کد خبر: ۶۰۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳

برخی از رفتار‌ها در فوتبال در شان مردم ایران نیست

جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال کشور، به ریاست احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، در محل این وزارتخانه برگزار شد.
برخی از رفتار‌ها در فوتبال در شان مردم ایران نیست

مخاطب ۲۴- وزیر ورزش و جوانان در جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال گفت: رفتار‌های هنجارشکنانه‌ای که اخیرا در بازی‌های فوتبال رخ داده، در شأن مردم نیست.

جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال کشور، به ریاست احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، در محل این وزارتخانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید

این جلسه در راستای ساماندهی ورزشگاه‌ها و تدوین راهکار‌های مناسب برای پیشگیری از ایجاد حواشی در مسابقات فوتبال لیگ برتر تشکیل شد.

مدیران ۱۶ باشگاه لیگ برتری، استانداران، روسای هیات فوتبال و مدیران اداره ورزش و جوانان این استان‌ها به همراه معاونین وزیر ورزش و جوانان، اعضای حاضر در این نشست بودند که به بیان چالش‌ها و دغدغه‌های هواداری در این حوزه پرداختند و پیشنهادات لازم را برای جلوگیری از ایجاد حواشی در استادیوم‌ها مطرح کردند.

دنیامالی در جمع‌بندی خود از جلسه با ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال، گفت: این جلسه با هدف ارزیابی از عملکرد گذشته کانون‌های هواداری و تدوین راهکار‌های لازم برای پیشگیری از رفتار‌های هنجارشکنانه در ورزشگاه‌هاست. می‌دانیم که باشگاه‌ها با چه مشکلاتی مواجه هستند، بنابراین تمام تلاشمان این است که برای فصل جدید لیگ برتر فوتبال چارچوب‌هایی را ایجاد کنیم که فضای استادیوم‌ها به دور از جنجال و حاشیه باشد. رفتار‌های هنجارشکنانه‌ای که اخیرا در بازی‌های فوتبال رخ داده، اصلا در شأن مردم نیست. حاکمیت نیز چارچوب‌هایی دارد و ما تا آنجا که توانستیم این اصول را رعایت کردیم، اما بدون تردید از این به بعد باید تدبیری بیشتری داشته باشیم.

وی در ادامه به نقاط ضعفی که سیستم برگزاری مسابقات با آن مواجه است، اشاره کرد: یکی از مواردی که ما را در ورزشگاه‌ها با چالش مواجه کرده، رفتار‌های تحریک کننده‌ای است که خود مسئولان برگزاری انجام می‌دهند. رفتار‌های برخی ناظران بازی، خودش عامل بازدارنده است. استاندارد‌های VAR را در کشورمان با اروپا مقایسه کنیم، ببینیم کجای کار هستیم. اینها بحث‌های فنی بوده که دست خودمان است. متاسفانه متغیر‌های تصمیم‌گیری در حوزه برگزاری مسابقات زیاد هستند. هر چقدر این متغیر‌ها متعدد باشد، برگزاری رویداد‌های ما با اشکالات جدی مواجه خواهد بود. چرا ما باید برای پلیس این قدر زحمت درست کنیم؟ ما باید فضای استادیوم‌ها، چمن‌ها و نحوه برگزاری مسابقات را آن قدر استاندارد کنیم که فضای ورزش و خاصه فوتبال امید آفرین و با نشاط شود. کشمکش بین باشگاه‌ها نباید وارد زمین مسابقه شود. بازیکن می‌آید در زمین رفتار زشت انجام می‌دهد و باشگاه هم با صدور بیانیه رسمی از این هنجارشکنی، بازیکن خاطی را حمایت می‌کند. ما قطعا کمیته اخلاق در ورزش را در این قضیه فعال می‌کنیم.

وزیر ورزش و جوانان به برگزاری هر چه بیشتر جلسات هم اندیشی جهت ساماندهی وضعیت فرهنگی کانون‌های هواداری در این رشته تاکید کرد: در گذشته از این نوع جلسات کم گذاشتیم و با یکدیگر تشریک مساعی نکردیم. یک زمانی وزارت ورزش و جوانان رسیدگی به امور هواداری را از این مجموعه جدا کرده بود، اما الان ما می‌گوییم که هر اتفاقی در ورزش بیفتد، این وزارتخانه مسئولش است. فوتبال برای ما مهم است و ویترین ورزش کشور است و خروجی آن روی عملکرد سایر رشته‌ها نظیر مسابقات باشگاهی والیبال و بسکتبال هم تاثیر می‌گذارد. وقتی می‌توانیم ۶٠، ٧٠ هزار تماشاگر را به واسطه بازی فوتبال دور هم جمع کنیم، چرا منزلت اجتماعی‌مان را بالاتر نبریم.

وی در ادامه این مطلب افزود: واقعیت‌های استانی را می‌دانیم، بنابراین در کنار باشگاه‌ها هستیم و می‌خواهیم با دستورالعمل‌های فرهنگی کانون‌های هواداری را مدیریت کنیم. مدیران باشگاه‌ها باید مرز احساسات را از سکو‌ها جدا کنند و در هر شرایطی در رسانه‌ها اظهارنظر نکنند. مدیران عامل باشگاه‌ها وظیفه حاکمیتی دارند و باید این باور وجود داشته باشد.

دنیامالی در پایان از ابلاغ دستورالعمل‌های فرهنگی به ستاد ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگا‌های فوتبال لیگ برتری خبر داد و خاطر نشان کرد: به زودی به همه استانداران، مدیران کل ورزش استانی و مدیرعاملان باشگاهها، دستورالعمل‌های فرهنگی را ابلاغ خواهیم کرد. کار‌های خوبی در معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در دست انجام است. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم آمادگی این را دارد که قانون‌های خاص این حوزه را مصوب کند. امیدوارم در فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور کمترین کارت قرمز و محرومیت را داشته باشیم و پرونده‌های استیناف و کمیته انضباطی به حداقل برسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر