کد خبر: ۶۱۱۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲

حاجیان این ۱۴ قلم دارو را با خود به حج نبرید

حمل، نگهداری و استفاده مواد مخدر و برخی از دارو‌ها از هر نوع و به هر میزان در کشور عربستان جرم محسوب می‌شود و مجازات سنگین و حبس‌های طولانی مدتی را در بر خواهد داشت و بر اساس قوانین عربستان ورود آنها به این کشور ممنوع است.
حاجیان این ۱۴ قلم دارو را با خود به حج نبرید

مخاطب۲۴- لیست آن دسته از دارو‌های ممنوعه‌ای که طبق قوانین کشور عربستان، زائران کشورمان در موسم حج نباید به همراه داشته باشند از سوی مرکز پزشکی هلال احمر اعلام شد.

حمل، نگهداری و استفاده مواد مخدر و برخی از دارو‌ها از هر نوع و به هر میزان در کشور عربستان جرم محسوب می‌شود و مجازات سنگین و حبس‌های طولانی مدتی را در بر خواهد داشت و بر اساس قوانین عربستان ورود آنها به این کشور ممنوع است.

بیشتر بخوانید


مرکز پزشکی حج و زیارت به دلیل اهمیت موضوع، فهرست ۱۴ قلم دارو که ورود آنها به عربستان ممنوع بوده، اما در بازار دارویی کشور موجود و مصرف می‌شود را به شرح ذیل اعلام کرده است؛

۱- آمپول پتیدین ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم

۲- آمپول مرفین ۱۰ میلی گرم

۳- قرص متادون ۵ و ۲۰ میلی گرم

۴- شربت متادون

۵- قرص هیدرومرفین ۲ میلی گرم

۶- قرص متیل فنیدات هیدرو کلراید

۷- قرص تدامادول ۵۰و ۱۰۰ میلی گرم

۸- آمپول ترامادول ۵۰ میلی گرم

۹- شربت اکسپکتورانت کدئین

۱۰- قرص استامینوفن کدئین

۱۱- آمپول دیازپام ۱۰ میلی گرم

۱۲- قرص دیازپام ۲، ۵ و ۱۰ میلی گرم

۱۳- آمپول بوپرنورفین

۱۴- قرص بوپرنورفین

گفتنی است، عملیات اعزام زائران حج تمتع از ۱۵ اردیبهشت ماه جاری، طبق برنامه با پرواز زائران تهران به مقصد فرودگاه مدینه آغاز خواهد شد.

برچسب ها: حج
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر