کد خبر: ۶۲۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۴

عدم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

تروئیکای اروپایی در پیش نویس این قطعنامه اعلام کرد: ایران نتوانسته است همکاری لازم را طبق توافقنامه پادمانی خود ارائه دهد. ناکامی ایران مانع فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شده است. ایران در ارائه توضیحات فنی معتبر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد وجود ذرات اورانیوم با منشأ انسانی در سایت‌های اعلام نشده، موفق عمل نکرده است.
عدم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

یه گزارش مخاطب ۲۴: شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد که به پیش‌نویس قطعنامه تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دست پیدا کرده است.

کشور‌های غربی در پیش نویس قطعنامه خود، به صورت تلویحی به نقش آفرینی این شورا در پرونده هسته‌ای ایران اشاره کرده‌اند.

تروئیکای اروپایی در پیش نویس این قطعنامه ادعا کرده‌اند: ایران نتوانسته است همکاری لازم را طبق توافقنامه پادمانی خود ارائه دهد. ناکامی ایران مانع فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شده است. ایران در ارائه توضیحات فنی معتبر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد وجود ذرات اورانیوم با منشأ انسانی در سایت‌های اعلام نشده، موفق عمل نکرده است.

در بخش دیگری از ادعا‌های تروئیکای اروپایی آمده است: عدم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مانع بزرگی در مقابل توانایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تأیید ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران ایجاد کرده است. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قادر به تأیید عدم انحراف مواد هسته‌ای تحت حفاظت به سمت تولید سلاح‌های هسته‌ای یا دستگاه‌های انفجاری هسته‌ای نیست.

پیش نویس این قطعنامه می‌افزاید: از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخواست می‌شود تا به تلاش‌های خود برای اجرای این قطعنامه (پیش‌نویس غربی) و قطعنامه‌های قبلی ادامه دهد. همچنین از مدیرکل درخواست می‌شود گزارش جدیدی شامل هرگونه تحول بیشتر در مورد مسائل مطرح شده در قطعنامه ارائه دهد.

سه کشور اروپایی تأکید کرده‌اند: ایران باید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را از مکان‌های فعلی مواد و تجهیزات هسته‌ای آلوده مطلع کند. ایران باید دسترسی به سایت‌ها و مواد درخواستی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و نمونه برداری طبق صلاحدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را فراهم کند. ارائه این اطلاعات، دسترسی به آن و تأیید بعدی توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی توسط ایران ضروری است. ایران باید فوراً با انجام تمام اقداماتی که توسط شورای حکام و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضروری تشخیص داده شده است، به عدم پایبندی خود به توافق‌نامه پادمانی‌اش رسیدگی کند.

تروئیکای اروپایی در عین حال مدعی شدند: ما بر حمایت خود از یک راه‌حل دیپلماتیک برای مشکلات ناشی از برنامه هسته‌ای ایران مجدداً تأکید می‌کنیم. هر گونه توافق مطلوب باید تمام نگرانی‌های بین‌المللی مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای ایران را مد نظر قرار دهد.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟ آیا پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در پاسخ به باوری مبنی بر اینکه پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند.
تنهایی شازده در مونیخ تنهایی شازده در مونیخ
نگاهی به نقش‌آفرینی رضا پهلوی در مقاطع مختلف حکایت از این حقیقت دارد که هر بار اپوزیسیون خارج‌نشین کوشیده از وی به‌عنوان «آلترناتیو آماده» بهره‌مند شود، نتیجه‌ای چیزی جز رسوایی برای خاندان پهلوی و حامیانش نداشته؛ چراکه هربار با واکنش سرد جامعه ایرانی روبه‌رو شده است.
زن ایرانی رئیس انجمن قلب آمریکا زن ایرانی رئیس انجمن قلب آمریکا
دکتر رکسانا مهران، متخصص قلب و عروق ایرانی آمریکایی رئیس انجمن قلب آمریکا شد.
دادگاه در حال بررسی درخواست توبه «تتلو» است دادگاه در حال بررسی درخواست توبه «تتلو» است
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: درخواست توبه امیرحسین مقصودلو (تتلو) از سوی دادگاه در حال بررسی است.
پول‌پاشی مهرشاد سهیلی برای سفیدشویی! پول‌پاشی مهرشاد سهیلی برای سفیدشویی!
مهرشاد سهیلی که سه سال پیش بازداشت شده بود امروز رپورتاژی را به بخش بازرگانی برخی رسانه‌ها ارائه داده تا با سفیدشویی سابقه خود از اجرای یک برنامه برای اربعین خبر دهد.
در جلسه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد چه گذشت؟ در جلسه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد چه گذشت؟
دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد به ریاست قاضی غلامرضا جواهری و با حضور مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهم، اولیای دم و وکلای دو طرف برگزار شد.
در جنگ ۱۲ روزه چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟ در جنگ ۱۲ روزه چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وزارت اطلاعات در بیانیه‌ی تبیینی به بررسی ابعاد «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» پرداخت.
برگزیده
مرکز پژوهش‌های مجلس با صیانت ۲ مخالفت کرد مرکز پژوهش‌های مجلس با صیانت ۲ مخالفت کرد
مرکز پژوهش‌های مجلس با بخش دوم لایحه مقابله با انتشار اخبار خلاف واقع، که به «صیانت ۲» معروف است، مخالفت کرد. این مرکز تاکید می‌کند که برای مقابله با نشر اکاذیب نیازی به جرم‌انگاری جدید نیست، زیرا قوانین فعلی، از جمله مواد ۶۹۸ و ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی و قانون جرایم رایانه‌ای، این موارد را به‌طور کامل پوشش می‌دهند.
پوتین در ماجرای اوکراین چه چیزی را فدا خواهد کرد؟ پوتین در ماجرای اوکراین چه چیزی را فدا خواهد کرد؟
برای سرکوب تهدیدات سیاسی بالقوه، پوتین مطمئناً شدت جنگ را دو چندان خواهد کرد و با رویکرد متعادل‌کننده سیاسی داخلی خود خداحافظی می‌کند. او ممکن است با آتش‌بس‌های موقت و دیپلماسی ظاهری، حتی با تظاهر به یک توافق مذاکره‌شده، موافقت کند، اما نمی‌تواند از یک واقعیت ساده چشم‌پوشی کند: اینکه ارتش روسیه، طبق منطق او، به اندازه کافی موفق نبوده است.
تنهایی شازده در مونیخ تنهایی شازده در مونیخ
نگاهی به نقش‌آفرینی رضا پهلوی در مقاطع مختلف حکایت از این حقیقت دارد که هر بار اپوزیسیون خارج‌نشین کوشیده از وی به‌عنوان «آلترناتیو آماده» بهره‌مند شود، نتیجه‌ای چیزی جز رسوایی برای خاندان پهلوی و حامیانش نداشته؛ چراکه هربار با واکنش سرد جامعه ایرانی روبه‌رو شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر