کد خبر: ۶۰۸۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۴
بوکسور زن الجزایری

برای ورود به بوکس حرفه‌ای، منتظر قرارداد خوب خواهم ماند

ایمان خلیف، بوکسور زن الجزایری که با حضورش در المپیک پاریس جنجال زیادی ایجاد کرد و در نهایت مدال طلا گرفت، از برنامه‌های خود برای افزایش وزن و حضور در المپیک لس‌آنجلس خبر داد.
برای ورود به بوکس حرفه‌ای، منتظر قرارداد خوب خواهم ماند

مخاطب۲۴- بوکسور الجزایری با اعلام اینکه به دنبال دومین طلای المپیک خود است، از آمادگی برای حضور در دنیای حرفه‌ای بوکس خبر داد.

ایمان خلیف، بوکسور زن الجزایری که با حضورش در المپیک پاریس جنجال زیادی ایجاد کرد و در نهایت مدال طلا گرفت، از برنامه‌های خود برای افزایش وزن و حضور در المپیک لس‌آنجلس خبر داد.

این بوکسور که به او اتهام مرد بودن زده می‌شود، در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ توسط انجمن بین‌المللی بوکس (IBA) رد صلاحیت شده بود. انجمن بین‌المللی بوکس ادعا کرده بود که خلیف در آزمایش‌های صلاحیت جنسیتی رد شده و نباید در رقابت‌های زنان حضور داشته باشد. عمر کرملو، رئیس IBA، گفت: آزمایشات ژنتیکی نشان داد که ورزشکاران رد صلاحیت شده از نظر بیولوژیکی مرد هستند.

اما خلیف در گفت‌و‌گو با روزنامه اسپانیایی مارکا، برنامه‌های خود را برای شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس تأیید و فاش کرد که به دنبال رقابت در یک دسته وزنی سنگین‌تر است.

خلیف به مارکا گفت: من روی کسب دومین طلای المپیک در سال ۲۰۲۸ و همچنین آماده شدن برای ورود به بوکس حرفه‌ای تمرکز دارم. آنچه می‌خواهم این است که کار بی‌نقصی انجام دهم و با توجه به اینکه اکنون تعادل ذهنی و جسمی بیشتری دارم، در شرایط بهتری نیز قرار دارم. برای ورود به بوکس حرفه‌ای، منتظر یک قرارداد خوب خواهم ماند و بهترین پیشنهاد ممکن را قبول خواهم کرد.

برچسب ها: بوکس
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر