کد خبر: ۶۰۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳

برخی از رفتار‌ها در فوتبال در شان مردم ایران نیست

جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال کشور، به ریاست احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، در محل این وزارتخانه برگزار شد.
برخی از رفتار‌ها در فوتبال در شان مردم ایران نیست

مخاطب ۲۴- وزیر ورزش و جوانان در جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال گفت: رفتار‌های هنجارشکنانه‌ای که اخیرا در بازی‌های فوتبال رخ داده، در شأن مردم نیست.

جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال کشور، به ریاست احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، در محل این وزارتخانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید

این جلسه در راستای ساماندهی ورزشگاه‌ها و تدوین راهکار‌های مناسب برای پیشگیری از ایجاد حواشی در مسابقات فوتبال لیگ برتر تشکیل شد.

مدیران ۱۶ باشگاه لیگ برتری، استانداران، روسای هیات فوتبال و مدیران اداره ورزش و جوانان این استان‌ها به همراه معاونین وزیر ورزش و جوانان، اعضای حاضر در این نشست بودند که به بیان چالش‌ها و دغدغه‌های هواداری در این حوزه پرداختند و پیشنهادات لازم را برای جلوگیری از ایجاد حواشی در استادیوم‌ها مطرح کردند.

دنیامالی در جمع‌بندی خود از جلسه با ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال، گفت: این جلسه با هدف ارزیابی از عملکرد گذشته کانون‌های هواداری و تدوین راهکار‌های لازم برای پیشگیری از رفتار‌های هنجارشکنانه در ورزشگاه‌هاست. می‌دانیم که باشگاه‌ها با چه مشکلاتی مواجه هستند، بنابراین تمام تلاشمان این است که برای فصل جدید لیگ برتر فوتبال چارچوب‌هایی را ایجاد کنیم که فضای استادیوم‌ها به دور از جنجال و حاشیه باشد. رفتار‌های هنجارشکنانه‌ای که اخیرا در بازی‌های فوتبال رخ داده، اصلا در شأن مردم نیست. حاکمیت نیز چارچوب‌هایی دارد و ما تا آنجا که توانستیم این اصول را رعایت کردیم، اما بدون تردید از این به بعد باید تدبیری بیشتری داشته باشیم.

وی در ادامه به نقاط ضعفی که سیستم برگزاری مسابقات با آن مواجه است، اشاره کرد: یکی از مواردی که ما را در ورزشگاه‌ها با چالش مواجه کرده، رفتار‌های تحریک کننده‌ای است که خود مسئولان برگزاری انجام می‌دهند. رفتار‌های برخی ناظران بازی، خودش عامل بازدارنده است. استاندارد‌های VAR را در کشورمان با اروپا مقایسه کنیم، ببینیم کجای کار هستیم. اینها بحث‌های فنی بوده که دست خودمان است. متاسفانه متغیر‌های تصمیم‌گیری در حوزه برگزاری مسابقات زیاد هستند. هر چقدر این متغیر‌ها متعدد باشد، برگزاری رویداد‌های ما با اشکالات جدی مواجه خواهد بود. چرا ما باید برای پلیس این قدر زحمت درست کنیم؟ ما باید فضای استادیوم‌ها، چمن‌ها و نحوه برگزاری مسابقات را آن قدر استاندارد کنیم که فضای ورزش و خاصه فوتبال امید آفرین و با نشاط شود. کشمکش بین باشگاه‌ها نباید وارد زمین مسابقه شود. بازیکن می‌آید در زمین رفتار زشت انجام می‌دهد و باشگاه هم با صدور بیانیه رسمی از این هنجارشکنی، بازیکن خاطی را حمایت می‌کند. ما قطعا کمیته اخلاق در ورزش را در این قضیه فعال می‌کنیم.

وزیر ورزش و جوانان به برگزاری هر چه بیشتر جلسات هم اندیشی جهت ساماندهی وضعیت فرهنگی کانون‌های هواداری در این رشته تاکید کرد: در گذشته از این نوع جلسات کم گذاشتیم و با یکدیگر تشریک مساعی نکردیم. یک زمانی وزارت ورزش و جوانان رسیدگی به امور هواداری را از این مجموعه جدا کرده بود، اما الان ما می‌گوییم که هر اتفاقی در ورزش بیفتد، این وزارتخانه مسئولش است. فوتبال برای ما مهم است و ویترین ورزش کشور است و خروجی آن روی عملکرد سایر رشته‌ها نظیر مسابقات باشگاهی والیبال و بسکتبال هم تاثیر می‌گذارد. وقتی می‌توانیم ۶٠، ٧٠ هزار تماشاگر را به واسطه بازی فوتبال دور هم جمع کنیم، چرا منزلت اجتماعی‌مان را بالاتر نبریم.

وی در ادامه این مطلب افزود: واقعیت‌های استانی را می‌دانیم، بنابراین در کنار باشگاه‌ها هستیم و می‌خواهیم با دستورالعمل‌های فرهنگی کانون‌های هواداری را مدیریت کنیم. مدیران باشگاه‌ها باید مرز احساسات را از سکو‌ها جدا کنند و در هر شرایطی در رسانه‌ها اظهارنظر نکنند. مدیران عامل باشگاه‌ها وظیفه حاکمیتی دارند و باید این باور وجود داشته باشد.

دنیامالی در پایان از ابلاغ دستورالعمل‌های فرهنگی به ستاد ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگا‌های فوتبال لیگ برتری خبر داد و خاطر نشان کرد: به زودی به همه استانداران، مدیران کل ورزش استانی و مدیرعاملان باشگاهها، دستورالعمل‌های فرهنگی را ابلاغ خواهیم کرد. کار‌های خوبی در معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در دست انجام است. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم آمادگی این را دارد که قانون‌های خاص این حوزه را مصوب کند. امیدوارم در فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور کمترین کارت قرمز و محرومیت را داشته باشیم و پرونده‌های استیناف و کمیته انضباطی به حداقل برسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر