کد خبر: ۶۱۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸

تعطیلی ادارات کیش به خاطر زلزله

رئیس ستاد مدیریت بحران کیش در پی وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری صبح امروز از تعطیلی اداره‌ها، نهادهای دولتی و دانشگاه‌های این جزیره به جز دستگاه‌های امدادی خبر داد.
تعطیلی ادارات کیش به خاطر زلزله

به گزارش مخاطب۲۴ _ سعید پورزادی در جلسه ستاد مدیریت بحران با اشاره به آمادگی کامل نیرو‌های امدادی جزیره اظهار داشت: براساس تصمیمات این ستاد، اداره‌ها و دانشگاه‌ها امروز تعطیل شده و واحد‌های بانک‌ها نیز به‌جز سامانه چکاوک تعطیل خواهد بود.

تعطیلی ادارات کیش به خاطر زلزله

وی با بیان اینکه در مورد تعطیلی فردا نیز عصر امروز در جلسه آینده ستاد تصمیم‌گیری می‌شود، افزود: تعطیلی بازار‌ها نیز با مسئولیت مدیران این اماکن خواهد بود، اما ستاد مدیریت بحران توصیه می‌کند که مردم با توجه به خطراتی که وجود دارد به بازار‌ها مراجعه نکنند.

 

پورزادی بر فعالیت مجدد سایت‌های اسکان با محوریت شرکت عمران آب و خدمات تاکید کرد و افزود: دو فاز از نمایشگاه جهت شرایط اضطراری آماده بهره‌برداری است و اماکن دیگری نیز درحال بررسی می‌باشند.

وی با اشاره به برگزاری کنکور در روز‌های آینده گفت: تصمیم نهایی با هم‌فکری مسئولان دانشگاه‌ها اخذ خواهد شد.

این مسئول تصریح کرد: احتمالا پس‌لرزه‌ها ادامه خواهد داشت لذا مردم تا حد امکان در فضای باز باشند و در اماکن مسقف که اطمینان و ایمنی کافی ندارند حضور پیدا نکنند.

پورزادی از پایداری آب و برق و ذخیره آب، مواد غذایی و سوخت به میزان کافی خبر داد و تصریح کرد: اگر اتفاقی در شهر‌های همجوار داشته بیفتد آمادگی امدادرسانی داریم.

وی در پایان از فعال شدن حوزه سایبری خبر داد و تاکید کرد: اگر افرادی به هر نحو بخواهند جو عمومی را منقلب کنند، با رصد پلیس و مجموعه‌های امنیتی و برخورد جدی مواجه خواهند شد.

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جزیره کیش نیز در این نشست اظهار داشت: در این زمین‌لرزه ۲۴ نفر به این بیمارستان مراجعه کرده‌اند که مصدومیت تمامی آن‌ها به علت ترس از زلزله و فرار از این اتفاق بوده است.

مصطفی نادعلی‌نژاد اظهار داشت: عمده این آسیب‌دیدگی‌ها، پیچ‌خوردگی و زخم‌های سطحی است، اما سه تن به علت سقوط از ارتقاع دچار شکستگی شده‌اند و تحت مراقب ویژه قرار دارند.

وی با بیان اینکه تمام نیرو‌های بیمارستان این جزیره در حالت آماده‌باش هستند و فراخوانی آنان برای حضور در مواقع ضروری انجام شده است.

منیع : تسنیم 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر