کد خبر: ۶۰۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳

برخی از رفتار‌ها در فوتبال در شان مردم ایران نیست

جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال کشور، به ریاست احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، در محل این وزارتخانه برگزار شد.
برخی از رفتار‌ها در فوتبال در شان مردم ایران نیست

مخاطب ۲۴- وزیر ورزش و جوانان در جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال گفت: رفتار‌های هنجارشکنانه‌ای که اخیرا در بازی‌های فوتبال رخ داده، در شأن مردم نیست.

جلسه ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال کشور، به ریاست احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، در محل این وزارتخانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید

این جلسه در راستای ساماندهی ورزشگاه‌ها و تدوین راهکار‌های مناسب برای پیشگیری از ایجاد حواشی در مسابقات فوتبال لیگ برتر تشکیل شد.

مدیران ۱۶ باشگاه لیگ برتری، استانداران، روسای هیات فوتبال و مدیران اداره ورزش و جوانان این استان‌ها به همراه معاونین وزیر ورزش و جوانان، اعضای حاضر در این نشست بودند که به بیان چالش‌ها و دغدغه‌های هواداری در این حوزه پرداختند و پیشنهادات لازم را برای جلوگیری از ایجاد حواشی در استادیوم‌ها مطرح کردند.

دنیامالی در جمع‌بندی خود از جلسه با ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال، گفت: این جلسه با هدف ارزیابی از عملکرد گذشته کانون‌های هواداری و تدوین راهکار‌های لازم برای پیشگیری از رفتار‌های هنجارشکنانه در ورزشگاه‌هاست. می‌دانیم که باشگاه‌ها با چه مشکلاتی مواجه هستند، بنابراین تمام تلاشمان این است که برای فصل جدید لیگ برتر فوتبال چارچوب‌هایی را ایجاد کنیم که فضای استادیوم‌ها به دور از جنجال و حاشیه باشد. رفتار‌های هنجارشکنانه‌ای که اخیرا در بازی‌های فوتبال رخ داده، اصلا در شأن مردم نیست. حاکمیت نیز چارچوب‌هایی دارد و ما تا آنجا که توانستیم این اصول را رعایت کردیم، اما بدون تردید از این به بعد باید تدبیری بیشتری داشته باشیم.

وی در ادامه به نقاط ضعفی که سیستم برگزاری مسابقات با آن مواجه است، اشاره کرد: یکی از مواردی که ما را در ورزشگاه‌ها با چالش مواجه کرده، رفتار‌های تحریک کننده‌ای است که خود مسئولان برگزاری انجام می‌دهند. رفتار‌های برخی ناظران بازی، خودش عامل بازدارنده است. استاندارد‌های VAR را در کشورمان با اروپا مقایسه کنیم، ببینیم کجای کار هستیم. اینها بحث‌های فنی بوده که دست خودمان است. متاسفانه متغیر‌های تصمیم‌گیری در حوزه برگزاری مسابقات زیاد هستند. هر چقدر این متغیر‌ها متعدد باشد، برگزاری رویداد‌های ما با اشکالات جدی مواجه خواهد بود. چرا ما باید برای پلیس این قدر زحمت درست کنیم؟ ما باید فضای استادیوم‌ها، چمن‌ها و نحوه برگزاری مسابقات را آن قدر استاندارد کنیم که فضای ورزش و خاصه فوتبال امید آفرین و با نشاط شود. کشمکش بین باشگاه‌ها نباید وارد زمین مسابقه شود. بازیکن می‌آید در زمین رفتار زشت انجام می‌دهد و باشگاه هم با صدور بیانیه رسمی از این هنجارشکنی، بازیکن خاطی را حمایت می‌کند. ما قطعا کمیته اخلاق در ورزش را در این قضیه فعال می‌کنیم.

وزیر ورزش و جوانان به برگزاری هر چه بیشتر جلسات هم اندیشی جهت ساماندهی وضعیت فرهنگی کانون‌های هواداری در این رشته تاکید کرد: در گذشته از این نوع جلسات کم گذاشتیم و با یکدیگر تشریک مساعی نکردیم. یک زمانی وزارت ورزش و جوانان رسیدگی به امور هواداری را از این مجموعه جدا کرده بود، اما الان ما می‌گوییم که هر اتفاقی در ورزش بیفتد، این وزارتخانه مسئولش است. فوتبال برای ما مهم است و ویترین ورزش کشور است و خروجی آن روی عملکرد سایر رشته‌ها نظیر مسابقات باشگاهی والیبال و بسکتبال هم تاثیر می‌گذارد. وقتی می‌توانیم ۶٠، ٧٠ هزار تماشاگر را به واسطه بازی فوتبال دور هم جمع کنیم، چرا منزلت اجتماعی‌مان را بالاتر نبریم.

وی در ادامه این مطلب افزود: واقعیت‌های استانی را می‌دانیم، بنابراین در کنار باشگاه‌ها هستیم و می‌خواهیم با دستورالعمل‌های فرهنگی کانون‌های هواداری را مدیریت کنیم. مدیران باشگاه‌ها باید مرز احساسات را از سکو‌ها جدا کنند و در هر شرایطی در رسانه‌ها اظهارنظر نکنند. مدیران عامل باشگاه‌ها وظیفه حاکمیتی دارند و باید این باور وجود داشته باشد.

دنیامالی در پایان از ابلاغ دستورالعمل‌های فرهنگی به ستاد ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگا‌های فوتبال لیگ برتری خبر داد و خاطر نشان کرد: به زودی به همه استانداران، مدیران کل ورزش استانی و مدیرعاملان باشگاهها، دستورالعمل‌های فرهنگی را ابلاغ خواهیم کرد. کار‌های خوبی در معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در دست انجام است. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم آمادگی این را دارد که قانون‌های خاص این حوزه را مصوب کند. امیدوارم در فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور کمترین کارت قرمز و محرومیت را داشته باشیم و پرونده‌های استیناف و کمیته انضباطی به حداقل برسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟ سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟
پس از مشخص شدن ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا به سرطان پروستات، جمعی از قانونگذاران جمهوری خواه و دموکرات برای او آرزوی بهبودی کردند و ترامپ در پیامی برای او و خانواده‌اش آرزوی سلامتی داشت.
دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان دوستی با هوش مصنوعی برای پیشرفت در شغل تان
هوش مصنوعی همه‌کاره، در حال بلعیدن فرصت‌های شغلی، درآمد و حتی هویت ماست. اگر همین امروز ابزارهایش را یاد نگیرید، فردا ممکن است زیر دستانش کار کنید!
برگزیده
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر