کد خبر: ۶۱۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸

تعطیلی ادارات کیش به خاطر زلزله

رئیس ستاد مدیریت بحران کیش در پی وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری صبح امروز از تعطیلی اداره‌ها، نهادهای دولتی و دانشگاه‌های این جزیره به جز دستگاه‌های امدادی خبر داد.
تعطیلی ادارات کیش به خاطر زلزله

به گزارش مخاطب۲۴ _ سعید پورزادی در جلسه ستاد مدیریت بحران با اشاره به آمادگی کامل نیرو‌های امدادی جزیره اظهار داشت: براساس تصمیمات این ستاد، اداره‌ها و دانشگاه‌ها امروز تعطیل شده و واحد‌های بانک‌ها نیز به‌جز سامانه چکاوک تعطیل خواهد بود.

تعطیلی ادارات کیش به خاطر زلزله

وی با بیان اینکه در مورد تعطیلی فردا نیز عصر امروز در جلسه آینده ستاد تصمیم‌گیری می‌شود، افزود: تعطیلی بازار‌ها نیز با مسئولیت مدیران این اماکن خواهد بود، اما ستاد مدیریت بحران توصیه می‌کند که مردم با توجه به خطراتی که وجود دارد به بازار‌ها مراجعه نکنند.

 

پورزادی بر فعالیت مجدد سایت‌های اسکان با محوریت شرکت عمران آب و خدمات تاکید کرد و افزود: دو فاز از نمایشگاه جهت شرایط اضطراری آماده بهره‌برداری است و اماکن دیگری نیز درحال بررسی می‌باشند.

وی با اشاره به برگزاری کنکور در روز‌های آینده گفت: تصمیم نهایی با هم‌فکری مسئولان دانشگاه‌ها اخذ خواهد شد.

این مسئول تصریح کرد: احتمالا پس‌لرزه‌ها ادامه خواهد داشت لذا مردم تا حد امکان در فضای باز باشند و در اماکن مسقف که اطمینان و ایمنی کافی ندارند حضور پیدا نکنند.

پورزادی از پایداری آب و برق و ذخیره آب، مواد غذایی و سوخت به میزان کافی خبر داد و تصریح کرد: اگر اتفاقی در شهر‌های همجوار داشته بیفتد آمادگی امدادرسانی داریم.

وی در پایان از فعال شدن حوزه سایبری خبر داد و تاکید کرد: اگر افرادی به هر نحو بخواهند جو عمومی را منقلب کنند، با رصد پلیس و مجموعه‌های امنیتی و برخورد جدی مواجه خواهند شد.

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جزیره کیش نیز در این نشست اظهار داشت: در این زمین‌لرزه ۲۴ نفر به این بیمارستان مراجعه کرده‌اند که مصدومیت تمامی آن‌ها به علت ترس از زلزله و فرار از این اتفاق بوده است.

مصطفی نادعلی‌نژاد اظهار داشت: عمده این آسیب‌دیدگی‌ها، پیچ‌خوردگی و زخم‌های سطحی است، اما سه تن به علت سقوط از ارتقاع دچار شکستگی شده‌اند و تحت مراقب ویژه قرار دارند.

وی با بیان اینکه تمام نیرو‌های بیمارستان این جزیره در حالت آماده‌باش هستند و فراخوانی آنان برای حضور در مواقع ضروری انجام شده است.

منیع : تسنیم 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی
انتشار چند استوری از سوی غزاله اکرمی، بازیگر سریال «سوجان»، شامگاه گذشته موجی از واکنش ها را در میان کاربران و اهالی سینما برانگیخت. اکرمی در یکی از این استوری ها مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر او گریخته است.
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر