کد خبر: ۶۱۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲

پای هادی ساعی هم به دعوای مبینا و ناهید باز شد

هادی ساعی که یک سال رویایی را با فدراسیون تکواندو سپری کرد و با کسب چهار مدال المپیک با اعزام چهار تکواندوکار یک رکورد تاریخی را به نام خود ثبت کرد، این روز‌ها درگیر برخی حواشی شده است. در ابتدا موضوع کنار رفتن مینو مداح و روی کار آمدن مهروز ساعی و حالا هم نوبت به ماجرای اختلاف بین دو مدال‌آور دختر تکواندوی ایران در المپیک رسیده است.
پای هادی ساعی هم به دعوای مبینا و ناهید باز شد

مخاطب۲۴- رئیس فدراسیون تکواندو هر گونه اختلاف بین ناهید کیانی و مبینا نعمت‌زاده را رد کرده و می‌گوید راه انداختن چنین شایعه‌ای کار دشمنان فدراسیون است.
هادی ساعی که یک سال رویایی را با فدراسیون تکواندو سپری کرد و با کسب چهار مدال المپیک با اعزام چهار تکواندوکار یک رکورد تاریخی را به نام خود ثبت کرد، این روز‌ها درگیر برخی حواشی شده است. در ابتدا موضوع کنار رفتن مینو مداح و روی کار آمدن مهروز ساعی و حالا هم نوبت به ماجرای اختلاف بین دو مدال‌آور دختر تکواندوی ایران در المپیک رسیده است.

بیشتر بخوانید

 مبینا نعمت‌زاده و ناهید کیانی که حالا تقریبا در یک وزن قرار گرفته‌اند، بعد از المپیک ۲۰۲۴ پاریس دو بار با هم رو‌به‌رو شدند و هر دو بار هم نعمت‌زاده برنده مسابقه لقب گرفته است. اما این مبارزه‌ها حواشی‌ای هم در پی داشته، به ویژه در دومین رویارویی که در جام ریاست فدراسیون جهانی رقم خورد. بعد از این مسابقه که از لایو صفحه فدراسیون تکواندو در اینستاگرام هم پخش شد، این شایعه به وجود آمد که مبینا و ناهید با هم دست ندادند و اختلاف بین آن‌ها اوج گرفته است.
روز گذشته هم اصغر رحیمی، دبیر فدراسیون تکواندو در مصاحبه‌ای تقریبا به این شایعه مهر تاییدی زده و از برخورد با ناهید کیانی و مبینا نعمت‌زاده و حتی احتمال حذف آنها در صورت ادامه این اختلافات سخن گفته است!

برای پیگیری بیشتر ماجرا با هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو تماس گرفتیم تا در خصوص برنامه فدراسیون برای پایان دادن به این حواشی بپرسیم. ساعی که اتفاقات از اخبار منتشر شده در این خصوص به شدت شکایت داشت، در این باره گفت: "چه کسی گفته ناهید و مبینا با هم اختلاف دارند؟ حتی این شایعه که گفته می‌شد با هم دست ندادند، درست نیست. فیلمش موجود است و در آن صحنه وقتی کیانی که از باختش ناراحت بوده و این هم موضوع طبیعی است، به سوی مربی‌اش می‌رود، اما مبینا نعمت‌زاده که از نظر سن و سال کوچک‌تر است، او را صدا می‌کند و سمتش می‌آید. اول ناهید صدای نعمت‌زاده را نمی‌شنوند، اما در آخر آنها با هم دست می‌دهند و از میدان خارج می‌شوند. "

او با اشاره به اینکه اطلاعات اشتباهی در این خصوص منتشر شده، عنوان کرد: " آنهایی که این خبر‌ها را منتشر کردند، بهتر است چشمانشان را باز کنند. افرادی که این داستان‌ها را راه انداختند را می‌شناسم. همان‌هایی هستند که قبلا در فدراسیون بودند و الان هم دست از سر فدراسیون و موفقیت‌هایش برنمی‌دارند. من با مستند حرف می‌زنم. این افراد احساس می‌کردند فدراسیون نمی‌تواند موفق شود و حالا هر کاری می‌کنند که از مسیر موفقیتش خارج شود. مطمئن باشید دیگر از این به بعد در برابر کسانی که هنوز چشمشان را از روی این فدراسیون برنداشتند، سکوت نمی‌کنم. چند سال است که احترام می‌گذارم، اما دیگر سکوت جایز نیست. "

رئیس فدراسیون تکواندو در این خصوص که مصاحبه اصغر رحیمی، دبیر فدراسیون تکواندو نیز به شایعات اخیر دامن زده، گفت: "آقای رحیمی در محل مسابقات حضور نداشته و وقتی از او سوال شده که چنین مسئله‌ای وجود داشته، او گفته اگر چنین مسئله‌ای باشد، برخورد می‌کنیم. با خود آقای رحیمی هم صحبت کردم و گفتم که من آنجا بودم و اصلا چنین موضوعی صحت ندارد. این موضوعات را جمع کنید و نگذارید این ورزشکاران آسیب ببینند. هیچ اختلاف و دعوایی بین ناهید و مبینا نیست و هر کدام کار خودشان را می‌کنند. "

هادی ساعی در ادامه از قاطعیت فدراسیون در برابر حواشی می‌گوید: "خودم آنجا بودم و مطمئن باشید اگر رفتار بدی می‌دیدم، برخورد می‌کردم. اجازه نمی‌دهیم چنین حواشی‌ای ایجاد شود و با همین مراقبت‌ها توانستیم موفق باشیم. اینطور نیست هر کسی که مدال می‌گیرد، هر کاری دلش می‌خواهد انجام دهد. مگر دفعه اول است که در تکواندو قهرمان جهان و المپیک داریم؟ هم ناهید کیانی و هم مبینا نعمت‌زاده برای ما عزیز هستند و من به‌عنوان رئیس فدراسیون که در مسابقات حاضر بودم، می‌گویم شایعه اختلاف آنها دروغ محض است. "

او در پایان درباره برنامه فدراسیون تکواندو برای استفاده از دو مدال‌آور بانوی المپیک در یک وزن گفت: "این دو نفر فقط قرار است در المپیک هم وزن باشند و در مسابقات دیگر در دو وزن متفاوت بازی می‌کنند. اصلا قرار نیست یکی از آنها حذف شود و تا المپیک بعدی هم هزار اتفاق می‌افتد و حتی شاید بازهم شاهد تغییر وزن یکی از آن‌ها باشیم. هیچ کس به اندازه کادرفنی به شرایط این دو نفر اشراف ندارد. مطمئن باشید اگر هم کار به انتخاب یکی از آن‌ها برسد، ما چند بار انتخابی برگزار می‌کنیم تا کسی که شایسته‌تر است، اعزام شود. "

برچسب ها: ناهید کیانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر