علاقه گروه خود یاد کرد و افزود: ما در سفر به کشور‌های مختلف نگاه و قضاوت رسانه‌ها را کنار می‌گذاریم و خودمان مردم و فرهنگ را می‌بینیم و با آن آشنا می‌شویم. دراین سفر هم ایران را کشوری مهمان‌نواز با مردمی مهربان یافتیم به همین دلیل از اینکه به ایران آمدیم خوشحالیم.

رئیس کاروان موتورسواران لهستانی تأکید کرد: این پایان ماجرا نیست؛ بلکه نقطه شروع سفر‌های آینده ما و هموطنانمان به ایران است.

میرهوشلدیکا همچنین با بیان اینکه هموطنان من دو وطن به نام‌های لهستان و ایران دارند، افزود: این کاروان در قالب سفر به ۱۵ کشور از جمله اسلواکی، مجارستان، صربستان، بلغارستان، ترکیه، یونان، آلبانی، مونته‌نگرو، کرواسی، اتریش، جمهوری چک و در نهایت بازگشت به لهستان، تجربه‌ای تاریخی را رقم زده است.

در پایان این مراسم، کتاب معرفی ایران به همراه نشان یادبود کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به اعضای کاروان اهدا شد. در مقابل، موتورسواران لهستانی نیز پیراهنی با نقشه راه رالی و لوح سپاس به محمدحسین صوفی اهدا کردند.

مراسم با اهدای شاخه گل و بدرقه رسمی کاروان پایان یافت و شرکت کنندگان تهران را به مقصد استان اصفهان ترک کردند.

این گروه ۳۴ نفره که با هماهنگی و همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با ۲۸ دستگاه موتورسیکلت و دو دستگاه خودرو ون از ۱۲ اردیبهشت وارد ایران شده است روز جمعه نوزدهم ماه جاری از طریق گذرگاه مرزی رازی از کشورمان خارج خواهند شد.

منبع: مهر

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
بقائی: هیچ مذاکره‌ای با پیش داوری تحمیل شده به نتیجه نمی‌رسد بقائی: هیچ مذاکره‌ای با پیش داوری تحمیل شده به نتیجه نمی‌رسد
سخنگوی وزارت امور خارجه مبنی بر واکنش جمهوری اسلامی ایران به سخنان استیو ویتکاف که تلویحا خواهان تسلیم ایران به توافق مدنظر ایالات متحده شده بود، گفت: این نخستین بار نیست که ما با ادعا‌های ضد و نقیض مواجه می‌شویم؛ داوری را به مردم فهیم ایران، نخبگان سیاسی کشور تا خودشان درباره رویکرد مذاکراتی ایران و متقابلاً رویکرد مذاکراتی آمریکا قضاوت کنند. هیچ مذاکره‌ای که با بار و پیش‌داوری تحمیل‌شده آغاز شود، طبیعی است که به نتیجه نخواهد رسید
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»