کد خبر: ۴۲۲۷۰
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵

تهران در این روز‌ها بارانی می‌شود؟

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از بعد از ظهر سه شنبه تا پنجشنبه (۱ تا ۳ خرداد) در بعضی ساعات بارش باران و گاهی رگبار و رعد و برق در استان پیش‌بینی می‌شود
تهران در این روز‌ها بارانی می‌شود؟

مخاطب۲۴_ بر پایه بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و واکاوی الگو‌های همدیدی، آسمان استان تهران طی دو روز آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و در بعضی ساعات افزایش ابر، در پاره‌ای نقاط به‌ویژه ارتفاعات گاهی رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود. امروز (۳۰ اردیبهشت) در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با احتمال خیزش موقت گرد و خاک مورد انتظار است.

از بعد از ظهر سه شنبه تا پنجشنبه (۱ تا ۳ خرداد) با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی در سطح استان، آسمان نیمه ابری تا ابری، در بعضی ساعات بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و بارش تگرگ در پاره‌ای نواحی دور از انتظار نیست.

از امشب تا سه شنبه روند افزایش نسبی دما و چهارشنبه کاهش نسبی دما در سطح استان مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه امام خمینی (ره) با بیشینه دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۳۱ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها نیمه ابری و وزش باد شدید و گاهی بارش پراکنده با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (اول خردادماه) نیمه ابری، از بعد از ظهر ابری، وزش باد شدید، گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

برچسب ها: هواشناسی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد
وزیر امور خارجه گفت: حمله اخیر به تأسیسات ما اثبات کرد که راه‌حل نظامی برای برخورد با برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد. تنها یک راه‌حل دیپلماتیک و مذاکره‌شده می‌تواند مؤثر باشد، و تحقق آن تنها زمانی ممکن است که آنها جاه‌طلبی‌های نظامی خود را کنار بگذارند و خساراتی را که به ما وارد کرده‌اند جبران کنند. آنگاه ما آماده مشارکت در مذاکرات خواهیم بود.
وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد
وکیل تتلو درباره ارسال حکم موکلش به اجرای احکام توضیحاتی ارائه کرد و گفت: پرونده به اجرای احکام ارسال شده است، اما برای اجرای حکم نیست.
کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟ کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟
کیانوش رستمی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در نروژ برای کشور کوزوو وزنه خواهد زد.
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
ادعای جدید خواهر تتلو! ادعای جدید خواهر تتلو!
طبق استوری خواهر تتلو، پرونده وی برای اجرای حکم رفته و احتمالاً به زودی اعدام می‌شود.
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند
«برای یک سال دیگر آیت‌الله احمد جنتی دبیر، دکتر سیامک ره‌پیک قائم‌مقام دبیر و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان خواهند بود.»
برگزیده
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
اختلالات GPS در تهران رفع شد؟ اختلالات GPS در تهران رفع شد؟
بر اساس تازه‌ترین اطلاعات سطح اختلالات سیگنال GPS در بیشتر نقاط کشور از جمله تهران، البرز، قم، ساوه، کاشان و بندرعباس که طی هفته گذشته درگیر تداخل شدید بودند، اکنون به حالت عادی بازگشته است.
ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند
تیم ملی المپیاد ریاضی جمهوری اسلامی ایران با کسب دو نشان طلا، سه نقره و یک برنز جایگاه خود را در میان برترین‌های جهان تثبیت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر