کد خبر: ۶۱۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹

تصمیم رضا غندی‌پور برای فصل بعد

رضا غندی‌پور مهاجم ۱۹‌ساله ملوانی موردنظر استقلال و پرسپولیس که با چند پیشنهاد خارج از لیگ ایران مواجه شده، قصد دارد با عبور از پیشنهادهای داخلی‌اش خصوصا استقلال و پرسپولیس، در فصل آینده به‌عنوان لژیونر مقصد جدید خود را مشخص کند.

مخاطب24: رضا غندی‌پور مهاجم ۱۹‌ساله و سرباز ملوان بندرانزلی که با چند پیشنهاد خارج از لیگ ایران مواجه شده، قصد دارد با عبور از پیشنهادهای داخلی‌اش خصوصا استقلال و پرسپولیس، در فصل آینده به‌عنوان لژیونر مقصد جدید خود را مشخص کند.

این در حالی است که بعضی از باشگاه‌های خواهان داخلی‌اش حتی حاضر شده‌اند مبلغ رضایتنامه سنگین این بازیکن را پرداخت کنند ولی عزم جدی او برای لژیونر شدن است. جالب اینجاست که غندی‌پور تأکید می‌کند، حتی اگر به خارج از ایران هم نرود، فعلا حاضر نیست برای استقلال و پرسپولیس بازی کند. او در گفت‌وگو با همشهری به سؤالات پاسخ می‌دهد.

تصمیم رضا غندی‌پور برای فصل بعد

شرایط ملوان برای بازی با ذوب‌آهن چطور است؟

خدا را شکر شرایط تیم خوب است. ما سپاهان را در یک بازی مهم شکست دادیم و به نیمه‌نهایی جام‌حذفی راه پیدا کردیم. این واقعا برد بزرگی بود و نشان دادیم تیم باکیفیتی هستیم. در لیگ برتر هم می‌خواهیم در 3‌بازی پایانی بهترین عملکرد را داشته باشیم تا در نهایت رتبه پنجمی را به‌دست بیاوریم. این را هم باید بگویم که در لیگ امسال نسبت به خیلی از تیم‌ها که بیشتر از ما هزینه کردند نتایج خوبی گرفتیم.

برای ملوان در جام‌حذفی چند درصد شانس قهرمانی قائل هستی؟

ما تا اینجا عالی نتیجه گرفته‌ایم و در نیمه‌نهایی هم با گل‌گهر بازی داریم که باید برنده شویم و به فینال برویم. من ملوان را شانس اول قهرمانی در جام حذفی می‌دانم.

 در این فصل از عملکرد خودت راضی هستی؟

من لیگ را خوب شروع کردم، هم گل زدم و هم پاس‌گل دادم. در یک مقطع از تیم جدا شدم و همراه تیم ملی جوانان بودم که شرایط تغییر کرد. امسال 7‌گل برای ملوان در لیگ برتر زدم ولی می‌توانستم بیشتر گل بزنم. به همین دلیل می‌گویم که از عملکردم راضی نیستم. البته در چند بازی هم مصدوم بودم و فکر می‌کنم 19یا 20‌بازی انجام دادم. معمولا در پایان فصل فشار زیادی روی بازیکنان ایجاد می‌شود که این باعث خستگی آنها می‌شود ولی تمام هدف من این است که در ادامه فصل، هم در لیگ و هم جام‌حذفی بهترین عملکرد را داشته باشم و به تیمم کمک کنم.

قبول داری مهاجمان لیگ ایران از لحاظ گلزنی آمار خوبی ندارند؟

این موضوع می‌تواند به کیفیت بد زمین‌های چمن یا سبک بازی تیم‌ها هم ربط داشته باشد. کیفیت بد زمین‌ها ما را اذیت می‌کند. در ضمن لیگ ایران یک لیگ سخت و فیزیکی است و تیم‌ها این هدف را دارند که اول گل نخورند. شما این را در لیگ امارات نمی‌بینید.

 در مورد پیشنهاد استقلال و پرسپولیس صحبت کن. آیا قصد نداری به یکی از این دو تیم بروی؟

پیشنهاد دارم ولی قصد رفتن به این دو تیم را ندارم. بازی در استقلال و پرسپولیس دیگر آرزوی بازیکنان نیست. وقتی بتوانم خارج از لیگ ایران بازی کنم، ترجیح می‌دهم لژیونر شدن را انتخاب کنم.

   ولی بازیکنانی که در این چند سال به روسیه رفته‌اند از انتخاب‌شان پشیمان هستند.

پیشنهاد من مربوط به یکی از تیم‌های بزرگ و مطرح روسیه است. من باید همه پیشنهادها را بررسی کنم تا در نهایت یک تصمیم درست بگیرم.

در ایران بمانم هم بعید می‌دانم به استقلال یا پرسپولیس  بروم. من 19سال سن دارم و زود است که بخواهم در این تیم‌ها بازی کنم. دوست دارم باتجربه‌تر شوم. همه می‌دانند بازی در این دو تیم فشار زیادی به بازیکنان وارد می‌کند.

پرتغال یا روسیه

مذاکره با الوحده انجام شده ولی قراردادی امضا نشده است. اماراتی‌ها پیشنهاد داده‌اند تا برای تیم ملی این کشور بازی کنم و در واقع بحث تابعیت مطرح است ولی من حاضر نیستم برای تیم ملی امارات بازی کنم. هدف اصلی من در حال‌حاضر رفتن به فوتبال پرتغال یا روسیه است.

در مورد صحت خبری که چند‌ماه پیش رسانه‌های اماراتی از توافق من با  باشگاه الوحده دادند، باید بگویم در حال‌حاضر بازیکن ملوان هستم و این توهین به تیم فعلی‌ام است که بخواهم در مورد پیشنهادها صحبت کنم. آقای میثاقی هم در برنامه این هفته‌اش با کنایه در مورد من صحبت کرد ولی وقتی فصل تمام شد تمام پیشنهادهایم را رو می‌کنم تا همه در جریان قرار بگیرند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر