کد خبر: ۶۱۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲

فردریش مرتس صدراعظم آلمان شد

مرتس صدراعظم آلمان شد.
فردریش مرتس صدراعظم آلمان شد

مخاطب۲۴- فردریش مرتس که در رأی‌گیری صبح امروز در بوندس‌تاگ موفق به کسب آرای لازم برای صدراعظمی آلمان نشده بود، در دومین رأی‌گیری، آرای لازم را به دست آورد.

فریدریش مرتس کیست؟

فریدریش مرتس، ۶۹ ساله در سال ۲۰۲۲ به رهبری حزب دموکرات مسیحی رسید.

این در حالی است که او چند دهه قبل از آن به عضویت حزب درآمد.

رقابت او با آنگلا مرکل در اوایل سال‌های ۲۰۰۰ باعث شد که پس از به قدرت رسیدن صدراعظم پیشین فریدریش مرتس به حاشیه رانده شود. آنگلا مرکل در سال ۲۰۰۵ در آلمان به قدرت رسید.

فریدریش مرتس به این ترتیب دوره‌ای از سیاست کناره گرفت و در بخش خصوصی به فعالیت پرداخت. او یک وکیل دادگستری نیز هست.

فریدریش مرتس در تابستان سال ۲۰۱۸ پس از آنکه آنگلا مرکل اعلام کرد که از رهبری حزب کناره خواهد گرفت به عرصه سیاست بازگشت. او به طور کلی به عنوان سیاستمداری محافظه‌کارتر از آنگلا مرکل شناخته می‌شود.

فریدریش مرتس به رای‌دهندگان وعده داده است که اقتصاد آلمان را احیا خواهد کرد و در مقابل موج ورود مهاجران خواهد ایستاد. او پیرو مذهب کاتولیک است و همسرش به عنوان قاضی فعالیت می‌کند.

فریدریش مرتس سه فرزند بزرگسال دارد. او در سال ۱۹۷۲ به حزب دموکرات مسیحی پیوست و در سال ۱۹۸۹ به عنوان نماینده پارلمان اروپا انتخاب شد.

فریدریش مرتس در سال ۱۹۹۴ برای اولین بار به عنوان نماینده وارد پارلمان آلمان (بوندستاگ) شد. او همواره از ارزش‌های محافظه‌کاران دفاع کرده است. فریدریش مرتس بر اهمیت خانواده تاکید زیادی می‌کند.

او در دورانی که آنگلا مرکل صدراعظم بود از سیاست دوری گرفت و به عنوان تاجر در آمریکا و چین به سر می‌برد.

فریدریش مرتس ماه سپتامبر به عنوان گزینه حزب دموکرات مسیحی برای صدراعظمی برگزیده شد. او پس از آنکه ماه گذشته به کمک آرای راست افراطی قطعنامه‌ای را در پارلمان آلمان علیه مهاجرت به تصویب رساند مورد انتقاد زیادی قرار گرفت.

آنگلا مرکل هم سکوت خود را در این باره شکست و اقدام فریدریش مرتس را نامناسب دانست.

فریدریش مرتس تاکید کرده است که اگر صدراعظم شود «هرگز» با حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» همکاری نخواهد کرد.

برچسب ها: صدر اعظم آلمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر