کد خبر: ۶۰۹۶۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵

گروسی:من دائم با استیو ویتکاف و عباس عراقچی در تماس هستم

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه به وقت محلی پس از شرکت در جلسه غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل متحد با تمرکز بر تهدید‌های فزاینده علیه پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، با اشاره به این که چندین روند، به ویژه مذاکرات هسته‌ای میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در جریان است، گفت: «در لحظه بسیار مهمی هستیم.»
گروسی:من دائم با استیو ویتکاف و عباس عراقچی در تماس هستم

مخاطب۲۴- مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به این که با وزیر خارجه ایران و نماینده آمریکا در مذاکرات در تماس است، بیان کرد که باید ظرفیت نظارتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید بتواند اعمال کند فراهم شود.
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه به وقت محلی پس از شرکت در جلسه غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل متحد با تمرکز بر تهدید‌های فزاینده علیه پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، با اشاره به این که چندین روند، به ویژه مذاکرات هسته‌ای میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در جریان است، گفت: «در لحظه بسیار مهمی هستیم.»

بیشتر بخوانید

طبق گزارش یورونیوز، گروسی گفت: «من به صورت دائم با استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا و عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس هستم تا پشتیبانی فنی و ظرفیت نظارتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید بتواند اعمال کند را فراهم کنم. هر توافقی با ایران باید امکان نظارت آژانس را فراهم کند وگرنه اعتبار چندانی نخواهد داشت»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره دسترسی کنونی آژانس به تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و انجام بازرسی‌ها مدعی شد: «بگذارید نکته‌ای را روشن کنم. ما آن‌جا هستیم. بازرسی‌ها را انجام می‌دهیم. این‌طور نیست که کاملا کور شده باشیم، اما در مقایسه با گذشته میزان زیادی از دید خود را از دست داده‌ایم. به همین دلیل هم گفتم که در شرایط کنونی تایید این که همه‌چیز در وضع مطلوب قرار دارد، برای ما بسیار دشوار است. بنابراین، ما با آنها درحال گفت‌و‌گو درباره الزامات و توضیحاتی هستیم که باید ارائه دهند.»

گروسی افزود: «روند دوجانبه میان ایالات متحده و ایران، و روند میان آژانس و ایران، می‌توانند یکدیگر را تقویت یا تضعیف کنند؛ بنابراین امیدواریم بتوانیم در هر دو روند به صورت هماهنگ و مثبت پیشرفت کنیم.»
یکشنبه گذشته مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران با استقبال مجدد از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران-آمریکا، بر آمادگی آژانس برای هرگونه مساعدت در این روند تاکید کرد.

وزیر خارجه کشورمان اهمیت نقش آژانس در مباحث هسته‌ای ایران را وفق وظائف و اختیارات قانونی این نهاد خاطرنشان و تصریح کرد که ایران به‌عنوان عضو مسئولیت‌شناس معاهده منع اشاعه به همکاری‌های خود با آژانس طبق تعهدات حقوقی-بین‌المللی خود ادامه می‌دهد و امیدوار است با رویکرد فنی و حرفه‌ای آژانس هرچه سریع‌تر موضوعات باقیمانده پادمانی نیز حل و فصل شود.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین گروسی را در جریان آخرین تحولات مرتبط با گفت‌و‌گو‌های ایران-آمریکا قرار داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر