کد خبر: ۶۱۲۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹

بازار خودرو در رکود و بلاتکلیفی

نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران گفت: بازار خودرو به خاطر نوسان قیمت ارز همچنان در رکود به سر می‌برد و خریدار و فروشنده در انتظار ثبات قیمت‌ها هستند.
بازار خودرو در رکود و بلاتکلیفی

مخاطب۲۴- «قیمت خودرو‌های خارجی نزدیک به ۱۰ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است. خریداری در بازار نیستو خریداران و فروشندگان منتظر هستند تا قیمت‌ها به ثبات برسد و از این رو می‌توان گفت بازار در بلاتکلیفی به سر می‌برد.»
نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران گفت: بازار خودرو به خاطر نوسان قیمت ارز همچنان در رکود به سر می‌برد و خریدار و فروشنده در انتظار ثبات قیمت‌ها هستند.

اسد کرمی با اشاره به جزییات بازار خودرو اظهار داشت: قیمت خودرو‌های داخلی تا حدودی ثابت است به عنوان مثال خودروی وانت پراید حدود ۳۰ تومان افزایش قیمت داشته است.
وی افزود: قیمت خودرو‌های خارجی نزدیک به ۱۰ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.

نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودروی تهران با بیان اینکه خریداری در بازار نیست گفت: خریداران و فروشندگان منتظر هستند تا قیمت‌ها به ثبات برسد و از این رو می‌توان گفت بازار در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

کرمی با اشاره به توقف واردات خودرو به دلیل روشن نبودن وضعیت تعرفه واردات در سال جاری خواستار تعیین تکلیف سریعتر موضوع در دولت شد و خاطر نشان کرد که واردات خودرو به تنظیم بازار کمک شایانی می‌کند.

در قانون بودجه امسال، مجلس تعرفه ۱۰۰ درصدی را برای واردات خودرو در نظر گرفته است، اما محمدعلی دهقان دهنوی رئیس سازمان توسعه تجارت به تازگی از مخالفت این سازمان با تعرفه‌های بالای خودرو‌های وارداتی خبر داده و گفته است که فعلا تعرفه ۱۰۰ درصدی واردات ممکن نیست و اجرایی نمی‌شود.

محمدعلی دهقان‌دهنوی روز دوشنبه در حاشیه نشست خبری نمایشگاه ایران اکسپو در جمع خبرنگاران، درباره تعرفه ۱۰۰ درصدی واردات خودرو برای سال جاری اظهار داشت: موضوع تعرفه واردات خودرو ریشه در لایحه بودجه سال جاری دارد؛ این سازمان از ابتدا با استفاده ابزاری از تعرفه‌ها به‌عنوان منبع درآمد بودجه‌ای مخالف بود.

رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به اینکه پس از ابلاغ قانون بودجه، در تاریخ ۱۶ فروردین‌ماه (نخستین روز کاری بعد از تعطیلات نوروز) نامه‌ای به گمرک ارسال کرده است، اظهار داشت: در این نامه تاکید شد که ماده قانونی مذکور به صراحت اعلام می‌کند «باید ارز تخصیص پیدا کند و در ازای آن تعرفه واردات خودرو ۱۰۰ درصد باشد»، اما آیین‌نامه اجرایی آن باید با همکاری سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت صمت تهیه و ابلاغ شود.

وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که چنین آیین‌نامه‌ای تدوین و ابلاغ نشده، هیچ خودرویی مشمول تعرفه ۱۰۰ درصدی نمی‌شود و همان تعرفه‌های قبلی که در کتاب مقررات آمده، ملاک عمل خواهد بود، خاطرنشان کرد: ما در جلسات نیز بار‌ها اشاره کردیم که بر اساس تفسیر ما از این ماده قانونی، می‌توان در آیین‌نامه اجرایی، خودرو‌های خاصی را از این طرح خارج کرد. از جمله خودرو‌های برقی، هیبریدی یا حتی خودرو‌هایی با موتور زیر ۱۵۰۰ سی‌سی و اگر این پیشنهاد‌ها اجرا شود، التهاب‌های بازار نیز کاهش خواهد یافت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر