کد خبر: ۴۹۳۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

ریزش در خودرو‌های برقی بازار اروپا را به رکود برد

انجمن خودروسازان اروپا اعلام کرد که فروش خودرو‌های جدید اتحادیه اروپا در ماه جولای با توجه به کاهش خودرو‌های الکتریکی ثابت است.
ریزش در خودرو‌های برقی بازار اروپا را به رکود برد

مخاطب24:داده‌های صنعت خودرو اروپا نشان داد فروش خودرو‌های جدید در اتحادیه اروپا در ماه جولای ۰.۲ درصد افزایش یافت که با افت در فرانسه و آلمان کاهش یافت، در حالی که خودرو‌های برقی باتری‌دار همچنان به از دست دادن سهم بازار ادامه دادند.

انجمن خودروسازان اروپا (ACEA) اعلام کرد که بهبود در بازار‌های خودرو‌های برقی بلژیک، هلند و فرانسه نتوانست افت تقریباً ۳۷ درصدی فروش خودرو‌های الکتریکی آلمان را جبران کند.

فروش خودرو در سراسر بلوک تا حدی به دلیل سیاست‌های متفاوت در مورد مشوق‌های سبز، روند‌های متفاوتی را نشان داده است، در حالی که تنظیم کننده‌ها تعرفه‌های سنگینی را برای جلوگیری از خودرو‌های برقی ارزان چینی وضع کرده‌اند.

خودرو‌های برقی، اعم از مدل‌های تمام برقی، پلاگین هیبریدی یا فول هیبریدی، ۵۰.۹ درصد از کل ثبت‌نام خودرو‌های سواری جدید در اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده‌اند که در مقایسه با ۴۷ درصد در سال گذشته افزایش یافته است، اما فروش خودرو‌های برقی با باتری و پلاگین به ترتیب ۱۰.۸ درصد و ۱۴.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که فروش خودرو‌های هیبریدی ۲۵.۷ درصد افزایش یافت.

ثبت نام خودرو در سه خودروساز بزرگ اروپا، فولکس‌واگن، استلانتیس و رنو در ماه جولای نسبت به سال گذشته به ترتیب ۲.۲، ۵.۲ و ۱.۷ درصد کاهش یافته است، زیرا رقابت رو به رشد چین است. فروش خودروساز تسلا ۱۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که فروش سیاک موتور چین ۲۴.۲ درصد افزایش یافت.

کمیسیون اروپا در ۲۰ آگوست تعرفه‌های پیشنهادی خود بر واردات خودرو‌های تسلا ساخت چین را به ۹ درصد کاهش داد، در حالی که به طور کلی برنامه‌های تعرفه بر خودرو‌های الکتریکی ساخت چین را تا ۳۶.۳ درصد حفظ کرد.

رویترز گزارش کرد که استلانتیس که بیشترین کاهش فروش را در بین خودروسازان اتحادیه اروپا داشته است، کاهش بیش از حد انتظار درآمد و سود عملیاتی در نیمه اول را گزارش کرده است.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
لولا: هزینه مقابله با تغییرات اقلیمی از جنگ‌ها بسیار کمتر است لولا: هزینه مقابله با تغییرات اقلیمی از جنگ‌ها بسیار کمتر است
رئیس‌جمهوری برزیل در افتتاحیه کنفرانس سازمان ملل تأکید کرد مبارزه با تغییرات اقلیمی به‌مراتب ارزان‌تر از جنگ‌هاست و هشدار داد که بحران اقلیمی «فاجعه زمان حال» است.
اتحادیه اروپا یک واحد اطلاعاتی جدید راه‌اندازی می‌کند اتحادیه اروپا یک واحد اطلاعاتی جدید راه‌اندازی می‌کند
فایننشال‌تایمز گزارش داد کمیسیون اروپا در حال راه‌اندازی یک واحد اطلاعاتی جدید زیر نظر اورسولا فون‌در‌لاین است تا داده‌های اطلاعاتی کشور‌های عضو را برای اهداف مشترک یکپارچه کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر