کد خبر: ۶۱۲۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲

دورسون چرا پرسپولیسی‌ها را نگران کرد؟

دورسون اعلام کرد آماده است در صورت تماس مسئولان فنرباغچه به تیم سابقش بازگردد.
دورسون چرا پرسپولیسی‌ها را نگران کرد؟

مخاطب۲۴- حرف جنجالی سردار دورسون، مهاجم ترکیه‌ای پرسپولیس، درباره احتمال بازگشت به فنرباغچه هواداران این تیم را نگران کرد؛ او اعلام کرد آماده است در صورت تماس مسئولان فنرباغچه به تیم سابقش بازگردد.
سردار دورسون که در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی اخیر با امضای قراردادی یک و نیم ساله از آلانیااسپور ترکیه به جمع شاگردان اسماعیل کارتال در پرسپولیس ملحق شد، در گفت‌و‌گو با برنامه «دِرین فوتبال» از شبکه تلویزیونی «بِیاز تی‌وی» ترکیه، درباره عملکرد تیم سابقش در فصل جاری گفت: صادقانه باید بگویم که عملکرد فنرباغچه در فصل گذشته و این فصل بسیار مثبت بوده است. متأسفانه ما فصل پیش دوم شدیم (نیمه دوم فصل ۲۴-۲۰۲۳ به طور قرضی به فنرباغچه بازگشت) و تنها به خاطر سه امتیاز اختلاف نتوانستیم قهرمان شویم.

وی افزود: فصل پیش همه چیز خوب پیش رفت، اما گاهی اوقات اوضاع آنطور که باید پیش نمی‌رود. عملکرد تیم در فصل جاری هم مثبت بوده است، اما در یک و نیم یا دو ماه گذشته فوتبال خوبی بازی نشد. وقتی هم نتایج مدنظر حاصل نشد، جامعه فنرباغچه شروع به تبدیل شدن به یک جامعه شکننده کرد. پس از شکست اخیر فنرباغچه مقابل بشیکتاش، اکنون می‌توانیم بگوییم که ۹۵ درصد گالاتاسرای قهرمان است. به نظر من برای حفظ ثبات تیم، باشگاه باید با علی کوچ (رئیس باشگاه فنرباغچه) و ژوزه مورینیو به کارش ادامه دهد.

بیشتر بخوانید

دورسون که از زمان پیوستنش به پرسپولیس در ۱۳ بازی موفق به ثمر رساندن پنج گل شده است، با اشاره به اینکه از مسئولان باشگاه فنرباغچه بابت حفظ نکردن او در این تیم ناراحت نیست، در بخش دیگری از صحبت‌هایش اظهار داشت: می‌خواستم در فنرباغچه بمانم و اگر می‌ماندم به تیم کمک می‌کردم، اما ظاهراً صلاح در این بود که مسیرمان از هم جدا شود.

مهاجم ۳۳ ساله پرسپولیس در مواجهه با این پرسش که «اگر باشگاه فنرباغچه با تو و اسماعیل کارتال تماس بگیرد که به این تیم بازگردید، آیا برمی‌گردید؟»، خاطرنشان کرد: اگر به عملکرد سال‌های گذشته اسماعیل کارتال نگاه کنید، قهرمانی به دست نیاورد، اما تیمش فوتبال خوبی بازی می‌کرد و امتیاز‌های زیادی هم کسب کرد. من توانایی نه گفتن به فنرباغچه را ندارم. هر موقع فنرباغچه تماس بگیرد، ما آنجا خواهیم بود. فکر می‌کنم همین موضوع در مورد اسماعیل کارتال هم صدق می‌کند، البته که تصمیم با اوست.

برچسب ها: سردار دورسون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید! حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید!
یک دانشمند آلمانی طی پژوهشی به ۵ حقیقت شگفت‌انگیز درباره نحوه کارکرد واقعی چت‌بات‌های هوش مصنوعی اشاره کرده است.
عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم
معاون اول رئیس‌جمهور در روایتی از وضعیت مدیریت کشور در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی بیان کرد: با فرماندهی فرمانده‌کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم؛ با برخی پیش‌بینی‌ها، ذخایر استراتژیک کشور را به وضعیّت بسیار خوب رساندیم.
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید
ارتش چین از یک موشکی رونمایی کرده است که امکان تغییر زاویه قائمه در جهت را با سرعت رکورد ۲.۶ ماخ فراهم می‌کند و می‌تواند تا حداکثر سرعت ۱۶ ماخ یعنی ۲۰،۰۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم گزارشگر ویژه حقوق بشر در فلسطین از سوی آمریکا نوشت: «فرانچسکا آلبانیز به‌خاطر بیان حقیقت و ایستادگی در برابر نسل‌کشی، اشغالگری و آپارتاید تحریم شده و در معرض قلدری قرار می‌گیرد اما حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد.»
واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان! واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان!
فعال رسانه‌ای اصولگرا در واکنش به ادعای نماینده پیشین مجلس درباره حضور کاترین شکدم در ایران و نوع روابطش با مسئولان نوشت: «عدد نمی‌فهمند!»
قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد
اپلیکیشن هوش مصنوعی جمینای (Gemini) شرکت گوگل اکنون می‌تواند از تصاویر ثابت، ویدئو تولید کند. البته برای این کار به اشتراک گوگل «AI Pro» یا «AI Ultra» نیاز است.
برگزیده
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر