کد خبر: ۶۰۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰

صعود استقلال به نیمه‌نهایی جام حذفی با شکست پیکان

تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد با شکست پیکان راهی مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی فوتبال ایران شود.
صعود استقلال به نیمه‌نهایی جام حذفی با شکست پیکان

مخاطب۲۴- تیم‌های فوتبال استقلال و پیکان از سری رقابت‌های مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان ۹۰ دقیقه تلاش دو تیم، شاگردان مجتبی جباری مقابل شاگردان سیروس دین‌محمدی به برتری یک بر صفر رسیدند.

گل‌: رامین رضاییان (استقلال)

توپ ارسالی از نقطه کرنر توسط رضاییان به محوطه جریمه پیکان رفت و با برخورد حسین شهریاری سنگربان پیکان با ضرغام سعداوی، مدافع استقلال صحنه توسط کمک داور ویدیویی بازبینی و در نهایت توسط داور پنالتی اعلام شد.

رامین رضاییان در دقیقه ۷۵ این دیدار با فریب دروازه‌بان توپ را به سمت راست شهریاری فرستاد و گل نخست این دیدار را به ثمر رساند.

ترکیب استقلال:

حسین حسینی، روزبه چشمی، محمدرضا آزادی (جوئل کوجو)، رامین رضاییان، دیدیه اندونگ، ابوالفضل جلالی (زبیر نیک نفس)، آرمین سهرابیان، ضرغام سعداوی، جلال‌الدین ماشاریپوف (ایمان سلیمی)، آرش رضاوند و محمدحسین اسلامی (محمدحسین اسلامی).

ترکیب پیکان:

دانیال جهانبخش، امیرحسین غلامی، رضا رضایی، محمدرضا غبیشاوی، بهزاد سلامی، علی‌اکبر رنجبر، امیرحسین صدقی، حسین شهریاری، علیرضا نبی‌زاده، مهدی شریفی و سامان نریمان‌جهان.

برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر