کد خبر: ۶۱۰۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰

الویت استقلال با مربی است یا با سگ مربی؟

علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره و علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال از روز اولی که پا به این باشگاه گذاشتند قول حضور یک مربی صاحب نام اروپایی را به هواداران دادند، قولی که در لیگ بیست و چهارم عملی نشد و هواداران چشم به راه انتخاب سرمربی جدید تیمشان برای فصل آینده هستند
الویت استقلال با مربی است یا با سگ مربی؟

مخاطب۲۴- مدیران باشگاه استقلال در تلاش هستند تا هرچه سریعتر تکلیف هدایت این تیم برای فصل آینده را مشخص کنند که در همین راستا با گزینه ایتالیایی مذاکرات جدی داشته‌اند، اما به توافق قطعی نرسیدند.

بیشتر بخوانید

تیم فوتبال استقلال تهران فصل پر چالشی را پشت سر می‌گذارد، جا به جایی هفت سرمربی و سه مدیرعامل باعث شده تا رکوردی منفی در تاریخ این باشگاه برای یک فصل ثبت شود که حاصل آن جز ناکامی برای این تیم در رقابت‌های آسیایی و لیگ برتر حاصل دیگری نداشته و حالا تنها امید هواداران این تیم کسب موفقیت و قهرمانی در جام حذفی است.

علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره و علی نظری جویباری مدیرعامل استقلال از روز اولی که پا به این باشگاه گذاشتند قول حضور یک مربی صاحب نام اروپایی را به هواداران دادند، قولی که در لیگ بیست و چهارم عملی نشد و هواداران چشم به راه انتخاب سرمربی جدید تیمشان برای فصل آینده هستند. با جدایی سهراب بختیاری‌زاده و در عین ناباوری مدیران استقلال هدایت تیم خود را به میودراگ بوژوویچ سرمربی مستعفی استقلال خوزستان سپردند و در اظهار نظری عجیب نظری جویباری او را برانکوی استقلال دانسته بود.

این مرد مونته‌نگرویی نتوانست در ۹ دیداری که هدایت استقلال را بر عهده داشت به پیروزی دست یابد و با کسب عملکردی ضعیف از هدایت استقلال کنار گذاشته شد تا سُکان هدایت آبی‌ها در سه هفته پایانی لیگ برتر و جام حذفی به مجتبی جباری سپرده شود.

در همین حال مدیران استقلال مذاکرات خود را با گزینه‌های مدنظر خارجی پیش برده، اما تا به امروز جمعه ۱۲ اردیبهشت هنوز هیچ قراردادی با سرمربی جدید آبی‌ها بسته نشده تا هواداران این تیم بیش از پیش نگران وضعیت تیم خود برای فصل آینده و حضور در نقل و انتقالات باشند.

در این مدت استقلالی‌ها مذاکره با ژوزه مورایس و ریکاردو ساپینتو دو مربی پرتغالی که سابقه حضور در فوتبال ایران را دارند، داشته‌اند و در جدیدترین مذاکره خود آنها بار دیگر سراغ والتر ماتزاری سرمربی مشهور ایتالیایی رفته‌اند، اما هنوز قراردادی به امضا نرسیده است.

یکی از دلایلی که استقلالی‌ها برای امضا قرارداد با ماتزاری مردد شده‌اند، شروط عجیبی است که وی برای حضور در ایران گذاشته و نسبت به دوره قبلی مذاکرات شرایطش را سخت‌تر کرده است. رقم پیشنهادی نزدیک به دو میلیون یورو، ویلای ۴۰۰ متری با فضای مناسب نگهداری سگ، کاهش زمان دیرکرد پرداخت مطالبات از دو ماه به پانزده روز و ... از جمله پیشنهاد‌های عجیب مربی ایتالیایی به استقلالی‌ها است.

مدیران استقلال در نیم فصل هم تلاش زیادی برای حضور این مربی در ایران کردند و حتی با حضور چند روزه نماینده این سرمربی در کشورمان او حاضر نشد با آبی‌ها قرارداد امضا کند تا تکلیف حضور یا عدم حضورش در فوتبال ایران به لیگ بیست و پنجم کشیده شود.

آخرین باری که ماتزاری هدایت تیمی را بر عهده داشت به سال ۲۰۲۲ بر می‌گردد که توانست با ناپولی عملکرد خوبی را در سری آ از خود به جا بگذارد و پس از جدایی از ناپولی هنوز هدایت تیمی را عهده دار نشده است.

روز پنجشنبه یک خبرنگار ایتالیایی خبر از بر عهده گرفتن هدایت استقلال توسط ماتزاری داد، اما خبرنگاران ایتالیایی نشان داده‌اند که نمی‌توان به خبر‌های آنها اعتماد کرد چرا که بسیاری از آنها در نیم فصل هم از قبول هدایت استقلال توسط ماتزاری خبر داده بودند، اما هرگز چنین اتفاقی نیفتاد.

در صورتی که استقلال بتواند قهرمان جام حذفی شود سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ برای فصل آینده به این تیم خواهد رسید و باید دید تلاش مدیران این باشگاه به کجا ختم می‌شود و مسیر استقلال به سمت ایتالیا خواهد رفت یا بار دیگر شاهد حضور مربی پرتغالی در فوتبال ایران و روی نیمکت این تیم خواهیم بود.

برچسب ها: استقلال تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چراغ سبز برانکو به پرسپولیس، مذاکرات مثبت بود چراغ سبز برانکو به پرسپولیس، مذاکرات مثبت بود
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از انجام مذاکراتی مثبت با این باشگاه خبر داد.
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
برگزیده
پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟  پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 
برای وحید هاشمیان، این دیدار حکم مرگ و زندگی را دارد. سرمربی‌ای که با وجود حمایت ابتدایی باشگاه، حالا در آستانه‌ی پایان مهلت دو هفته‌ای خود از سوی مدیریت قرار گرفته است.
جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟  جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟ 
استادیوم سرخ آلیانز آرنا بار دیگر میزبان دیداری است که بوی تاریخ و رقابت از آن بلند می‌شود. بایرن مونیخ، تیمی که با وینسنت کمپانی به اوج بازگشته، این‌بار در خانه به مصاف زنبورهای خطرناک دورتموند می‌رود
پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان پیش بازی و ترکیب احتمالی استقلال و مس رفسنجان
در چارچوب دیدارهای هفته‌ی هفتم لیگ برتر خلیج فارس، تیم فوتبال استقلال تهران عصر جمعه از ساعت ۱۸:۰۰ در ورزشگاه شهدای قدس به مصاف مس رفسنجان خواهد رفت.
صفحه خبر بالای تصاویر