کد خبر: ۲۸۲۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱

ایران در نمایشگاه گردشگری ایتالیا حاضر شد+ عکس

ایران در نمایشگاه گردشگری ایتالیا شرکت کرده است.
ایران در نمایشگاه گردشگری ایتالیا حاضر شد+ عکس

مخاطب 24- شصتمین دوره نمایشگاه «تی‌تی‌جی» ۲۰۲۳ ایتالیا در شهر ریمینی ایتالیا درحالی آغاز به کار کرد که ایران در آن غرفه دارد. مسئولیت پاویون ایران در این نمایشگاه نیز  با کانون جهانگردی و اتومبیلرانی است. محمدحسین صوفی ـ مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ـ در آغاز کار غرفه ایران در این دوره از نمایشگاه TTG ایتالیا گفت: با توجه به ظرفیت‌های بیشمار گردشگری ایران در حوزه‌های مختلف تاریخی و تمدنی و نیز وجود آثار طبیعی و دیدنی فراوان در نقاط مختلف کشورمان و همچنین علاقه و اشتیاق گردشگران دنیا برای بازدید از ایران، شرکت در نمایشگاه‌های گردشگری فرصتی مناسب و مغتنم برای معرفی بیشتر و بهتر این ظرفیت‌هاست.

او با اشاره به "حضور نمایندگان گردشگری ایران در این نمایشگاه و تأثیر شرکت در رویدادهای بین المللی در مسیر مقابله با ایران‌هراسی" اظهار کرد: کنشگران صنعت گردشگری کشورمان در اینگونه رویدادها می‌توانند ضمن مذاکره با همتایان خود از سراسر دنیا، سهم بیشتری از گردشگران دنیا را به تورهای خود و بازدید از ایران اختصاص دهند و در کنار آن چهره واقعی کشورمان را به دنیا معرفی کنند.

 این نمایشگاه که از روز چهارشنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۲ افتتاح شده است تا ۲۱ مهرماه دایر خواهد بود و تورگردانان ایرانی در این سه روز، جاذبه‌های گردشگری، ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تورهای سفر به ایران را به گردشگران و بازدیدکنندگان معرفی خواهند کرد.

ایران در نمایشگاه گردشگری ایتالیا حاضر شد

غرفه ایران در سالن شماره C۳ در محل دائمی برگزاری نمایشگاه‌های RIMINI EXPO CENTER قرار دارد.

نمایشگاه «تی تی جی»، مهمترین نمایشگاه B۲B در کشور ایتالیا و مرکز تبادل اطلاعات، ایده‌ها و نوآوری‌ها برای توراپراتورهای گردشگری سراسر جهان است.

هدف از برگزاری این نمایشگاه، توسعه صنعت گردشگری کشور ایتالیا، بازاریابی و رشد صنعت گردشگری در سراسر جهان است.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار
دوربین‌های تله‌ای تصویر حیوان در حال انقراض را در این منطقه ثبت کردند؛ صدای زیبای این موجود ارزشمند را بشنوید
کاخ گلستان تعطیل شد! کاخ گلستان تعطیل شد!
به گزارش مخاطب ۲۴، بنابر اعلام مجموعه کاخ گلستان، تعطیلی این میراث جهانی در تهران تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.