کد خبر: ۶۱۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۹

تراکتور قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد

تیم فوتبال تراکتور با ثبت یک پیروزی درخشان برابر شمس‌آذر قزوین، برای اولین بار در تاریخ، قهرمان لیگ ایران شد تا نام همه ارکان باشگاه و تیم فوتبال، علاوه‌بر حک‌شدن در یاد و خاطره پرشورهای تبریز، در تاریخ لیگ نیز جاودان بماند
تراکتور قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد

به گزارش مخاطب۲۴ تیم فوتبال  تراکتور قهرمان لیگ برتر ایران شد. تیم تراکتور تبریز در هفته بیست و هشتم لیگ برتر و ۲ بازی مانده به پایان لیگ، قهرمانی خود را مسجل کرد.

در جمعه شب ۱۲ اردیبهشت و در شرایطی که دیدار تیم‌های شمس آذر و تراکتور رو به پایان بود، روی سکو‌های ورزشگاه سردار آزادگان، جشن آغاز شده بود. تماشاگران تراکتور خوش اخلاق و مطمئن از قهرمانی در انتظار سوت پایان بازی تراکتور و به پایان رسیدن انتظار طولانی برای اولین قهرمانی لیگ برتر بودند. چیزی که سرانجام وقتی پیام حیدری با نفس خود انتهای بازی سپاهان و گل گهر را اعلام کرد، کیلومتر‌ها این طرف‌تر فریاد طرفداران تراکتور به تبر‌هایی می‌رسید که حالا در سیاهی آسمان گم شده بود.

شکی نیست که بخش مهمی از قهرمانی زودهنگام تراکتور پیش از شروع رقابت‌های لیگ برتر و در زمان آغاز تمرینات این تیم در این فصل رقم خورد؛ جایی که مدیر ورزشی تراکتور با عملیاتی پیچیده سه ستاره پرسپولیس را از جمع سرخ‌پوشان پایتخت جدا کرده و به تراکتور آورد، نقل‌وانتقالاتی که در ابتدا غیرممکن به نظر می‌رسیدند، اما به مرور زمان چشم هواداران فوتبال به آنها عادت کرد.

علیرضا بیرانوند، مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر سه فوتبالیستی بودند که به جمع ستارگان سرشناس پیشین تراکتور، شجاع خلیل‌زاده، محمد نادری مهدی شیری و امیرحسین حسین‌زاده اضافه شدند. این در حالی بود که دراگان اسکوچیچ ریکاردو آلوز و عارف آقاسی را هم در تیمش داشت و برای کامل کردن پازل تاکتیکی تیمش بازیکنان تازه‌ای را هم به جمع ستاره‌های سرخ‌پوش اضافه کرد؛ سه کروات که در ابتدا و نیم فصل جمع قهرمان این فصل لیگ ایران را جمع کردند.

اسکوچیچ، اما یکی از بزرگ‌ترین نقایص تراکتور در همه سال‌های کهکشانی حضور زنوزی را برطرف کرد؛ اسکو انتخاب بازیکن خارجی را در دست گرفت و با جذب بازیکنانی که فوتبال‌شان را از نزدیک دیده بود، بزرگ‌ترین ضعف تراکتور را جبران کرد  تا تیم به یک بالانس کامل از کیفیت و شهرت بین بازیکنان داخلی و خارجی برسد.

هرچند در شروع فصل هجوم پرشور‌های از همیشه مطمئن‌تر به قهرمانی تراکتور به ورزشگاه یادگار، شاگردان اسکوچیچ را مضطرب کرده بود و امتیازات خارج از خانه این تیم به طرز چشم‌گیری بیشتر از اندوخته‌های خانگی بود، اما به مرور زمان و با دوام بالانشینی‌ها، این ضعف تراکتور نیز به حاشیه رفت.

اما نکته جالب رکوردی است که حالا بازیکنان تراکتور در کسب عناوین قهرمانی در فوتبال ایران دارند؛ علیرضا بیرانوند که در شش قهرمانی پرسپولیس حضور داشت، این فصل با انتقالی جنجالی هفتمین قهرمانی دوران باشگاهی خود را نیز به دست آورد. به جز زمانی که او برای بازی در بلژیک و پرتغال در لیگ ایران غایب بوده، او در هر تیمی در فوتبال ایران حضور قهرمان لیگ شده و این موضوع ارزش‌های او را نشان می‌دهد.

با این قهرمانی، تعداد قهرمانی‌های ستاره‌های تراکتور به شرح زیر خواهد بود:

علیرضا بیرانوند: ۷ قهرمانی

مهدی ترابی: ۶ قهرمانی

شجاع خلیل‌زاده: ۵ قهرمانی

مهدی شیری: ۴ قهرمانی

دانیال اسماعیلی‌فر: ۳ قهرمانی

محمد نادری: ۳ قهرمانی

امیرحسین حسین‌زاده: ۲ قهرمانی

عارف غلامی: ۲ قهرمانی

 

خوشحالی خیابانی مردم تبریز پس از قهرمانی تراکتور

تراکتور قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد

مردم مناطق مختلف تبریز با حضور در خیابان‌ها و راه انداختن کاروان‌های شادی خودرویی و پیاده و زدن بوق خودرو‌ها و خواندن سرود تراکتور به جشن و شادی پرداختند.

ائل گولی، باغ‌میشه، آبرسان، نصف راه، عباسی، یکه دکان، ابوریحان و همه محلات تبریز در حال جشن و شادی هستند.

امروز همه در تبریز حتی آنهایی که فوتبالی نیستند برای تراکتور به خیابان‌ها آمدند.

برچسب ها: باشگاه تراکتور
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
خرس زخمی دنا تلف شد خرس زخمی دنا تلف شد
یگان حفاظت پارک ملی دنا با پایش شبانه منطقه سی سخت، متاسفانه به یک قلاده خرس قهوه‌ای برخورد می‌کنند که بر اثر شلیک گلوله در جدول آب باغ‌های انگور افتاده و توان بلند شدن ندارد.
اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند! اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند!
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از ساماندهی دستفروشان پایتخت با اولویت متروی تهران خبر داد و گفت: اتباع دستفروش از مترو و سطح شهر طرد می‌شوند.
ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان
با همت مسئولین روند بازگرداندن اتباع بیگانه شدت گرفته است. ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان را می‌بینید.
برگزیده
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
کریم باقری، سرمربی پرسپولیس! کریم باقری، سرمربی پرسپولیس!
باشگاه پرسپولیس برای این که فرصت نقل و انتقالات و آماده سازی پیش فصل را از دست ندهد، در کنار ادامه مذاکرات برای نگه داشتن کارتال، یک گزینه داخلی را برای جانشینی او در نظر گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر