کد خبر: ۶۱۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲

فردریش مرتس صدراعظم آلمان شد

مرتس صدراعظم آلمان شد.
فردریش مرتس صدراعظم آلمان شد

مخاطب۲۴- فردریش مرتس که در رأی‌گیری صبح امروز در بوندس‌تاگ موفق به کسب آرای لازم برای صدراعظمی آلمان نشده بود، در دومین رأی‌گیری، آرای لازم را به دست آورد.

فریدریش مرتس کیست؟

فریدریش مرتس، ۶۹ ساله در سال ۲۰۲۲ به رهبری حزب دموکرات مسیحی رسید.

این در حالی است که او چند دهه قبل از آن به عضویت حزب درآمد.

رقابت او با آنگلا مرکل در اوایل سال‌های ۲۰۰۰ باعث شد که پس از به قدرت رسیدن صدراعظم پیشین فریدریش مرتس به حاشیه رانده شود. آنگلا مرکل در سال ۲۰۰۵ در آلمان به قدرت رسید.

فریدریش مرتس به این ترتیب دوره‌ای از سیاست کناره گرفت و در بخش خصوصی به فعالیت پرداخت. او یک وکیل دادگستری نیز هست.

فریدریش مرتس در تابستان سال ۲۰۱۸ پس از آنکه آنگلا مرکل اعلام کرد که از رهبری حزب کناره خواهد گرفت به عرصه سیاست بازگشت. او به طور کلی به عنوان سیاستمداری محافظه‌کارتر از آنگلا مرکل شناخته می‌شود.

فریدریش مرتس به رای‌دهندگان وعده داده است که اقتصاد آلمان را احیا خواهد کرد و در مقابل موج ورود مهاجران خواهد ایستاد. او پیرو مذهب کاتولیک است و همسرش به عنوان قاضی فعالیت می‌کند.

فریدریش مرتس سه فرزند بزرگسال دارد. او در سال ۱۹۷۲ به حزب دموکرات مسیحی پیوست و در سال ۱۹۸۹ به عنوان نماینده پارلمان اروپا انتخاب شد.

فریدریش مرتس در سال ۱۹۹۴ برای اولین بار به عنوان نماینده وارد پارلمان آلمان (بوندستاگ) شد. او همواره از ارزش‌های محافظه‌کاران دفاع کرده است. فریدریش مرتس بر اهمیت خانواده تاکید زیادی می‌کند.

او در دورانی که آنگلا مرکل صدراعظم بود از سیاست دوری گرفت و به عنوان تاجر در آمریکا و چین به سر می‌برد.

فریدریش مرتس ماه سپتامبر به عنوان گزینه حزب دموکرات مسیحی برای صدراعظمی برگزیده شد. او پس از آنکه ماه گذشته به کمک آرای راست افراطی قطعنامه‌ای را در پارلمان آلمان علیه مهاجرت به تصویب رساند مورد انتقاد زیادی قرار گرفت.

آنگلا مرکل هم سکوت خود را در این باره شکست و اقدام فریدریش مرتس را نامناسب دانست.

فریدریش مرتس تاکید کرده است که اگر صدراعظم شود «هرگز» با حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» همکاری نخواهد کرد.

برچسب ها: صدر اعظم آلمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر