کد خبر: ۶۱۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳

آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل

مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلسه روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور سران سه قوه، اعضای حقیقی و حقوقی مجمع، فقهای شورای نگهبان، رئیس کل بانک مرکزی و سرپرست وزارت اقتصاد برگزار شد
آملی لاریجانی: در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهیم کرد و نه تعجیل

مخاطب۲۴- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجمع تشخیص مصلحت بنای تعلل و یا تعجیل در بررسی لوایح پالرمو و CFT ندارد، زیرا معتقد هستیم که باید همه زوایای این لوایح برای اعضا روشن شود.

به گزارش مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلسه روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور سران سه قوه، اعضای حقیقی و حقوقی مجمع، فقهای شورای نگهبان، رئیس کل بانک مرکزی و سرپرست وزارت اقتصاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید

در ابتدای این جلسه آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تبریک دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها با اشاره به دستور کار جلسه صحن مجمع مبنی بر رسیدگی به لایحه پالرمو، از جریانات سیاسی که مجمع را متهم به تعلل یا تعجیل در رسیدگی به این لوایح می‌کنند گلایه کرد و گفت: مجمع تشخیص بنای تعلل و یا تعجیل در بررسی این لوایح را ندارد، زیرا معتقد هستیم که باید همه زوایای این لوایح برای اعضا روشن شود، در این راستا چندین ماه بررسی لایحه پالرمو و CFT در دستور کار کمیسیون مشترک قرار داشت و این لوایح با حضور مسئولان و کارشناسان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به دومین جلسه بررسی لایحه پالرمو در صحن مجمع تشخیص گفت: مجمع این لوایح را با دقت و متانت بررسی می‌کند و این فضا سازی‌های سیاسی از سوی گروه‌های مختلف اشتباه است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تسلیت حادثه دردناک فاجعه بندر شهید رجایی که منجر به جان باختن و مجروحیت عده زیادی از هم وطنان عزیز شد و خانواده‌های زیادی داغدار شدند، گفت: از درگاه الهی برای درگذشتگان رحمت واسعه و برای مجروحان شفای عاجل خواستاریم و از همه کسانی که برای اطفای حریق تلاش کردند، به ویژه دستگاه‌های اجرایی، نیرو‌های مسلح و دولت تشکر می‌کنم.

رئیس مجمع از دستگاه‌های ذی ربط خصوصا قوه محترم قضائیه خواست درتعقیب مسببان این حادثه و برخورد قانونی با آن‌ها تلاش نمایند و با اتخاذ تدابیر جدی از وقوع چنین حوادثی جلوگیری نمایند و تاکید کرد: دستگاه‌های ذی ربط با رسیدگی به وضعیت خانواده‌های داغدار تلاش کنند تا از آلام آن‌ها کاسته شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر