کد خبر: ۶۱۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۶

تهرانی‌ها منتظر توفان باشند

بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. همچنین پیرو هشدار سطح زرد ۱۰ اردیبهشت‌ماه در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید تا خیلی شدید و وقوع گرد و خاک (به ویژه در نیمه جنوبی و غربی) و رگبار و رعد و برق در پاره‌ای از مناطق (به خصوص نیمه شمالی و مناطق غربی) موردانتظار است
تهرانی‌ها منتظر توفان باشند

مخاطب۲۴-اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان را برای فردا کمی ابری تا نیمه ابری، وزش باد، گاهی وزش باد شدید، گرد و خاک و رگبار و رعد و برق پیش‌بینی کرده است.

بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. همچنین پیرو هشدار سطح زرد ۱۰ اردیبهشت‌ماه در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید تا خیلی شدید و وقوع گرد و خاک (به ویژه در نیمه جنوبی و غربی) و رگبار و رعد و برق در پاره‌ای از مناطق (به خصوص نیمه شمالی و مناطق غربی) موردانتظار است.

بر اساس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران فردا (۱۳ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک و رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتی‌گراد و روز یکشنبه (۱۴ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری و وزش باد گاهی افزایش ابر و وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این گزارش، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دیدار ایران و کره‌شمالی به علت سختگیری‌های شهر علم الهدی در مشهد نیست! کجا برگزار می‌شود؟ دیدار ایران و کره‌شمالی به علت سختگیری‌های شهر علم الهدی در مشهد نیست! کجا برگزار می‌شود؟
فدراسیون فوتبال از تغییر محل برگزاری دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره‌شمالی خبر داد.
نظر عمان در خصوص دور پنجم مذاکرات چیست؟ نظر عمان در خصوص دور پنجم مذاکرات چیست؟
معاون وزیر امور خارجه ایران، بر تناقض درک شده در پیام‌های ایالات متحده تاکید کرد و به نشریه آلمانی اشپیگل گفت که مقامات آمریکایی در مورد مسئله هسته‌ای به طرز متناقضی صحبت کرده‌اند. مجید تخت روانچی، به نمونه‌ای اشاره کرد که در آن نماینده ایالات متحده ابتدا در مورد موافقت ایران با غنی‌سازی ۳.۶۷ درصدی اورانیوم پرس و جو کرد، اما بعداً به طور ناگهانی موضع خود را تغییر داد.
سامانه برق من هم قاطی کرد و قطع شد! سامانه برق من هم قاطی کرد و قطع شد!
از صبح امروز سامانه "برق من" هم در وب‌سایت و هم در اپلیکیشن دچار اختلال شده است و مشترکان در زمان حاضر از این طریق امکان اطلاع از زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده خود را ندارند.
وام بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد؟ وام بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد؟
تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی برای گروه نخست شامل بیش از ۳۸ هزار نفر واریز شد. سقف این تسهیلات نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
گل‌های مجتبی فخریان اعجوبه جدید پرسپولیس! گل‌های مجتبی فخریان اعجوبه جدید پرسپولیس!
گل‌های تماشایی مجتبی فخریان خرید جدید پرسپولیس
صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم صادقی: موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم
صادقی با بیان اینکه قدرتمند شدن جامعه مدنی از لوازم دولت قدرتمند است، گفت: ما موظف هستیم هر شش ماه یک بار عملکرد رئیس جمهور را ارزیابی کنیم و گزارش آن را به مجمع عمومی جبهه اصلاحات ارائه بدهیم.
آغاز ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه از جمله آموزش و پرورش از چه زمانی آغاز می‌شود؟ آغاز ثبت‌نام استخدام ۱۵ دستگاه از جمله آموزش و پرورش از چه زمانی آغاز می‌شود؟
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی جذب نیرو در ۱۵ دستگاه اجرایی از جمله آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در خرداد امسال و برگزاری آزمون در تیرماه سال جاری خبر داد.
برگزیده
سامانه برق من هم قاطی کرد و قطع شد! سامانه برق من هم قاطی کرد و قطع شد!
از صبح امروز سامانه "برق من" هم در وب‌سایت و هم در اپلیکیشن دچار اختلال شده است و مشترکان در زمان حاضر از این طریق امکان اطلاع از زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده خود را ندارند.
نباید گوجه سبز زیاد بخوریم! نباید گوجه سبز زیاد بخوریم!
مانند همه میوه ها، اگر گوجه سبز بیش از حد مصرف شود، ممکن است با برخی آسیب‌ها رو‌به‌رو شوید علاوه بر این، برخی از افراد که دارو استفاده می‌کنند می‌تواند موجب ناراحتی شود
دحو الارض چه روزی است؟ دحو الارض چه روزی است؟
امروز روز دحو الارض هست که «دَحو» به معنای گسترش است و بعضی نیز آن را به معنای تکان دادن چیزی از محلِ اصلی اش تفسیر کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر